WHIRLPOOL ARG10071A+

Inbouw koelkasten rond 102 cm

Voor 09:30 uur besteld,
zelfde dag in huis
Adviesprijs: 669,-
389,-
info
Let op! Bij montage geldt geen 24-uurs levering.
7 dagen per week telefonisch bereikbaar
Ma - Za: 08:00 - 22:00 uur
Zo: 12:00 - 22:00 uur
 • Productinformatie

 • Specificaties


  De informatie bij dit product komt van de site van WHIRLPOOL om je te informeren.
  Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.
 • Online vraag & antwoord

  Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

  Stel je vraag
 • Reviews

  ARG10071A+
  De ARG10071A+ wordt gemiddeld beoordeeld met een  8,8 schaal (1 t/m 10)


  Voeg een review toe
  Door: JOOSTEN DHR  |  27-07-2018 13:53
  9
   9

  Het is echt een coole kast

  In bezit: een kwartaal

  Door: VISSENBERG C.  |  01-03-2018 14:35
  7
   7

  Voordelige koelkast. Ruim. Indeling te weinig flexibel. Maakt best wat lawaai. Duurzaamheid is wat moeilijk te beoordelen na een maand.

  In bezit: een maand

  Door: SANDERS, T. DHR  |  07-11-2017 08:33
  9
   9

  Voor dit apparaat gekozen omdat het de opvolger is van de oude koelkast. Deze heeft het 10 jaar goed gedaan, geen monteur nodig geweest. Na 10 jaar werd hij niet koud genoeg meer. De nieuwe koelkast is makkelijk te bedienen en heeft mooi wit licht. De groenten lade is groot. Het zou handiger zijn als je de schatjes in de deur ook op hoogte zou kunnen verstellen. En omdat het onderste rek op de deur door de groenten la hoger zit, is het wat uitkijken met de 1,5 liter flessen. Nu ruim 3 maanden in gebruik en bevalt nog prima. Hoop er weer 10 jaar mee vooruit te kunnen.

  In bezit: een kwartaal

  Door: SANDERS, M. MEVR  |  26-06-2017 15:31
  10
   10

  Mooie geruisloze koelkast

  In bezit: een paar dagen

  Totaal: 4 reviews
 • Garantie

  Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de ARG10071A+ van WHIRLPOOL als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de WHIRLPOOL ARG10071A+ 2 jaar fabrieksgarantie.

  Combi garantie: 5 jaar bij 4 inbouwapparaten van WHIRLPOOL
 • Bezorgen

  Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

  Oude apparatuur
  Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

  Aflevering
  De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

  Bezorgafspraak
  Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

  Betaling
  Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
  Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
  Betalen kan via onze mobiele *PIN aan de chauffeur bij aflevering. Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering. *PIN: Let op! Je kunt maximaal €2250,- pinnen, tenzij anders met jouw bank afgesproken.

  Factuur
  Bij levering ontvang je de factuur.

 • Afhalen

  Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

  Keukenloods.nl BV
  De veken 219
  1716 KJ Opmeer

  Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

 • Downloads

  Maatschets

  Maatschets ARG10071A+

  Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
  heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!
  Download Adobe Reader