PELGRIM ISW1000RVS

Plafondunit

Voor 23:59 uur besteld,
donderdag in huis (Niet bij afhalen)

Gegarandeerd de scherpste prijs!

Bel 0226-355340 voor de aanbiedingMail voor de aanbieding
 • Onze klantenservice is vandaag tot 22:00 uur bereikbaar
 • Klanten beoordelen Keukenloods.nl met een 8,9
 • Productinformatie

 • Specificaties


  De informatie bij dit product komt van de site van PELGRIM om je te informeren.
  Wij kunnen de juistheid en/of volledigheid echter niet garanderen.
 • Online vraag & antwoord

  Stel je vraag
  Door: Koen
  Vraag:

  Goedemiddag, Ik zie tussen de vragen al voorbij komen of de motor naast de kap geplaatst kan worden om zo de hoogte van de ombouwkoof zo minimaal mogelijk te houden. Er wordt op geantwoord dat de lagers horizontaal moeten blijven. Kan ik hier dus uit opmaken dat dit wél mogelijk is? dus de motorconsole 1 kwartslag draaien? Ik hoor graag van u. Maakt de afstandbediening contact met de kap zelf of met de motor (via de kap)? eventueel wil ik de motor verslepen naar de bijkeuken, maar dat kan alleen als de afstandbediening het dan nog doet in de keuken zelf. Niet dat ik dan naar de bijkeuken mag lopen om de kap aan te zetten. Ik verneem graag van u.

  Antwoord:

  De afstandbediening werkt op/via de kap zelf. Het motorhuis kan gekanteld worden. De motor zelf dient horizontaal te blijven.

  Gepost op: zondag 18 december 2016 - 12:14
  Door: bezoeker
  Vraag:

  Is het ook gewoon mogelijk om geen afbuiging naar buiten te doen?

  Antwoord:

  Bij dit model is het helaas niet mogelijk om hem zonder afvoerbuis te gebruiken, er is geen recirculatie accessoir voor dit model. Bij de ATAG WU1111PMM is een gelijkwaardig model, hier heeft u nog een koolstoffilter bij nodig onder artikel nummer ACC111RS.

  Gepost op: zaterdag 08 oktober 2016 - 18:08
  Door: bezoeker
  Vraag:

  Als je de motor naast de unit plaats, kan de motor dan op zijn zijkant geplaatst worden?? Met de uitvoerslang rechtstreeks en horizontaal naar buiten??

  Antwoord:

  De as met de lagers dient horizontaal te liggen.

  Gepost op: zondag 27 maart 2016 - 10:58
  Door: bezoeker
  Vraag:

  Wordt de afstandsbediening standaard meegeleverd?

  Antwoord:

  De afstandsbediening wordt standaard mee geleverd.

  Gepost op: dinsdag 20 oktober 2015 - 00:15Vraag:

  Welke kleur hebben de ingebouwde ledspots? (Graden Kelvin)

  Antwoord:

  De ingebouwde ledspots hebben een kleur van 3000 graden kelvin

  Gepost op: dinsdag 20 oktober 2015 - 16:49
  Door: bezoeker
  Vraag:

  Geachte heer/mevrouw, Welke afstand tot fornuis mag een plafond afzuigkap minimaal en maximaal hebben? Alvast hartelijk dank voor uw reactie Met vriendelijke groet, Marjan Hendriks

  Antwoord:

  Wanneer u een kookplaat heeft zonder wokbrander, is de minimale afstand tot de afzuigkap 65cm. Wanneer u een kookplaat heeft met wokbrander, is de minimale afstand 75cm in verband met de warmte ontwikkeling van de wokbrander.

  Gepost op: zondag 02 februari 2014 - 07:24
  Totaal: 5 vragen
 • Reviews

  ISW1000RVS
  De ISW1000RVS wordt gemiddeld beoordeeld met een  10 schaal (1 t/m 10)


  Voeg een review toe
  Door: POUW, H. DHR  |  29-11-2017 13:27
  10
   10

  Een prima apparaat met een zeer goede afzuiging. Houd er rekening mee bij instalatie dat in brochure staat, motor kan 5 meter naast unit geplaatst worden. Bij gebruiksaanwijzing staat wel 3 meter naast unit. Uiteraard rekening houden tijdens verbouwing. Vervolgens werkt het uitstekend.

