AEG IKE9547SFB

Inductie kookplaat

AEG Inductie kookplaten
  • IKE9547SFB AEG Inductie kookplaat
  • IKE9547SFB AEG Inductie kookplaat
  • IKE9547SFB AEG Inductie kookplaat
  • IKE9547SFB AEG Inductie kookplaat
  • IKE9547SFB AEG Inductie kookplaat
  • IKE9547SFB AEG Inductie kookplaat
Op voorraad
921,-
Adviesprijs: 2.529,-
6 dagen per week telefonisch bereikbaar
Ma - Vr: 08:30 - 22:00 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: 12:00 - 18:00 uur
IKE9547SFB

AEG IKE9547SFB

921,-

AEG IKE9547SFB Inductie kookplaat

Op deze ruime inductiekookplaat AEG IKE9547SFB heb je vijf kookzones. Je kunt dus met vijf losse pannen koken maar je kunt ook twee kookzones koppelen waardoor je een grote zone creeert. Grote pannen, bakplaten of teppanyaki platen kun je ook gebruiken op de flexibele kookplaat. Uiteraard alleen als deze geschikt zijn voor inductiekoken. Alle kookzones beschikken over een powerbooster-functie waardoor ze tijdelijk extra krachtig en snel opwarmen. Dit is perfect voor taken zoals het laten koken van een grote pan met water. Met de PowerSlide-functie kun je de pannen verschuiven zonder dat je telkens de warmte handmatig hoeft in te stellen. Voor extra veiligheid wordt per kookzone, de restwarmte duidelijk weergegeven. Hob2Hood koppelt de kookplaat draadloos aan de afzuigkap voor automatische afzuiging. De AEG IKE9547SFB heeft een ingebouwde kookplaattimer welke tot een uur kan worden ingesteld en automatisch uitschakelt na het verstrijken van de tijd.

Productinformatie IKE9547SFB AEG Inductie kookplaat

Aansluiting op aantal fasen2
Aantal kookzones5
FlexinductieJa
BouwvormInbouw
Minimale nisdiepte490 mm
Alle specificaties
Let op: Dit product wordt niet geleverd met een stekker. Elektrische-, inductie- of keramische kookplaten werken meestal op een 2- of 3-fase aansluiting. Echter is er een uitzondering bij de 1-fase kookplaten. Dit is per meterkast verschillend. Installatie dient door een erkend installateur te gebeuren. Bij verkeerd aansluiten kan het apparaat defect raken en kan je garantie vervallen. Bovendien zullen de meeste verzekeringsmaatschappijen eventuele schade die hieruit ontstaat niet dekken.
Voor specifieke informatie kun je chatten of bellen met onze verkoopmedewerkers (Tel. 0226-355340, keuze 1)
Vragen over de IKE9547SFB?
Bel: 0226-355340

Bel mij voor meer informatie

Specificaties IKE9547SFB AEG Inductie kookplaat

De informatie bij dit product komt van de site van AEG om je te informeren.
Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.

Accessoires (4) IKE9547SFB AEG Inductie kookplaat

Reviews (4) IKE9547SFB AEG Inductie kookplaat

8

Gebaseerd op 4 reviews

Plaats een review

Vraag & antwoord IKE9547SFB AEG Inductie kookplaat

Er zijn nog geen vragen gesteld, stel hier je vraag!

Stel je vraag

Garantie IKE9547SFB AEG Inductie kookplaat

Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de 'AEG IKE9547SFB' als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de 'AEG IKE9547SFB' 2 jaar fabrieksgarantie.

Combi garantie: 5 jaar bij 4 inbouwapparaten van AEG

Bezorgen IKE9547SFB AEG Inductie kookplaat

Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

Oude apparatuur
Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

Aflevering
De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

Bezorgafspraak
Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

Betaling
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering.

Factuur
Bij levering ontvang je de factuur.

Afhalen IKE9547SFB AEG Inductie kookplaat

Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

Keukenloods.nl BV
De veken 330
1716 KJ Opmeer

Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

Fabrikant IKE9547SFB AEG Inductie kookplaat

AEG
AEG
Postbus 120
2400 AC
Alphen aan den Rijn
Tel: 0172-468468
Fax: 0172-468523
Mail: [email protected]
Website: www.aeg.nl
Over AEG

AEG bestaat al ruim 130 jaar en streeft er vanaf het begin naar om jou in je eigen huis een gevoel van vakmanschap te geven. Zowel op het gebied van huishoudelijke als keukenapparatuur ziet AEG wat consumenten nu nodig hebben en wat in de toekomst. Op basis hiervan komen ze continue met nieuwe ideeën en staat het innoveren nooit stil. Met dank aan deze strategie onderscheiden AEG producten zich op prestaties, functioneel design en kwaliteit.

Innovaties AEG huishoudelijk apparatuur

Éen van de innovaties van AEG op het gebied van afzuigkappen is de H2BHOOD (H2H). Ruikt jouw huis ook regelmatig nog een paar uur na het koken naar de bereidde maaltijd? AEG luistert naar de wensen van de consument en is gekomen met de H2BHOOD, een systeem waarbij de AEG kookplaat draadloos communiceert met de AEG afzuigkap waardoor de afzuiging automatisch wordt geregeld.

Ook voor het koken op inductie heeft AEG niet stilgezeten en zijn ze gekomen met de AEG MaxiSense lijn. Op deze kookplaten is het niet van belang hoe en waar je jouw pan neerzet zolang er maar een kruis geraakt wordt. De AEG inductieplaat verspreidt automatisch de warmte over de grootte van de pan.

Een belangrijke ontwikkeling op het gebied van design is de AEG Horizon Line. Deze lijn keukenapparatuur is uitgevoerd met zwart glas en een horizontaal RVS design waardoor je diverse apparaten kunt combineren zonder het design van je keuken te breken. Je hebt de keuze uit combi magnetrons, stoomovens, ovens en koffiezetapparaten.

Op het gebied van vaatwassers heeft AEG zich bezig gehouden met duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid. De nieuwe AEG TimeSaver vaatwassers zijn fluisterstil en wassen je vaat in de helft van de normale tijd schoon. Dus ook wanneer je ‘s ochtends naar je werk gaat en je medebewoners nog slapen kun je deze vaatwassers zonder problemen even laten draaien.

Benieuwd naar alle producten in het assortiment? Bekijk hier het volledige overzicht AEG keukenapparatuur.

Bron: AEG
Service & Informatie AEG
Telefoon0172-468468
Service0172-468172

Maatschets IKE9547SFB AEG Inductie kookplaat

Maatschets IKE9547SFB