Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend! Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. (We mogen maar een maximaal aantal klanten tegelijkertijd ontvangen). Wil je een afspraak maken? Ga direct naar onze afspraakpagina. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

  • Keuken met kookeiland - Afbeelding 1 van 10
  • Keuken met kookeiland - Afbeelding 2 van 10
  • Keuken met kookeiland - Afbeelding 3 van 10
  • Keuken met kookeiland - Afbeelding 4 van 10
  • Keuken met kookeiland - Afbeelding 5 van 10
  • Keuken met kookeiland - Afbeelding 6 van 10
  • Keuken met kookeiland - Afbeelding 7 van 10
  • Keuken met kookeiland - Afbeelding 8 van 10
  • Keuken met kookeiland - Afbeelding 9 van 10
  • Keuken met kookeiland - Afbeelding 10 van 10

Eiken Grafiet

Keuken met kookeiland

Deze ruime keuken met kookeiland heeft een warme uitstraling door de oud-eiken look van de achterwand en de wandkast. Dit accent brengt de grijze fronten nog meer naar voren. Door de combinatie van texturen krijgt de keuken een licht robuuste look, die mooi te stijlen is met industriële elementen. Daarnaast ben je in deze keuken voorzien van keukenplanken en bovenkasten. Daardoor kun je van de voordelen van beide opties profiteren. 

Inspiratie

Vind je deze keukenstijl mooi? Vind hier meer met deze kenmerken:

 

Wil je deze keuken onthouden? Klik dan rechts op het groene hartje. Deze keuken wordt dan opgeslagen op een moodboard, die je later terug kunt kijken.


Is dit je droomkeuken?Maak gratis een afspraak