Wij hebben weer groots ingekocht! Daarom bieden wij de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur!

Bij Keukenloods.nl houden we graag alles betaalbaar! Wij hebben daarom weer extra groot ingekocht! Dat betekent dat we de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur hebben. 

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?
Onze specialisten staan voor je klaar! 

 

Ook hebben wij 14 showrooms verspreid door heel Nederland. Is jouw complete keuken aan vervanging toe? Geen probleem. Kom eens langs voor een vrijblijvend advies.

 

Je kunt in onze showrooms, naast complete keukens bekijken en bestellen, ook los (inbouw) apparatuur bekijken en afhalen!

  • H-Line Porto GL Selection Umbra Natur - Afbeelding 1 van 1

H-Line Porto GL Selection Umbra Natur

H-Line Porto GL Selection Umbra Natur

Deze eilandkeuken combineert groene keukenfronten met zwarte boven- en onderkasten. De achterwand is voorzien van een marmerpatroon en laat de keuken prachtig uitkomen. In het eiland is een kraan en spoelbak gemonteerd. Het donkere werkblad past goed bij de rest van de keuken. De keuken biedt dankzij de diverse wandkasten veel opbergruimte. De keuken is voorzien van diverse handige apparatuur: o.a. twee ovens en een inductiekookplaat voor energiezuinige bereiding van al je maaltijden. De keuken kun je mooi afstijlen met accessoires in zwart en -natuurtinten. Zie jij jezelf hier al koken? Maak een afspraak en laat je adviseren in één van onze winkels voor de mogelijkheden in jouw woning!

Inspiratie

Vind je deze keukenstijl mooi? Vind hier meer met deze kenmerken:

Wil je deze keuken onthouden? Voeg deze dan toe aan jouw moodboard, die je later terug kunt kijken.


Is dit je droomkeuken?Maak gratis een afspraak