Wij hebben weer groots ingekocht! Daarom bieden wij de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur!

Bij Keukenloods.nl houden we graag alles betaalbaar! Wij hebben daarom weer extra groot ingekocht! Dat betekent dat we de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur hebben. 

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?
Onze specialisten staan voor je klaar! 

 

Ook hebben wij 14 showrooms verspreid door heel Nederland. Is jouw complete keuken aan vervanging toe? Geen probleem. Kom eens langs voor een vrijblijvend advies.

 

Je kunt in onze showrooms, naast complete keukens bekijken en bestellen, ook los (inbouw) apparatuur bekijken en afhalen!

  • H-Line Faro GL Polarweiss - Afbeelding 1 van 1
Maak gratis een afspraak

H-Line Faro GL Polarweiss

H-Line Faro GL Polarweiss

Deze hoekkeuken is vrijstaand en niet tegen een muur geplaatst. Hierdoor wordt er een ruimtelijk effect gecreëerd. De witte keukenfronten zijn voorzien van een glansfinish en het werkblad is grijs betonkleurig. De kleur van het werkblad komt terug in de wand, waardoor de keuken echt één geheel wordt. De oven en koffiemachine zijn naast de keuken geplaatst: op deze manier heb je meer ruimte en oogt de keuken ook een stuk groter. Dankzij deze opstelling heb je een open keuken waarbij je kunt communiceren met je bezoek wat in de woonkamer zit. Is deze ruimtelijke keuken ook wat voor jou? Maak een afspraak en laat je adviseren in één van onze winkels voor de mogelijkheden in jouw woning!

Inspiratie

Vind je deze keukenstijl mooi? Vind hier meer met deze kenmerken:

Wil je deze keuken onthouden? Voeg deze dan toe aan jouw moodboard, die je later terug kunt kijken.


Is dit je droomkeuken?Maak gratis een afspraak