Design keukens

Design keukens geven een unieke en elegante uitstraling aan jouw huis. Het design kan zo uniek zijn als je zelf wenst. Onze design keukens zijn altijd tot in de puntjes afgewerkt, dit zie je dan ook zeker aan het eindresultaat. Over werkelijk elk klein onderdeeltje is nagedacht. Naast een prachtige keuken, zijn onze design keukens ook nog eens heel erg handig in gebruik. Het is dan ook niet voor niets dat de meeste mensen dromen van een unieke en persoonlijke design keuken in huis.

Waarom is een design keuken zo uniek?

Design keukens zijn uniek en vaak anders dan het design van andere varianten keukens. Ze hebben een gewaagde uitstraling, dit zie je niet zo snel bij andere keukenstijlen. Het leuke aan een design keuken is, is dat niet iedereen dezelfde keuken heeft. Als je dan wil pronken bij je buren met jouw nieuwe keuken, voorkom je dat jullie dezelfde keuken hebben gekozen. Op deze manier zullen jouw buren een tikkeltje jaloers zijn op jouw unieke design keuken.

Design keuken houtlook

Wat is het verschil tussen een design keuken en een moderne keuken?

Design keukens en moderne keukens worden vaak met elkaar verward. Toch is er wel degelijk een verschil tussen deze twee soorten keukens.Ten eerste stralen design keukens vaak geen gebruiksvriendelijkheid uit op het eerste oog. Als je deze bijzondere keukens daarna leert kennen, merk je dat de keuken toch wel erg handige snufjes heeft. Een voorbeeld hiervan is een verstopt hoekkastje waarvan de planken naar boven geschoven worden, een rolluikje op een plek waar je anders je hoofd zou stoten of een verlichting in je keukenkastjes. Design keukens zijn vaak uniek en anders dan andere keukens. Moderne keukens hebben een strakker uiterlijk en zijn vaak voorzien van een egale glanzende kleur met strakke lijnen en specifieke vormen.

 

Ten tweede is het uiterlijk van een design keuken altijd perfect afgewerkt. De hoeken en rondingen hebben allemaal precies de juiste afmetingen en alle naden sluiten precies op elkaar aan. In sommige gevallen staat symmetrie centraal in een design keuken, maar soms weer rondingen of juist hoeken. Tot slot is er vaak een vorm van innovatie verwerk in de design keuken. Dit geeft design keukens hun uiteindelijke unieke gewaagde persoonlijkheid.

 
Design keuken blauw en wit

Een design keuken van Keukenloods.nl

Keukenloods.nl heeft een uitgebreid aanbod aan design keukens. Sommige design keukens staan in onze showrooms en vele andere zijn te bekijken op onze website. Wil je een totaal unieke design keuken in huis hebben? Dan kun je samen met een van onze keukenadviseurs jouw 'one of a kind' keuken ontwerpen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en je kunt tot aan de deurscharnieren je eigen keuken vormgeven. Je kunt dus rekenen op echt maatwerk. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak in een van onze vestigingen. Dit kun je eenvoudig doen door het contactformulier in te vullen óf door even te bellen naar 0226-355340.

Design keuken grijs glans