Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Best Reviewed producten van april

Best Reviewed producten van april

Elke dag worden er honderden producten beoordeeld door consumenten. Apparaten met gemiddeld de beste score krijgen van Kieskeurig.nl het label 'Best Reviewed'. Hebben wij zo'n product in ons assortiment? Dan helpen we jou met uitkiezen door dit label te tonen. In de maand aprilhebben we twee apparaten die als beste zijn beoordeeld.

Liebherr vriezer GNP271323(Reviewscore: 9,4)

Stil, stijlvol, goede indeling… De klanten noemen veel pluspunten op. En dat zijn er heel wat, want deze koelkast is luxe uitgevoerd. Nieuwe producten zijn snel ingevroren dankzij de SuperFrost-functie. Die worden binnen no-time afgekoeld, zodat zo veel mogelijk smaak en vitamines worden behouden. Daarnaast hoef je nooit meer te ontdooien dankzij de No Frost-functie, heb je een praktische ijslade voorhanden en verliest de vriezer minder snel kou dankzij een optimale afsluiting van de lades. Dat zijn nog eens handige eigenschappen, die je allemaal in huis haalt met deze vriezer!

Liebherr koelkast IK192020 (Reviewscore: 8,8)

Met een cijfer van maar liefst een 8,8 komt deze vriezer als beste naar voren. En als je Liebherr kent, weet je dat producten van dit merk goede prestaties leveren. Dat blijkt wel uit de reviews van klanten: Zo is de vriezer heel stil en energiezuinig. Ook wordt de handige indeling en overzichtelijkheid aangeprezen.

ETNA combi-magnetron CM751ZT (Reviewscore: 8,0)

Deze topper biedt veel voor een schappelijke prijs. Zo heb je ruime keuze uit verschillende programma's, waardoor je elk gerecht perfect kunt bereiden. Ook is de combi-magnetron snel opgewarmd, zodat je snel aan de slag kunt. Wil je weer eens wat anders klaarmaken? Gebruik dan de stoomschaal. Die wordt erbij geleverd!

Scoor deze Best Reviewed producten voordelig bij Keukenloods.nl!

Actiemodellen