Wij hebben weer groots ingekocht! Daarom bieden wij de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur!

Bij Keukenloods.nl houden we graag alles betaalbaar! Wij hebben daarom weer extra groot ingekocht! Dat betekent dat we de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur hebben. 

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?
Onze specialisten staan voor je klaar! 

 

Ook hebben wij 14 showrooms verspreid door heel Nederland. Is jouw complete keuken aan vervanging toe? Geen probleem. Kom eens langs voor een vrijblijvend advies.

 

Je kunt in onze showrooms, naast complete keukens bekijken en bestellen, ook los (inbouw) apparatuur bekijken en afhalen!

  • H-Line Roma Perlgrau - Afbeelding 1 van 1

H-Line Roma Perlgrau

H-Line Roma Perlgrau

Deze rechte keuken is uitgevoerd in lichtgrijs met matte finish. Het werkblad is uitgevoerd in wit en de bovenkasten hebben keukenfronten in een koele houtkleur. Er is een extra wandkast geplaatst met daarin twee ovens. Ook biedt deze wandkast extra opbergruimte. Zo kun je in een smalle keuken toch veel spullen opbergen. Een aantal keukenkastjes hebben geen keukenfronten, hier kun je je mooiste servies of accessoires neerzetten. De keuken is voorzien van handige apparatuur, waaronder twee ovens waarin je veel uiteenlopende gerechten kunt bereiden. Stijl de keuken af met accessoires in zwart- en grijstinten. Is grijs en hout ook helemaal jouw ding? Maak een afspraak en laat je adviseren in één van onze winkels voor de mogelijkheden in jouw woning!

Inspiratie

Vind je deze keukenstijl mooi? Vind hier meer met deze kenmerken:

Wil je deze keuken onthouden? Voeg deze dan toe aan jouw moodboard, die je later terug kunt kijken.


Is dit je droomkeuken?Maak gratis een afspraak