Wij hebben weer groots ingekocht! Daarom bieden wij de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur!

Bij Keukenloods.nl houden we graag alles betaalbaar! Wij hebben daarom weer extra groot ingekocht! Dat betekent dat we de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur hebben. 

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?
Onze specialisten staan voor je klaar! 

 

Ook hebben wij 14 showrooms verspreid door heel Nederland. Is jouw complete keuken aan vervanging toe? Geen probleem. Kom eens langs voor een vrijblijvend advies.

 

Je kunt in onze showrooms, naast complete keukens bekijken en bestellen, ook los (inbouw) apparatuur bekijken en afhalen!

  • Hoekkeuken - Afbeelding 1 van 1

Nobilia EasyTouch 961 Bar

Hoekkeuken

De zwarte keuken met houten details zorgt voor een robuuste en moderne uitstraling aan jouw woning. Deze hoekkeuken is matzwart met een houtenwerkblad. Ook is het hout verwerkt in de achterwand en in de bovenkasten. De keuken is voorzien van een inbouw oven en een ingebouwd wijnrek. Door een bar toe te voegen krijgt de keuken een unieke en huiselijke sfeer, wat zorgt voor extra gezelligheid wanneer je aan het koken bent.

 

Inspiratie

Vind je deze keukenstijl mooi? Vind hier meer met deze kenmerken:

Wil je deze keuken onthouden? Klik dan rechts op het groene hartje. Deze keuken wordt dan opgeslagen op een moodboard, die je later terug kunt kijken.


Kwaliteit voor een
scherpe prijs
Maak gratis een afspraak