De webshop is geopend! Helaas zijn onze winkels gesloten. Wel staan we voor je klaar! Bekijk hier hoe we dit doen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.


1. Bezoek aan onze winkels

Helaas zijn al onze winkels tot nader order gesloten. Wel zijn al onze winkels telefonisch en per mail bereikbaar. Bekijk hier de contactgegevens van onze filialen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Heb jij al een afspraak gemaakt?
Onze collega’s uit het desbetreffende filiaal nemen (minimaal een dag voor de afspraak) contact met je op. Wellicht kunnen we de afspraak via videobellen toch laten doorgaan.

 

Afspraak maken
Een fysieke afspraak in een filiaal is op dit moment niet mogelijk. Maar we denken graag in oplossingen! Door middel van videobellen kunnen we je toch te woord staan. Samen kunnen we bijvoorbeeld de opstelling van jouw nieuwe keuken al tekenen, de fronten uitkiezen en overige bijzonderheden bespreken. Wil je hierover meer informatie? Neem contact op met het filiaal bij jou in de buurt.

 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

2. Bezoek aan huis
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk.

 

3. Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

4. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Video-afspraak! Een Quooker cadeau bij jouw droomkeuken!

Selecteer een winkel:

Voorkeursdatum en tijd:

Wil je vandaag nog een afspraak?
Bel naar het filiaal van jouw keuze!

Vul je gegevens in:

Video-afspraak! Een Quooker cadeau bij jouw droomkeuken!

Ook op afstand blijven we je graag helpen! Maak deze week nog een vrijblijvende video-afspraak! Onze professionals zitten voor je klaar om via (beeld)bellen samen met jou de ideale keuken samen te stellen. Ook zijn onze adviseurs bereidt om bij je langs te komen na de videomeeting om de door jou gekozen materialen nog "in het echt" aan je te tonen. (Denk aan de stalen van het werkblad en de fronten) Handig toch?!

Kokend water in een handomdraai? Een Quooker in de keuken maakt het leven iets gemakkelijker! Je hoeft namelijk niet meer te wachten op kokend water en je lekkerste gerechten staan daardoor nog sneller op tafel. Je kunt kiezen uit diverse Quookers. Zo kun je gaan voor een RVS, Chroom, een zwarte of een Flex! De Quooker Flex beschikt over een soepele uittrekbare slang voor koud water. Ideaal voor het vullen van grote vazen en kannen die niet in de spoelbak passen..

Ontvang nu gratis een Quooker bij aankoop van jouw droomkeuken*! Maak snel een online video-afspraak met een van onze adviseurs!

Actieperiode: 4 t/m 17 januari 2021

Geldt alleen op keukens vanaf €7500,-. Geldt niet op lopende offertes, op showroomkeukens en in combinatie met andere acties. De Quooker Cube en de gouden kranen doen helaas niet mee aan de actie.

Bekijk al onze keukens!
Of maak direct een afspraak!