Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend! Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. (We mogen maar een maximaal aantal klanten tegelijkertijd ontvangen). Wil je een afspraak maken? Ga direct naar onze afspraakpagina. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Black Friday 2021

Black Friday, je hebt hier vast al eens over gehoord. Maar wat is Black Friday? In de Verenigde Staten is dit de dag na Thanksgiving. Die vrijdag hebben veel werknemers een vrije dag. Dit is dan ook dé dag om te beginnen met kerstaankopen. Voor ons staat Black Friday 2020 in het teken van veel kortingen. En dit geldt niet voor één dag, maar voor jawel, een hele week lang spectaculaire kortingen op ons assortiment keukens. Noteer 26 november dus alvast in je agenda. Dit wil je niet missen! 

Bekijk nu alvast de keukens!

Vier Black Friday 2021 met Keukenloods.nl!

De timer geeft het al aan: Black Friday komt steeds dichterbij. Jouw  droomkeuken scoor je tijdens Black Friday voor een wel heel scherpe prijs! Of je nu een zwarte, moderne eilandkeuken wilt of een blauwe hoekkeuken die je zelf hebt ontworpen: Er is voor ieder wat wils. Ben jij al klaar voor een week vol aanbiedingen? 

Zwart houten landelijke eilandkeuken

Korting op je droomkeuken tijdens Black Friday

Een ruim werkblad van natuursteen en apparatuur van je favoriete A-merk: De aanschaf van een keuken kan snel een duur kostenplaatje worden. En als je jouw idee van een droomkeuken moet laten varen voor eentje die beter in het budget past, is dat natuurlijk hartstikke zonde. Gelukkig heeft Keukenloods goed nieuws voor je: Tijdens Black Friday staan onze showroomkeukens in het zonnetje met hoge kortingen!  Je hoeft niet te wachten tot Black Friday, maak een afspraak en vraag de specialist alvast naar onze Black Friday korting. Keukens shoppen wordt dus NU AL wel heel voordelig!

Compenseer niet langer op je droomkeuken. Maak nu alvast een afspraak met een van onze keukenadviseurs, zodat jij tijdens Black Friday kunt profiteren van onze keuken aanbiedingen!

Zwarte moderne rechte keuken met marmeren werkblad

Ben jij goed voorbereid op Black Friday?

De een doet er een paar dagen  over, de ander maanden: De zoektocht naar een keuken kan een tijdje duren als je niet weet wat je wilt. Het is daarom belangrijk om je goed voor te bereiden. Hoe groot moet de keuken worden, welke keukenopstelling is handig, of wat voor materiaal werkblad wil je? En niet minder belangrijk: Wat is het budget?

Gemiddeld geven mensen zo’n 5000 euro uit aan een kleine keuken tot 17.000 euro aan een groter exemplaar. Kijk daarom goed naar jouw wensen waaraan jouw droomkeuken moet voldoen. Een handige tool hiervoor is onze checklist. Hierbij kun je stapsgewijs ontdekken wat jij wilt en nodig hebt in een keuken, zoals de keukenstijl (zoals modern of landelijk), kleur en wat voor keukenapparatuur jij onmisbaar vindt.

Heb jij je Black Friday voorbereiding nog niet gedaan? Vraag dan de checklist aan, zodat je optimaal kunt profiteren van onze aanbieding!

Ik wil de checklist

Wit hoogglans keukeneiland

Niet vergeten: Keukeninspiratie opdoen

Je hebt een nieuwe keuken nodig, maar waar moet je dan beginnen? Inspiratie opdoen is een belangrijke stap om je te oriënteren. Kijk eens naar verschillende soorten keukenstijlen en opstellingen, en bepaal wat jij mooi vindt. Doe eens keuken inspiratie op via onze Pinterest, Instagram of via de keukenpagina onze website. Hier vind je diverse soorten keukens: van modern tot klassiek, en van hout tot hoogglans. De keukens die jouw aandacht trekken kun je eenvoudig via de website opslaan op een moodboard, zodat je ze makkelijk terug kunt vinden. Ook handig om mee te nemen naar een van onze filialen: Onze experts kunnen dan met je meekijken naar een keuken die aansluit op jouw wensen.

Moodboard overlay zwarte keuken

3D keukenplanner: Ontwerp je eigen keuken

Heb je je ideale keuken nog niet gevonden? Geen paniek: Met de 3D keukenplanner kun je gewoon zelf een keuken ontwerpen. In deze handige tool kun je heel makkelijk met een paar klikken je eigen keuken opbouwen. Hierbij heb je de keuze uit allerlei stijlen en kleuren, zodat je alle combinaties kunt uitproberen. Speel met verschillende soorten kasten, apparatuur en opstellingen. Je kunt ook verder in de details gaan door de grepen van keukenfronten aan te passen en plinten toe te voegen.

Ben je tevreden met jouw ontwerp? Stuur deze dan door voor een offerte van onze experts. Zij kunnen je ook advies geven om jouw droomkeuken nog mooier te maken. Hiermee ben jij helemaal voorbereid op Black Friday!

Ontwerp nu jouw droomkeuken!

keukens-blackfriday

Afspraak met onze keukenadviseur

Een keuken kopen of ontwerpen is niet altijd even makkelijk. Wil je liever met een keukenadviseur praten over je wensen? Dat kan natuurlijk ook! Hiervoor kun je een keukenafspraak maken om langs te komen bij een filiaal bij jou in de buurt. Samen kunnen jullie je voorkeur vertalen in een design en kun je al je vragen over keukens en apparatuur stellen.

Tip: Neem vooral een aantal foto’s of een moodboard mee van keukens die je mooi vindt. Dan weet de adviseur waar je ongeveer naar op zoek bent en kan hij gericht advies geven voor wat jij wilt in een keuken. Deze afspraak is natuurlijk helemaal vrijblijvend!

Maak een vrijblijvende afspraak

Houten rechte landelijke keuken

Kan je niet wachten tot Black Friday?

Beginnen je handen te kriebelen en wil je nu al profiteren van fikse kortingen? Dan hoef je bij Keukenloods.nl niet tot Black Friday te wachten. Zo kun je nu al een kijkje nemen bij de showroom uitverkoop. De exemplaren in de keuken outlet staan in verschillende filialen door Nederland heen. Ga vooral eens langs om te kijken: wie weet sta jij daar in je toekomstige keuken!

Als je profiteert van de showroomkeukens uitverkoop hoef je niet lang te wachten, want je kunt je nieuwe keuken meteen ophalen. Handig als je op korte termijn een iets nodig hebt! Bovendien heb je de keuken al kunnen ervaren in de winkel en weet je dus precies wat je krijgt.

Neem alvast een kijkje in de outlet

Zwarte moderne robuuste eilandkeuken