Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend op afspraak! Een afspraak maken? Dat kan, ga direct naar onze afspraakpagina. Let op: het is erg druk met het maken van afspraken in onze showrooms. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Let op: afhalen kan (op zijn vroegst) 4 uur na het plaatsen van de bestelling. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Een keuken nodig? Geen probleem! Plan hier een afspraak in.

Afspraak op afstand

Een nieuwe keuken nodig? Wij loodsen je erdoorheen! Of je nu kiest uit advies op afstand, advies aan huis of vanaf 3 maart een bezoek aan de showroom wilt brengen... Wij staan voor je klaar! Maak nu vrijblijvend een afspraak en onze adviseurs nemen zo snel mogelijk contact met je op. Telefonisch kunnen we je wensen alvast bespreken en vanuit daar een vervolgafspraak inplannen.

Profiteer ook nog van onze Quooker-actie! Want nu we allemaal wat vaker thuis zijn is een Quooker toch onmisbaar in jouw nieuwe keuken? Deze ontvang je daarom helemaal gratis bij aankoop van jouw droomkeuken! Bekijk hier meer informatie over de actie. 

Advies aan huis

Onze adviseurs komen 7 dagen per week bij je thuis!

  • Maak een afspraak en geef bij opmerkingen aan dat het om advies aan huis gaat. Onze keukenadviseur neemt vooraf telefonisch contact met je op om de afspraak te bevestigen en alvast jouw wensen te bespreken. De adviseur die jij telefonisch hebt gesproken komt ook bij jou thuis.
  • Uiteraard houden we ons hierbij aan de richtlijnen van de RIVM.
  • Heb jij al inspiratie opgedaan? Alle informatie is welkom! Wij kunnen alvast voor je aan de slag. Stuur dit vooraf naar jouw adviseur.
  • Handig! We kunnen de ruimte waar de keuken moet komen eventueel direct bekijken en opmeten. We krijgen een goed beeld van hoe jij woont en wat er past bij jou en je interieur. Onze adviseur neemt een aantal voorbeeld-fronten, werkbladen en kleurstalen mee. (Vooraf kun je aangeven naar welke kleuren en materialen jouw voorkeur uitgaan).
  • Komt onze adviseur bij jou thuis? Vraag naar de EXTRA lockdown-korting!

Advies op afstand

Veilig en gemakkelijk contact met onze adviseurs.

  • Bellen, mailen of videobellen? Jij kiest hoe we contact hebben!
  • Maak een afspraak. Voorafgaande aan een video-afspraak nemen wij contact met je op om alvast wat wensen te bespreken.
  • Samen bespreken we jouw wensen. Heb je al een andere offerte? Stuur deze naar ons toe en wij bieden jou onze scherpste prijs!

Advies in de showroom

Gratis Quooker actie

Liever langskomen in een van onze showrooms? Vanaf 3 maart zijn we weer open op afspraak! Let op: het is erg druk met het maken van een afspraak in onze showroom. Onderaan deze pagina kun je een afspraak maken. Echter nemen onze keukenadviseurs zo snel mogelijk contact met je op. Wellicht wordt er na dat gesprek gekozen voor een advies aan huis of wordt er een video-afspraak ingepland om vooraf (het bezoek aan de showroom) al wat zaken te bespreken. Dit omdat wij maar twee bezoekers tegelijkertijd in onze winkels mogen ontvangen. Wij hopen op je begrip! Wil je alvast inspiratie opdoen? Bekijk onze showroomkeukens online.

Voor overige vragen, bijvoorbeeld over jouw bestelling of levering kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Afspraak op afstand