Wij hebben weer groots ingekocht! Daarom bieden wij de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur!

Bij Keukenloods.nl houden we graag alles betaalbaar! Wij hebben daarom weer extra groot ingekocht! Dat betekent dat we de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur hebben. 

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?
Onze specialisten staan voor je klaar! 

 

Ook hebben wij 14 showrooms verspreid door heel Nederland. Is jouw complete keuken aan vervanging toe? Geen probleem. Kom eens langs voor een vrijblijvend advies.

 

Je kunt in onze showrooms, naast complete keukens bekijken en bestellen, ook los (inbouw) apparatuur bekijken en afhalen!

  • U-keuken - Afbeelding 1 van 4
  • U-keuken - Afbeelding 2 van 4
  • U-keuken - Afbeelding 3 van 4
  • U-keuken - Afbeelding 4 van 4

N-Line Riva 839 Decor Beton Terra Grijs

U-keuken

Grijze u-keuken gecombineerd met een plafondhoge kastenwand. De keuken is voorzien van een spoelgedeelte en kookgedeelte. Het kookgedeelte bestaat uit een kookplaat met afzuiging. In de hoge kastenwand bevinden zich twee ingebouwde ovens. Een voordeel van zo’n hoge kastenwand is de hoeveelheid opbergruimte, maar ook dat de ruimte nog groter oogt. De kastenwand bevat in het midden ook nog open vakken om de mooiste accessoires te laten zien. De fronten en het werkblad zijn dezelfde kleur, namelijk beton grijs. Dit geeft de keuken een moderne uitstraling. 

Inspiratie

Vind je deze keukenstijl mooi? Vind hier meer met deze kenmerken:

 

Wil je deze keuken onthouden? Voeg deze dan toe aan jouw moodboard, die je later terug kunt kijken.


Kwaliteit voor een
scherpe prijs
Maak gratis een afspraak