BOSCH DHL885C

Inbouwunit afzuigkap

BOSCH Inbouwunit afzuigkappen
Leverbaar
Op bestelling
471,-
Adviesprijs: 879,-
Onze klantenservice is open tot 18:00 uur
DHL885C

BOSCH DHL885C

471,-
  • Klanten beoordelen Keukenloods.nl met een 9
  • Je oude apparaat gratis mee retour
  • 2 jaar fabrieksgarantie
  • Combi garantie: 5 jaar bij 4 inbouwapparaten van BOSCH
  • Gratis bezorging
  • Montage ook 's avonds en in het weekend

BOSCH DHL885C Inbouwunit afzuigkap

Ervaar de prestaties van de Bosch DHL885C inbouwafzuigkap. De afzuigunit heeft een 3 standen en een intensiefstand met een capaciteit van 730 m3/h, waardoor hij perfect is voor drukke keukens die snel en efficint moeten ventileren. Voor nog meer gebruiksgemak is hij ook voorzien van gebruiksvriendelijke LED-indicatie met tiptoetsen en 2 x 1W LED-verlichting. Bovendien kun je genieten van een verbazingwekkend stille keukenervaring met een geluidsniveau van slechts 52 dB(A) op stand 1 en 65 dB(A) op de hoogste stand. Maak je kookervaring echt aangenaam met de Bosch DHL885C inbouw afzuigkap!

Productinformatie DHL885C BOSCH Inbouwunit afzuigkap

Soort bedieningselementenTiptoetsbediening
Geluidsniveau65 db
Commerciële breedte86 cm
Smart bedieningNee
LamptypeLED
Alle specificaties
Vragen over de DHL885C?
Bel: 0226-355340

Bel mij voor meer informatie

Specificaties DHL885C BOSCH Inbouwunit afzuigkap

De informatie bij dit product komt van de site van BOSCH om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Accessoires (3) DHL885C BOSCH Inbouwunit afzuigkap

Reviews (5) DHL885C BOSCH Inbouwunit afzuigkap

9

Gebaseerd op 5 reviews

Plaats een review

Vraag & antwoord (2) DHL885C BOSCH Inbouwunit afzuigkap

Garantie DHL885C BOSCH Inbouwunit afzuigkap

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'BOSCH DHL885C' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'BOSCH DHL885C' 2 jaar fabrieksgarantie.

Combi garantie: 5 jaar bij 4 inbouwapparaten van BOSCH

Bezorgen DHL885C BOSCH Inbouwunit afzuigkap

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.

Afhalen DHL885C BOSCH Inbouwunit afzuigkap

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant DHL885C BOSCH Inbouwunit afzuigkap

BOSCH
BOSCH
Taurusavenue 36
2132 LS
Hoofddorp
Tel: 088-4244011
Website: www.bosch-home.nl
Over BOSCH

Sinds de oprichting van Bosch, ruim 130 jaar geleden, heeft het merk maar één doel voor ogen: altijd het allerbeste maken. Hierbij is het uitgangspunt: eerlijk vakmanschap is belangrijker dan snelle winst. Deze focus heeft er mede voor gezorgd dat Bosch producten zich onderscheidden op volledige betrouwbaarheid en technische perfectie.

Bosch innovaties

Innovaties hebben vanaf het begin een belangrijke rol gespeeld bij Bosch. In 1933 heeft Bosch het eerste huishoudelijke apparaat gelanceerd, de elektrische koelkast. Vanaf dat moment waren ze niet meer te stoppen en volgde innovaties en nieuwe productlanceringen elkaar snel op. In 1949 brengt Bosch een verbeterde koelkast op de markt die door zijn slimme indeling direct een groot succes wordt. Een echte klassieker die ook tegenwoordig nog bij mensen thuis te vinden is. In 1952 lanceert Bosch de eerste keukenmachine die vrouwen veel werk uit handen neemt, in 1958 de eerste serie wasmachines, in 1964 de eerste afwasmachine, 1972 de was-droogmachine en in 1973 de eerste magnetron.

Ook tegenwoordig zit Bosch niet stil en blijven ze innoveren. Een mooi voorbeeld hiervan is de Bosch Home Connect, een app waarmee je bijna al je huishoudelijke apparatuur kunt bedienen. Vanaf nu hoef je dus niet meer thuis te zijn om je huishouden te kunnen doen.

Ook de nieuwste Bosch wasmachine is uitgerust met een extra innovatie. ActiveOxygen, verwijder 99,99% van de bacteriën uit je kleding bij lage, energiebesparende temperaturen. Een actieve vooruitgang met de efficiëntie die je van Bosch gewend bent.

De vaatwassers van Bosch beschikken over zeoliet technologie. Deze machines hebben een reservoir dat gevuld is met het mineraal zeoliet. Door de hitte verdampt het water aan het einde van het programma van de vaat. Het mineraal zeoliet neemt deze warme, vochtige lucht op en geeft warmte-energie af. Deze warmte wordt teruggeleid naar de vaat waardoor deze nog sneller droogt dan in een conventionele vaatwasser.

De nieuwste Bosch inductie kookplaten beschikken over PerfectFry technologie. Deze kookplaten hebben sensoren die de temperatuur van de pan in de gaten houden en voorkomen dat producten aanbranden. Je hoeft enkel de gewenste temperatuur op het bedieningspaneel in te stellen.

Bekijk alle Bosch keukenapparatuur in het assortiment van Keukenloods.nl.

Bekijk hier de exclusieve accent line van Bosch. Bron: BOSCH

Service & Informatie BOSCH
Telefoon088-4244011
Service088-4244010

Downloads DHL885C BOSCH Inbouwunit afzuigkap

Maatschets DHL885C BOSCH Inbouwunit afzuigkap

Maatschets DHL885C