ITHO-DAALDEROP APDCS

 • APDCS ITHO-DAALDEROP
Oud model:

Wellicht hebben wij nog enkele exemplaren in onze winkel voorraad

Zoek opvolger
 • 2 jaar fabrieksgarantie
 • Montage ook 's avonds en in het weekend
 • Je oude apparaat gratis mee retour
 • Productinformatie

  TypenrAPDCS
  MerkITHO-DAALDEROP
  Kleur-
  Vermogendaalderop switch (voor 2 apparaten van 3.6 kWatt op 1xgroep (1 krijgt voorrang als ze beide aan staan)

  Vragen over de APDCS? Bel: 0226-355340
  Bel mij voor meer informatie over de APDCS?

 • Specificaties

  De Daalderop CombiSwitchClose-in®Keukenboilers aansluiten zonder een extra elektrische groep te installeren!

  Nieuw in het assortiment van Daalderop is de CombiSwitch. Dé oplossing voor het aansluiten van twee apparaten die relatief veel stroom vragen, zonder een extra groep in uw meterkast aan te hoeven sluiten. Indien deze apparaten tegelijkertijd in werking treden, kan de CombiSwitch ‘schakelen’ tussen de twee apparaten en de piekstroom opvangen. Dit is een ideale oplossing voor een snelle installatie van de Close-in® keukenboilers. Zo kan de keukenboiler nu via de CombiSwitch tezamen met de afwasmachine op dezelfde groep! De CombiSwitch is vol-elektronisch en is geschikt voor alle types vaatwasmachines. U kunt overigens ook prima het elektrische fornuis, stoomoven of combimagnetron aansluiten op de CombiSwitch samen met de Close-in® keukenboiler.

  De informatie bij dit product komt van de site van ITHO-DAALDEROP om je te informeren.
  Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

 • Online vraag & antwoord

  Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

  Stel je vraag
 • Reviews

  Er zijn op dit moment nog geen reviews voor dit product!

  Voeg als eerste een review toe
 • Garantie

  Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de APDCS van ITHO-DAALDEROP als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de ITHO-DAALDEROP APDCS 2 jaar fabrieksgarantie.

 • Bezorgen

  Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

  Oude apparatuur
  Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

  Aflevering
  De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

  Bezorgafspraak
  Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

  Betaling
  Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
  Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
  Betalen kan contant of met PIN* bij de chauffeur. Een betaling via de bank kan ook, maar dient bij ons te zijn bijgeschreven voor aflevering. *PIN: Let op! Je kunt maximaal €2250,- pinnen, tenzij anders met jouw bank afgesproken.

  Factuur
  Bij levering ontvang je de factuur.

 • Afhalen

  Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Pinnen is hier mogelijk.

  Keukenloods.nl BV
  De veken 219
  1716 KJ Opmeer

  Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.