  In bezit: een paar weken

  Door: BOS, J. W. DHR  |  27-02-2017 22:19
  10
   10

  Wij hebben voor deze afzuigkap gekozen, omdat het een plafondafzuiging moest zijn met een losse motor. De motor zit in de berging, zodat het stiller in de keuken is.

  In bezit: een paar dagen

  Totaal: 2 reviews
 • Garantie

  Je krijgt standaard 2 jaar fabrieksgarantie en service op de ISW1000RVS van PELGRIM als je deze bij Keukenloods.nl koopt. Dit is hetzelfde als bij een winkel met een fysieke showroom. In de garantieperiode wordt het product hersteld door de fabrikant/importeur. Ook winkels met een eigen technische dienst geven de storingen in de garantieperiode vaak door aan de fabrikant. Keukenloods.nl neemt een actieve rol in de begeleiding van garantiegevallen. Om niet onnodig de servicedienst in te schakelen, adviseren wij jou bij gebreken in eerste instantie contact met onze klantenservice op te nemen. Wellicht is het probleem ook al telefonisch te verhelpen en anders hebben de medewerkers de juiste telefoonnummers en (e-mail)adressen van de servicedienst. Je ontvangt op de PELGRIM ISW1000RVS 2 jaar fabrieksgarantie.

  Extra garantie: 3 jaar extra garantie bij registratie
  Combi garantie: 8 jaar bij 4 apparaten van PELGRIM
 • Bezorgen

  Bezorgen is, tenzij anders vermeld, GRATIS op elk leveradres binnen Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden.

  Oude apparatuur
  Indien van tevoren aangegeven wordt bij de bezorging het oude apparaat, mits losgekoppeld en klaargezet, meegenomen.

  Aflevering
  De goederen worden binnen bezorgd mits het in de doos door de deur kan en de ruimte vrij toegankelijk is zonder trappen. Koelkasten en fornuizen breder dan 60 centimeter worden naast de vrachtwagen gelost. De klant dient zorg te dragen voor de bescherming van vloeren en wanden in de woning. De afleveringsplaats en datum worden in overleg afgesproken. Een uitgestelde levering is mogelijk tot maximaal 1 jaar na de opdracht. Wij leveren uitsluitend Nederlandse modellen.

  Bezorgafspraak
  Het annuleren van een afspraak dient minimaal 48 uur van tevoren aan ons te worden gemeld. Ben je op de afgesproken dag niet thuis als de chauffeur er is? Dan wordt een nieuwe afspraak gemaakt. Hiervoor worden €30,- extra bezorgkosten in rekening gebracht.

  Betaling
  Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% btw
  Wij vragen geen aanbetaling bij een bestelling.
  Betalen kan via onze mobiele *PIN aan de chauffeur bij aflevering. Betalen via bank of giro is mogelijk mits deze betalingen bij ons zijn bijgeschreven vòòr aflevering. *PIN: Let op! Je kunt maximaal €2250,- pinnen, tenzij anders met jouw bank afgesproken.

  Factuur
  Bij levering ontvang je de factuur.

 • Afhalen

  Je kunt je bestelling ook afhalen in ons magazijn in Opmeer. Deze is elke werkdag en op zaterdag geopend van 8.00 tot 16.00 uur. Je kunt hier pinnen, contant betalen is niet mogelijk.

  Keukenloods.nl BV
  De veken 219
  1716 KJ Opmeer

  Uiteraard kun je je bestelling ook in één van onze filialen afhalen, je dient dan wel bij je bestelling aan te geven in welk filiaal. Wij zorgen er dan voor dat je bestelling in het gekozen filiaal gereed staat.

 • Downloads

  Maatschets

  Maatschets ISW1000RVS

  Je hebt Adobe Reader nodig om pdf bestanden te bekijken,
  heb je deze nog niet geinstaleerd klik dan op Get Adobe Reader!
  Download Adobe Reader