NOVY 1724

Inductie kookplaat

NOVY Inductie kookplaten
  • 1724 NOVY Inductie kookplaat
  • 1724 NOVY Inductie kookplaat
Leverbaar
Op bestelling
1.078,-
Adviesprijs: 2.085,-
6 dagen per week telefonisch bereikbaar
Ma - Vr: 08:30 - 22:00 uur
Zo: 12:00 - 18:00 uur
1724

NOVY 1724

1.078,-
  • Klanten beoordelen Keukenloods.nl met een 9
  • Je oude apparaat gratis mee retour
  • 5 jaar fabrieksgarantie
  • Gratis bezorging

NOVY 1724 Inductie kookplaat

Laat je creativiteit de vrije loop met de Novy 1724 inductie kookplaat. Deze kookplaat combineert technologie en design in een breedte van 80 cm, uitgerust met zowel octagonale als ronde zones. Kook met gemak op vier krachtige zones, elk met een maximaal vermogen van 3700 Watt. De speciale Chef-functie helpt je om als een professional te koken, terwijl de sliderbediening en automatische panherkenning zorgen voor optimaal gebruiksgemak. En met zijn strakke design voegt het ook nog eens een modern tintje toe aan je keuken. Ontdek de Novy 1724 inductiekookplaat nu en laat je kookavontuur beginnen!

Productinformatie 1724 NOVY Inductie kookplaat

Aansluiting op aantal fasen2
Aantal kookzones4
FlexinductieJa
BouwvormInbouw
Minimale nisdiepte490 mm
Alle specificaties
Let op: Dit product wordt niet geleverd met een stekker. Elektrische-, inductie- of keramische kookplaten werken meestal op een 2- of 3-fase aansluiting. Echter is er een uitzondering bij de 1-fase kookplaten. Dit is per meterkast verschillend. Installatie dient door een erkend installateur te gebeuren. Bij verkeerd aansluiten kan het apparaat defect raken en kan je garantie vervallen. Bovendien zullen de meeste verzekeringsmaatschappijen eventuele schade die hieruit ontstaat niet dekken.
Voor specifieke informatie kun je chatten of bellen met onze verkoopmedewerkers (Tel. 0226-355340, keuze 1)
Vragen over de 1724?
Bel: 0226-355340

Bel mij voor meer informatie

Specificaties 1724 NOVY Inductie kookplaat

De informatie bij dit product komt van de site van NOVY om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Accessoires (1) 1724 NOVY Inductie kookplaat

Reviews 1724 NOVY Inductie kookplaat

Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

Plaats een review

Vraag & antwoord (1) 1724 NOVY Inductie kookplaat

Garantie 1724 NOVY Inductie kookplaat

Je krijgt standaard 5 jaar fabrieksgarantie en service op de 'NOVY 1724' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'NOVY 1724' 5 jaar fabrieksgarantie.

Bezorgen 1724 NOVY Inductie kookplaat

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.

Afhalen 1724 NOVY Inductie kookplaat

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant 1724 NOVY Inductie kookplaat

NOVY
NOVY
Van Nelleweg 1
3044 BC
Rotterdam
Tel: 088 0119110
Fax: 088 0119199
Mail: [email protected]
Website: www.novynederland.nl
Over NOVY
Novy kijkt graag vooruit. Alleen zo kun je als merk toonaangevend zijn en blijven. Daarom blijft Novy innoveren. Op het gebied van design, toepassing, technologie of communicatie. Hoe kan het nog gebruiksvriendelijker? Hoe kan het nog stiller? Welke keuzes we ook maken, Novy streeft er altijd naar om een afzuigkap te produceren die de beste in zijn soort is. En dat principe gaat verder dan alleen keukenventilatie. Zo kijken we ook naar unieke combinaties met andere kookapparatuur, zoals de directe communicatie tussen de afzuigkap en kookplaat. Met als doel: nóg meer comfort in de keuken. Daarbij houden we woonsituaties, trends en behoeftes altijd nauwlettend in de gaten. Innovaties vormen de sleutel voor de toekomst. Het specialisme en de ervaring in keukenventilatie die Novy met zich meebrengt, ziet u in alles terug. In kwaliteit, design, service en techniek. Maximaal rendement, gecombineerd met een fluisterstille werking. Novy biedt een assortiment dat voor elke keukensituatie een passend antwoord heeft.Bron: NOVY
Service & Informatie NOVY
Telefoon088 0119110
Service088 0119110

Maatschets 1724 NOVY Inductie kookplaat

Maatschets 1724