Wij hebben weer groots ingekocht! Daarom bieden wij de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur!

Bij Keukenloods.nl houden we graag alles betaalbaar! Wij hebben daarom weer extra groot ingekocht! Dat betekent dat we de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur hebben. 

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?
Onze specialisten staan voor je klaar! 

 

Ook hebben wij 14 showrooms verspreid door heel Nederland. Is jouw complete keuken aan vervanging toe? Geen probleem. Kom eens langs voor een vrijblijvend advies.

 

Je kunt in onze showrooms, naast complete keukens bekijken en bestellen, ook los (inbouw) apparatuur bekijken en afhalen!

  • H-Line AV 2042 Samteiche Greige - Afbeelding 1 van 5
  • H-Line AV 2042 Samteiche Greige - Afbeelding 2 van 5
  • H-Line AV 2042 Samteiche Greige - Afbeelding 3 van 5
  • H-Line AV 2042 Samteiche Greige - Afbeelding 4 van 5
  • H-Line AV 2042 Samteiche Greige - Afbeelding 5 van 5

H-Line AV 2042 Samteiche Greige

H-Line AV 2042 Samteiche Greige

Deze taupekleurige keuken is voorzien van heel veel kasten met opbergruimte. Dit is een rechte keuken met een extra kastenwand, welke voorzien is van een oven en een hoge uittrekbare kast. Ook heeft deze een hoge kast met deuren van gekleurd glas, waarachter je accessoires of je mooiste servies kunt neerzetten. De kleuren van deze keuken zijn perfect afgestemd op de rest van de woning. Het donkere werkblad wordt doorgetrokken in de achterwand. Hout staat prachtig bij deze keuken, hier wordt dit toegepast op de wand, het plafond en in de woonkamer. De keukenfronten worden in het woongedeelte ook gebruikt: de lage wandkast laat de twee ruimtes perfect samenkomen. Verder is de keuken voorzien van handige apparaten: een inductiekookplaat met downdraft afzuiging, een oven en overige apparatuur welke mooi achter de keukenfronten zijn verborgen.

Inspiratie

Vind je deze keukenstijl mooi? Vind hier meer met deze kenmerken:


Wil je deze keuken onthouden? Voeg deze dan toe aan jouw moodboard, die je later terug kunt kijken.


Is dit je droomkeuken?Maak gratis een afspraak