Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl
Black Friday: Apparatuur | Keukens

Kleine keukens

Baal je ervan dat je een kleine keuken hebt? Dat is helemaal nergens voor nodig! Met een kleine keuken kun je namelijk meer dan je denkt. Het is wel belangrijk dat je je keuken zo efficiënt mogelijk indeelt. Zo houd je meer werkruimte over en oogt je keuken rustiger.

Hoe deel je een kleine keuken zo efficiënt mogelijk in?

Een kleine keuken inrichten hoeft niet moeilijk te zijn. Je kan het beste zoveel mogelijk lichte kleuren gebruiken, op deze manier oogt jouw keuken groter dan hij is. Deze kan je uiteraard combineren met andere kleuren en materialen zoals hout of beton. Een mooie witte keuken met bijvoorbeeld een houten werkblad zorgt voor een mooi contrast. Een beetje creativiteit is zeker handig bij het efficiënt inrichten van een kleine keuken. Zorg ervoor dat je alle ruimtes optimaal benut. Hoge hangkasten zijn daarbij super handig, hierdoor creëer je weer meer opbergruimte. Daarbij kan je ook andere handige ophangsystemen aan de muur bevestigen. Denk hierbij aan een magnetische strip voor je messen of handige haakjes om je wijnglazen aan te bevestigen. Zo zijn er veel meer handige tips voor het inrichten van je keuken. Lees onze blog: 5x hacks om jouw keuken te organiseren voor meer handige tips. Wil je juist meer tips om je keukenkasten slim in te delen? Lees dan de blog: eerste hulp bij het indelen van jouw keukenkasten, voor extra inspiratie.

Rechte glans keuken

Welke keukenopstelling past er het beste in een kleine keuken?

Een rechte keuken is het meest geschikt voor een kleine ruimte. Deze keukenopstelling zorgt ervoor dat jouw keuken veelzijdig en compact blijft. Daarbij is er genoeg ruimte voor inbouwapparatuur. Kies voor een mooie inbouw vaatwasser en geïntegreerde koel-vrieskast combinatie. Naast een rechte keuken kan je ook kiezen voor een handige parallel keuken. Een parallel keuken zijn twee rechte keukens tegenover elkaar. Met deze opstelling is alles binnen handbereik, benut je alle ruimtes en kan je je goed bewegen. Zorg hierbij wel dat de doorgang van de parallel keuken breed genoeg is. Daarbij is het ook van belang dat je keuken de juiste belichting heeft. Doordat je een kleine ruimte hebt kan het zo zijn dat er niet genoeg licht op het werkblad valt. Om dit op te lossen kun je gebruik maken van bijvoorbeeld handige LED-spots aan de onderkant van de bovenkasten.

Parallel keuken

Keukenstijlen in een kleine keuken

Ook een kleine keuken kun je de gewenste keukenstijl geven. Je kan met gemak kiezen voor bijvoorbeeld een kleine landelijke keuken. Deze keukenstijl kan ook prima met bijvoorbeeld een rechte keukenopstelling. Vaak zie je grote losstaande fornuizen bij landelijke keukens. Kies bij een kleine landelijke keuken bijvoorbeeld voor een ingebouwde gaskookplaat. Op deze manier behoud je alsnog de landelijke look en past de keuken in een kleine ruimte. Naast landelijk keukenstijlen laten moderne, klassieke en robuuste keukenstijlen zich ook zeker niet beperken bij een kleinere ruimte. Op de afbeelding is een robuuste keukenstijl weergeven. Ondanks de smalle ruimte heeft deze keuken door de houtlook keukenkasten een echte stoere en robuuste uitstraling.

Robuuste kleine keuken

Zie jij jouw kleine compacte keuken al helemaal voor je?

Weet je helemaal hoe je jouw kleine keuken gaat inrichten of wil je misschien meer inspiratie? Bezoek dan een van onze showrooms voor meer keuken ideeën en bekijk daar ons assortiment kleine keukens . Je kan daarbij direct advies ontvangen van een van onze keukenadviseurs. Maak nu een afspraak of bel voor vragen naar 0226-355340.

Keuken met oranje muur