AEG FSE62800P

Volledig geintegreerde vaatwasser

Video
1 a 2 werkdagen
Indien voorradig bij de leverancier
899,-
info
Let op! Bij montage geldt geen 24-uurs levering.
Onze klantenservice is open tot 22:00 uur

AEG FSE62800P ComfortLift AirDry Inbouw vaatwasser 

Met deze moderne FSE62800P ComfortLift AirDry vaatwasser van AEG is de vaat schoonmaken een fluitje van een cent. De AEG SoftGrip en SoftSpikes houden glazen stevig vast waardoor ze tijdens het wassen niet beschadigen. De Airdry-technologie zorgt ervoor dat de deur van de vaatwasser automatisch 10 opent in de laatst fase van de wascyclus. Hierdoor wordt de vaat op een natuurlijke wijze droog, wat ook weer bespaart op je energiekosten. Ook bezit deze vaatwasser het AEG ComfortLift® systeem. Hiermee kun je de onderste mand naar eenvoudig omhooghalen. Dit scheelt bukken tijdens het in- en uitruimen. 

 • Productinformatie

 • Specificaties


  De informatie bij dit product komt van de site van AEG om je te informeren.
  Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.
 • Accessoires

  Algemene Accessoires - FSE62800P

  Let op: dit zijn algemene accessoires en niet specifiek voor het huidige product.
  Indien je losse accessoires bestelt dien je vooraf te betalen en wordt het artikel per post toegestuurd.

  AEG A6SK4105
  AEG vaatwasser care set
  € 24,69
  AEG A9SZGB01
  AEG glazenrek tbv vaatwasser
  € 29,90
  AEG TB60
  AEG RVS beschermstrips tbv vaatwasser
  € 39,-

 • Online vraag & antwoord

  Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

  Stel je vraag
 • Reviews

  FSE62800P
  De FSE62800P wordt gemiddeld beoordeeld met een  8 schaal (1 t/m 10)


  Voeg een review toe
  Door: BOER DE M.  |  26-06-2019 15:28
  5
   5

  De bestek laai is lastig om in te delen. Het bestek blijft niet liggen al volgens het voorbeeld. En kan dus minder bestek in dan voorbeeld aangeeft. De onderste la, voor pannen en boorden, komt nauwelijks meer zelf/ of helemaal niet meer omhoog zonder m op te tillen als tie nog maar halfvol is. Juist de rede van aanschaf in verband met regelmatige rugklachten. Hij vol doet niet echt aan mijn verwachtingen. Als iemand deze wil kopen om dat je minder hoeft te bukken, is dit jammer genoeg niet de oplossing. Als tie al half vol is moet je aardig trekken om de la omhoog te krijgen en duwen om m weer omlaag te krijgen. Jammer. Het leek z'nog goede oplossing.

  In bezit: een maand

  Door: MEESTER M.P.D  |  11-04-2019 14:13
  10
   10

  Gebruikt vriendelijk moet nog even wennen aan het omhoog en omlaag doen van de onderste bak

  In bezit: een paar weken

  Door: WAART DE CORNELIS DHR  |  06-04-2018 20:47
  10
   10

  Stil, goede bediening en maakt mooi schoon

  In bezit: een paar dagen

  Door: HAVE, TEN G.H.W.  |  17-09-2017 19:27
  7
   7

  Jammer dat de comfort-lift niet eruit kan een nadeel als er wat op de bodem ligt Ik heb hem speciaal gekocht ivm rugklachten .Ook mis ik verlichting verder is de vaat makkelijk in te delen door de uit/in klapbare rekjes .Wat ik ook mis een duidelijk beschrijving hoe je de bestek la kunt inpakken

  In bezit: een kwartaal

  Totaal: 4 reviews
 • Garantie

  Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de FSE62800P van AEG als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de AEG FSE62800P 2 jaar fabrieksgarantie.

  Combi garantie: 5 jaar bij 4 inbouwapparaten van AEG
 • Bezorgen

  Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

  Oude apparatuur
  Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

  Aflevering
  De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

  Bezorgafspraak
  Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

  Betaling
  Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
  Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
  Betalen kan via onze mobiele *PIN aan de chauffeur bij aflevering. Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering. *PIN: Let op! Je kunt maximaal €2250,- pinnen, tenzij anders met jouw bank afgesproken.

  Factuur
  Bij levering ontvang je de factuur.

 • Afhalen

  Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

  Keukenloods.nl BV
  De veken 219
  1716 KJ Opmeer

  Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

 • Downloads

  Maatschets

  Maatschets FSE62800P

  Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
  heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!
  Download Adobe Reader