Wij hebben weer groots ingekocht! Daarom bieden wij de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur!

Bij Keukenloods.nl houden we graag alles betaalbaar! Wij hebben daarom weer extra groot ingekocht! Dat betekent dat we de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur hebben. 

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?
Onze specialisten staan voor je klaar! 

 

Ook hebben wij 14 showrooms verspreid door heel Nederland. Is jouw complete keuken aan vervanging toe? Geen probleem. Kom eens langs voor een vrijblijvend advies.

 

Je kunt in onze showrooms, naast complete keukens bekijken en bestellen, ook los (inbouw) apparatuur bekijken en afhalen!

  • U-keuken - Afbeelding 1 van 4
  • U-keuken - Afbeelding 2 van 4
  • U-keuken - Afbeelding 3 van 4
  • U-keuken - Afbeelding 4 van 4

N-Line Lux 819 Zijdegrijs

U-keuken

Ruime u-keuken gecombineerd met een ingebouwde kastenwand. Deze hoogglans grijze keuken is echt een eyecatcher. Door de LED strip lijkt het werkblad wel te zweven. Een prachtig effect van deze uitgebreide woonkeuken. De u-keuken is voorzien van een spoelgedeelte en kookgedeelte. Het kookgedeelte bestaat uit een kookplaat met daarboven een wandschouw afzuigkap. Aan deze u-keukenblok zit ook een houten bar, dit geeft deze design keuken een huiselijke sfeer. De keuken is volledig greeploos. De ingebouwde kastenwand is voorzien van twee ingebouwde ovens. 

Inspiratie

Vind je deze keukenstijl mooi? Vind hier meer met deze kenmerken:

 

Wil je deze keuken onthouden? Voeg deze dan toe aan jouw moodboard, die je later terug kunt kijken.


Staat deze keuken binnenkort bij jou thuis?Maak gratis een afspraak