Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Onze webshop is 24/7 geopend!
Online bestellingen plaatsen is geen probleem. Wij blijven de bestellingen bij je thuis bezorgen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen of pinnen aan de deur is helaas niet mogelijk. 

Onze winkels zijn weer geopend!
Al onze filialen zijn weer open! Ben jij op zoek naar jouw droomkeuken? Kom langs in een van onze showrooms. Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. We mogen niet  teveel bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. 

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

 • Eilandkeuken - Afbeelding 1 van 11
 • Eilandkeuken - Afbeelding 2 van 11
 • Eilandkeuken - Afbeelding 3 van 11
 • Eilandkeuken - Afbeelding 4 van 11
 • Eilandkeuken - Afbeelding 5 van 11
 • Eilandkeuken - Afbeelding 6 van 11
 • Eilandkeuken - Afbeelding 7 van 11
 • Eilandkeuken - Afbeelding 8 van 11
 • Eilandkeuken - Afbeelding 9 van 11
 • Eilandkeuken - Afbeelding 10 van 11
 • Eilandkeuken - Afbeelding 11 van 11

SHOWROOMKEUKEN-EILAND-DONKERBLAUW

Eilandkeuken

Meer informatie over deze keuken volgt. Meer weten? Neem dan contact op via tilburg@keukenloods.nl.

Filiaal: Tilburgtel013-303 2300

€ 13.945,-Prijs keuken inclusief apparatuurMaak gratis een afspraak
Of bel ons:
013-303 2300