Wij hebben weer groots ingekocht! Daarom bieden wij de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur!

Bij Keukenloods.nl houden we graag alles betaalbaar! Wij hebben daarom weer extra groot ingekocht! Dat betekent dat we de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur hebben. 

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?
Onze specialisten staan voor je klaar! 

 

Ook hebben wij 14 showrooms verspreid door heel Nederland. Is jouw complete keuken aan vervanging toe? Geen probleem. Kom eens langs voor een vrijblijvend advies.

 

Je kunt in onze showrooms, naast complete keukens bekijken en bestellen, ook los (inbouw) apparatuur bekijken en afhalen!

  • H-Line Bristol Selection Eukalyptus - Afbeelding 1 van 1

H-Line Bristol Selection Eukalyptus

H-Line Bristol Selection Eukalyptus

Deze prachtige keuken is uitgevoerd in een prachtige eukalyptus kleur. Dit is een gedempte groene tint met grijzige ondertoon. Deze prachtige kleur is kalmerend en sereen. Perfect als je na een lange dag rustig een heerlijke maaltijd wilt bereiden. Als je wel kleur wilt, maar je keuken wel rustig wilt houden is eukalyptus mooi om als neutrale tint te gebruiken. De keuken heeft een eiland met daarop een kookplaat met geïntegreerde afzuiging: je hebt dus geen losse afzuigkap meer nodig. De keukenfronten zijn voorzien van zwarte grepen en het witte werkblad zorgt ervoor dat de ruimte lichter en groter lijkt.

Inspiratie

Vind je deze keukenstijl mooi? Vind hier meer met deze kenmerken:


Wil je deze keuken onthouden? Voeg deze dan toe aan jouw moodboard, die je later terug kunt kijken.


Kwaliteit voor een
scherpe prijs
Maak gratis een afspraak