Prijsstijgingen aangekondigd. Wacht niet te lang met bestellen.

Let op: diverse merken hebben (wederom) prijsstijgingen aangekondigd.

 

Dit is onder andere het gevolg van de inflatie, stijgingen van de kostprijs van de grondstoffen en schaarste. Wacht daarom niet te lang met het plaatsen van een order.

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?

 

Onze specialisten staan voor je klaar!

WHIRLPOOL AKR7591IX

Wandschouw afzuigkap

WHIRLPOOL Wandschouw afzuigkappen
11 a 12 werkdagen
488,25
Onze klantenservice is open tot 22:00 uur
AKR7591IX

WHIRLPOOL AKR7591IX

488,25

Whirlpool AKR7591IX afzuigkap

De Whirlpool AKR7591IX is een afzuigkap welke zorgt voor een frisse en vetvrije keuken. Deze beschikt over 4 verschillende standen, zodat je de volledige controle hebt over het afzuigvermogen. Ook heeft dit model een afzuigbooster, die zorgt voor het afzuigen van geuren en vet. De ZenMode biedt de ideale balans tussen prestaties en stilte, en zorgt ervoor dat de afzuigkap krachtig genoeg is om de lucht fris en schoon te houden en tegelijkertijd van de keuken een stillere, aangenamere plek te maken. Deze afzuigkap is ontworpen om uitstekende resultaten te leveren tegenover een laag energieverbruik. De Whirlpool AKR7591IX behoort tot de Absolute collectie met elegant design en details.

Productinformatie AKR7591IX WHIRLPOOL Wandschouw afzuigkap

BasiskleurRoestvrijstaal
Commerciële breedte90 cm
Diepte450 mm
Energie-efficiëntieklasseB
Afzuigcapaciteit luchtafvoer713 m3/uur
Alle specificaties
Vragen over de AKR7591IX?
Bel: 0226-355340

Bel mij voor meer informatie

Specificaties AKR7591IX WHIRLPOOL Wandschouw afzuigkap

De informatie bij dit product komt van de site van WHIRLPOOL om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Accessoires (1) AKR7591IX WHIRLPOOL Wandschouw afzuigkap

Reviews (1) AKR7591IX WHIRLPOOL Wandschouw afzuigkap

7

Gebaseerd op 1 reviews

Plaats een review

Vraag & antwoord (1) AKR7591IX WHIRLPOOL Wandschouw afzuigkap

Garantie AKR7591IX WHIRLPOOL Wandschouw afzuigkap

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'WHIRLPOOL AKR7591IX' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'WHIRLPOOL AKR7591IX' 2 jaar fabrieksgarantie.

Combi garantie: 5 jaar bij 4 inbouwapparaten van WHIRLPOOL

Bezorgen AKR7591IX WHIRLPOOL Wandschouw afzuigkap

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.

Afhalen AKR7591IX WHIRLPOOL Wandschouw afzuigkap

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant AKR7591IX WHIRLPOOL Wandschouw afzuigkap

WHIRLPOOL
WHIRLPOOL
Heerbaan 50-52
4817 NL
Breda
Tel: 076-5306400
Fax: 076-5306429
Mail: info@whirlpool.nl
Website: www.whirlpool.nl
Over WHIRLPOOL

De slogan van Whirlpool is ‘Sensing the difference’. Met dank aan voortdurend onderzoek en vernieuwing is Whirlpool in nog geen 21 jaar uitgegroeid tot dé nummer 1 in huishoudelijke apparaten in Europa. Deze focus op vernieuwing zorgt er voor dat Whirlpool huishoudelijke apparaten beschikken over toonaangevend design en functionele oplossingen waarmee Whirlpool beter aan de wensen van de consumenten kan voldoen.

Het doel van Whirlpool is het ontwikkelen van huishoudelijke apparaten die jou, dankzij intelligente technologie, veel werk uit handen nemen en je leven een stukje makkelijker maken. Het assortiment is daarom zo ontworpen dat je jouw ideale keuken kunt ontwerpen, wat je eisen op het gebied van ruimte, design en gebruik ook zijn.

Whirlpool keukenapparatuur

Één van de vele Whirlpool innovaties op het gebied van koeling is de Surpreme No Frost. Dit systeem is aanwezig in het koel- en vriesgedeelte waardoor de luchtvochtigheid optimaal blijft en voedsel langer goed. Daarnaast mengen geuren niet onderling en is er geen aanvriezing. Een andere innovatie in de Whirlpool koelkasten is de Freeze Controle. Deze techniek zorgt ervoor dat tempratuurschommelingen in de vriezer beperkt worden door een temperatuurmanagementsysteem, hierdoor behoudt voedsel zijn smaak, kwaliteit en kleur.

Ook op het gebied van koken staat Whirlpool voorop op het gebied van innovatie en design. Met dank aan de 6TH SENSE technologie van Whirlpool kun je met de “draai en bevestig” functie van de centrale programma knop in slechts drie stappen je hele Whirlpool oven instellen. Kies het type gerecht dat je wilt bereiden en jouw nieuwe Whirlpool oven doet de rest.

Naast innovatie wordt het hele assortiment Whirlpool keukenapparatuur gekenmerkt door ergonomisch design, aantrekkelijk kwaliteitsmateriaal en een grote diversiteit aan stijlen. Bekijk het hele assortiment Whirlpool keukenapparatuur.

Bron: WHIRLPOOL
Service & Informatie WHIRLPOOL
Telefoon076-5306400
Service076-5306400

Downloads AKR7591IX WHIRLPOOL Wandschouw afzuigkap

Maatschets AKR7591IX WHIRLPOOL Wandschouw afzuigkap

Maatschets AKR7591IX