Wij hebben weer groots ingekocht! Daarom bieden wij de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur!

Bij Keukenloods.nl houden we graag alles betaalbaar! Wij hebben daarom weer extra groot ingekocht! Dat betekent dat we de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur hebben. 

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?
Onze specialisten staan voor je klaar! 

 

Ook hebben wij 14 showrooms verspreid door heel Nederland. Is jouw complete keuken aan vervanging toe? Geen probleem. Kom eens langs voor een vrijblijvend advies.

 

Je kunt in onze showrooms, naast complete keukens bekijken en bestellen, ook los (inbouw) apparatuur bekijken en afhalen!

  • H-Line AV6055 RAL Perlweiss Olivgruen - Afbeelding 1 van 1

H-Line AV6055 RAL Perlweiss Olivgruen

H-Line AV6055 RAL Perlweiss Olivgruen

In deze eilandkeuken wordt groen met beige gecombineerd in een landelijke stijl. Dit zorgt voor een combinatie die niet standaard is. De industriële lampen boven het eiland zijn niet alleen functioneel, maar geven de keuken ook een stoer uiterlijk. Er is voldoende opbergruimte in de kastenwanden ter beschikking. Veel kastjes hebben glazen deurtjes: hier kun je je mooiste servies neerzetten. Het kookgedeelte is uitgerust met een fornuis met grote oven en een gaskookplaat en de tweedeurs koelkast biedt ruimte voor al je etenswaren. Dit is een keuken die er niet alleen prachtig uitziet, maar ook nog eens functioneel is. Zo heb je alle mogelijkheid om elke dag een heerlijke maaltijd te bereiden. 

 

Inspiratie

Vind je deze keukenstijl mooi? Vind hier meer met deze kenmerken:


Wil je deze keuken onthouden? Voeg deze dan toe aan jouw moodboard, die je later terug kunt kijken.


Is dit je droomkeuken?Maak gratis een afspraak