Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Kleine keukens

Baal je ervan dat je een kleine keuken hebt? Dat is helemaal nergens voor nodig! Met een kleine keuken kun je namelijk meer dan je denkt. Het is wel belangrijk dat je je keuken zo efficiënt mogelijk indeelt. Zo houd je meer werkruimte over en oogt je keuken rustiger.

Hoe deel je een kleine keuken zo efficiënt mogelijk in?

Een kleine keuken inrichten hoeft niet moeilijk te zijn. Je kan het beste zoveel mogelijk lichte kleuren gebruiken, op deze manier oogt jouw keuken groter dan hij is. Deze kan je uiteraard combineren met andere kleuren en materialen zoals hout of beton. Een mooie witte keuken met bijvoorbeeld een houten werkblad zorgt voor een mooi contrast. Een beetje creativiteit is zeker handig bij het efficiënt inrichten van een kleine keuken. Zorg ervoor dat je alle ruimtes optimaal benut. Hoge hangkasten zijn daarbij super handig, hierdoor creëer je weer meer opbergruimte. Daarbij kan je ook andere handige ophangsystemen aan de muur bevestigen. Denk hierbij aan een magnetische strip voor je messen of handige haakjes om je wijnglazen aan te bevestigen. Zo zijn er veel meer handige tips voor het inrichten van je keuken. Lees onze blog: 5x hacks om jouw keuken te organiseren voor meer handige tips. Wil je juist meer tips om je keukenkasten slim in te delen? Lees dan de blog: eerste hulp bij het indelen van jouw keukenkasten, voor extra inspiratie.

Rechte glans keuken

Welke keukenopstelling past er het beste in een kleine keuken?

Een rechte keuken is het meest geschikt voor een kleine ruimte. Deze keukenopstelling zorgt ervoor dat jouw keuken veelzijdig en compact blijft. Daarbij is er genoeg ruimte voor inbouwapparatuur. Kies voor een mooie inbouw vaatwasser en geïntegreerde koel-vrieskast combinatie. Naast een rechte keuken kan je ook kiezen voor een handige parallel keuken. Een parallel keuken zijn twee rechte keukens tegenover elkaar. Met deze opstelling is alles binnen handbereik, benut je alle ruimtes en kan je je goed bewegen. Zorg hierbij wel dat de doorgang van de parallel keuken breed genoeg is. Daarbij is het ook van belang dat je keuken de juiste belichting heeft. Doordat je een kleine ruimte hebt kan het zo zijn dat er niet genoeg licht op het werkblad valt. Om dit op te lossen kun je gebruik maken van bijvoorbeeld handige LED-spots aan de onderkant van de bovenkasten.

Parallel keuken

Keukenstijlen in een kleine keuken

Ook een kleine keuken kun je de gewenste keukenstijl geven. Je kan met gemak kiezen voor bijvoorbeeld een kleine landelijke keuken. Deze keukenstijl kan ook prima met bijvoorbeeld een rechte keukenopstelling. Vaak zie je grote losstaande fornuizen bij landelijke keukens. Kies bij een kleine landelijke keuken bijvoorbeeld voor een ingebouwde gaskookplaat. Op deze manier behoud je alsnog de landelijke look en past de keuken in een kleine ruimte. Naast landelijk keukenstijlen laten moderne, klassieke en robuuste keukenstijlen zich ook zeker niet beperken bij een kleinere ruimte. Op de afbeelding is een robuuste keukenstijl weergeven. Ondanks de smalle ruimte heeft deze keuken door de houtlook keukenkasten een echte stoere en robuuste uitstraling.

Robuuste kleine keuken

Zie jij jouw kleine compacte keuken al helemaal voor je?

Weet je helemaal hoe je jouw kleine keuken gaat inrichten of wil je misschien meer inspiratie? Bezoek dan een van onze showrooms voor meer keuken ideeën en bekijk daar ons assortiment kleine keukens . Je kan daarbij direct advies ontvangen van een van onze keukenadviseurs. Maak nu een afspraak of bel voor vragen naar 0226-355340.

Keuken met oranje muur