Cyber Monday 2024

Op zoek naar de beste Cyber Monday keuken en apparatuur deals? Nog even geduld!

Wij hebben elk jaar voor jou de beste aanbiedingen. Cyber Monday is een jaarlijks korting festijn en valt altijd op de eerste maandag na Black Friday. Dit fenomeen is uit Amerika komen overwaaien en is gekoppeld aan Black Friday. Op deze dag geven wij hoge kortingen in aanloop naar Sinterklaas en Kerst!

Dit jaar valt Cyber Monday op 2 december 2024. Noteer deze datum dus alvast in je agenda en zorg dat je onze deals niet mist!

Bekijk nu alvast onze keukens en apparatuur!

Vier Cyber Monday 2023 met Keukenloods.nl!

Cyber Monday komt steeds dichterbij. Jouw droomkeuken scoor je tijdens Cyber Monday voor een wel heel scherpe prijs! Of je nu een zwartemoderne eilandkeuken wilt of een blauwe hoekkeuken die je zelf hebt ontworpen: Er is voor ieder wat wils. Ben jij al klaar voor deze dag vol aanbiedingen? 

Zwart houten eilandkeuken

Korting op je droomkeuken tijdens Cyber Monday

Een ruim werkblad van natuursteen en apparatuur van je favoriete A-merk: De aanschaf van een keuken kan snel een duur kostenplaatje worden. En als je jouw idee van een droomkeuken moet laten varen voor eentje die beter in het budget past, is dat natuurlijk hartstikke zonde. Gelukkig heeft Keukenloods goed nieuws voor je: Tijdens Cyber Monday staan onze showroomkeukens in het zonnetje met hoge kortingen!  Je hoeft niet te wachten tot Cyber Monday, maak een afspraak en vraag de specialist alvast naar onze Cyber Monday korting. Keukens shoppen wordt dus NU AL wel heel voordelig!

Compenseer niet langer op je droomkeuken. Maak nu alvast een afspraak met een van onze keukenadviseurs, zodat jij tijdens Cyber Monday kunt profiteren van onze keuken aanbiedingen!

Hoogglans witte keuken met marmeren wanden

Ben jij goed voorbereid op Cyber Monday?

De een doet er een paar dagen over, de ander maanden: De zoektocht naar een keuken kan een tijdje duren als je niet weet wat je wilt. Het is daarom belangrijk om je goed voor te bereiden. Hoe groot moet de keuken worden, welke keukenopstelling is handig, of wat voor materiaal werkblad wil je? En niet minder belangrijk: Wat is het budget?

Gemiddeld geven mensen zo’n 5000 euro uit aan een kleine keuken tot 17.000 euro aan een groter exemplaar. Kijk daarom goed naar jouw wensen waaraan jouw droomkeuken moet voldoen. Een handige tool hiervoor is onze checklist. Hierbij kun je stapsgewijs ontdekken wat jij wilt en nodig hebt in een keuken, zoals de keukenstijl (zoals modern of landelijk), kleur en wat voor keukenapparatuur jij onmisbaar vindt.

Heb jij je Cyber Monday voorbereiding nog niet gedaan? Vraag dan de checklist aan, zodat je optimaal kunt profiteren van onze aanbieding!

Ik wil de checklist

Wit hoogglans keukeneiland

Niet vergeten: Keukeninspiratie opdoen

Je hebt een nieuwe keuken nodig, maar waar moet je dan beginnen? Inspiratie opdoen is een belangrijke stap om je te oriënteren. Kijk eens naar verschillende soorten keukenstijlen en opstellingen, en bepaal wat jij mooi vindt. Doe eens keuken inspiratie op via onze Pinterest, Instagram of via de keukenpagina onze website. Hier vind je diverse soorten keukens: van modern tot klassiek, en van hout tot hoogglans. De keukens die jouw aandacht trekken kun je eenvoudig via de website opslaan op een moodboard, zodat je ze makkelijk terug kunt vinden. Ook handig om mee te nemen naar een van onze filialen: Onze experts kunnen dan met je meekijken naar een keuken die aansluit op jouw wensen.

Moodboard overlay zwarte keuken

3D keukenplanner: Ontwerp je eigen keuken

Heb je je ideale keuken nog niet gevonden? Geen paniek: Met de 3D keukenplanner kun je gewoon zelf een keuken ontwerpen. In deze handige tool kun je heel makkelijk met een paar klikken je eigen keuken opbouwen. Hierbij heb je de keuze uit allerlei stijlen en kleuren, zodat je alle combinaties kunt uitproberen. Speel met verschillende soorten kasten, apparatuur en opstellingen. Je kunt ook verder in de details gaan door de grepen van keukenfronten aan te passen en plinten toe te voegen.

Ben je tevreden met jouw ontwerp? Stuur deze dan door voor een offerte van onze experts. Zij kunnen je ook advies geven om jouw droomkeuken nog mooier te maken. Hiermee ben jij helemaal voorbereid op Cyber Monday!

Ontwerp nu jouw droomkeuken!

keukens-cybermonday

Afspraak met onze keukenadviseur

Een keuken kopen of ontwerpen is niet altijd even makkelijk. Wil je liever met een keukenadviseur praten over je wensen? Dat kan natuurlijk ook! Hiervoor kun je een keukenafspraak maken om langs te komen bij een filiaal bij jou in de buurt. Samen kunnen jullie je voorkeur vertalen in een design en kun je al je vragen over keukens en apparatuur stellen.

Tip: Neem vooral een aantal foto’s of een moodboard mee van keukens die je mooi vindt. Dan weet de adviseur waar je ongeveer naar op zoek bent en kan hij gericht advies geven voor wat jij wilt in een keuken. Deze afspraak is natuurlijk helemaal vrijblijvend!

Maak een vrijblijvende afspraak

Houten rechte landelijke keuken

Kan je niet wachten tot Cyber Monday?

Beginnen je handen te kriebelen en wil je nu al profiteren van fikse kortingen? Dan hoef je bij Keukenloods.nl niet tot Cyber Monday te wachten. Zo kun je nu al een kijkje nemen bij de showroom uitverkoop. De exemplaren in de keuken outlet staan in verschillende filialen door Nederland heen. Ga vooral eens langs om te kijken: wie weet sta jij daar in je toekomstige keuken!

Als je profiteert van de showroomkeukens uitverkoop hoef je niet lang te wachten, want je kunt je nieuwe keuken meteen ophalen. Handig als je op korte termijn een iets nodig hebt! Bovendien heb je de keuken al kunnen ervaren in de winkel en weet je dus precies wat je krijgt.

Neem alvast een kijkje in de outlet

Zwarte moderne robuuste eilandkeuken