Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Een keuken nodig? Geen probleem! Plan hier een afspraak in.

Afspraak op afstand

Een nieuwe keuken nodig? Wij loodsen je erdoorheen! Of je nu kiest uit advies op afstand, advies aan huis of vanaf 3 maart een bezoek aan de showroom wilt brengen... Wij staan voor je klaar! Maak nu vrijblijvend een afspraak en onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met je op. Telefonisch kunnen we je wensen alvast bespreken en vanuit daar een vervolgafspraak inplannen.

Profiteer ook nog van onze Quooker-actie! Want nu we allemaal wat vaker thuis zijn is een Quooker toch onmisbaar in jouw nieuwe keuken? Deze ontvang je daarom helemaal gratis bij aankoop van jouw droomkeuken! Bekijk hier meer informatie over de actie. 

Advies aan huis

Onze adviseurs komen 7 dagen per week bij je thuis!

  • Maak een afspraak en geef bij opmerkingen aan dat het om advies aan huis gaat. Onze keukenadviseur neemt vooraf telefonisch contact met je op om de afspraak te bevestigen en alvast jouw wensen te bespreken. De adviseur die jij telefonisch hebt gesproken komt ook bij jou thuis.
  • Uiteraard houden we ons hierbij aan de richtlijnen van de RIVM.
  • Heb jij al inspiratie opgedaan? Alle informatie is welkom! Wij kunnen alvast voor je aan de slag. Stuur dit vooraf naar jouw adviseur.
  • Handig! We kunnen de ruimte waar de keuken moet komen eventueel direct bekijken en opmeten. We krijgen een goed beeld van hoe jij woont en wat er past bij jou en je interieur. Onze adviseur neemt een aantal voorbeeld-fronten, werkbladen en kleurstalen mee. (Vooraf kun je aangeven naar welke kleuren en materialen jouw voorkeur uitgaan).
  • Komt onze adviseur bij jou thuis? Vraag naar de EXTRA lockdown-korting!

Advies op afstand

Veilig en gemakkelijk contact met onze adviseurs.

  • Bellen, mailen of videobellen? Jij kiest hoe we contact hebben!
  • Maak een afspraak. Voorafgaande aan een video-afspraak nemen wij contact met je op om alvast wat wensen te bespreken.
  • Samen bespreken we jouw wensen. Heb je al een andere offerte? Stuur deze naar ons toe en wij bieden jou onze scherpste prijs!

Advies in de showroom

Gratis Quooker actie

Liever langskomen in een van onze showrooms? Vanaf 3 maart zijn we weer open op afspraak! Let op: het is erg druk met het maken van een afspraak in onze showroom. Onderaan deze pagina kun je een afspraak maken. Echter nemen onze keukenadviseurs zo snel mogelijk contact met je op. Wellicht wordt er na dat gesprek gekozen voor een advies aan huis of wordt er een video-afspraak ingepland om vooraf (het bezoek aan de showroom) al wat zaken te bespreken. Dit omdat wij maar twee bezoekers tegelijkertijd in onze winkels mogen ontvangen. Wij hopen op je begrip! Wil je alvast inspiratie opdoen? Bekijk onze showroomkeukens online.

Voor overige vragen, bijvoorbeeld over jouw bestelling of levering kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Afspraak op afstand