Design keukens

Design keukens geven een unieke en moderne uitstraling aan je huis. De keukens zijn tot in de puntjes toe afgewerkt en dat zie je zeker aan het resultaat. Over werkelijk elk klein onderdeeltje van de keuken is nagedacht. Zo ziet de keuken er prachtig uit, maar is hij ook nog eens erg handig in gebruik. Het is dan ook zeker niet voor niets dat veel mensen dromen van een echte design keuken in hun huis.

Wat is het verschil tussen een design keuken en een moderne keuken?

Design keukens en moderne keukens, vaak worden de twee termen met elkaar verward. Toch is er wel degelijk een verschil tussen de twee soorten keukens. Ten eerste stralen design keukens vaak geen gebruiksvriendelijkheid uit op het eerste oog. Maar als je de keuken leert kennen, merk je dat de keuken toch wel handige snufjes heeft. Bijvoorbeeld een hoekkastje waarvan de planken naar buiten geschoven worden, een rolluikje op een plek waar je anders snel je hoofd zou stoten of verlichting in je keukenkast.

Design keuken houtlook

Afwerking

Ten tweede is het uiterlijk van de keuken altijd perfect afgewerkt. De hoeken en rondingen hebben allemaal de juiste afmetingen en alle naden sluiten precies op elkaar aan. In sommige gevallen staat symmetrie centraal in een design keuken, maar rondingen of juist hoeken kunnen ook de hoofdrol hebben.

Ten slotte is er vaak enige vorm van innovatie verwerkt in de keuken. Dit geeft design keukens hun unieke persoonlijkheid.

Design keuken

Een design keuken van Keukenloods.nl

Keukenloods heeft een uitgebreid aanbod aan design keukens. Sommige design keukens staan in onze showrooms en vele andere zijn te bekijken op onze website. Wil je een totaal unieke design keuken in huis hebben? Dan kun je samen met een van onze keukenadviseurs jouw 'one of a kind' keuken ontwerpen. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar en je kunt tot aan de deurscharnieren je eigen keuken vormgeven. Je kunt dus rekenen op echt maatwerk. Maak hiervoor vrijblijvend een afspraak in een van onze vestigingen. Dit kun je eenvoudig doen door het contactformulier in te vullen óf door even te bellen naar 0226-355340.

Design keuken Houtlook

Advies op maat

Het internet biedt natuurlijk een uitkomst voor de eerste oriŰntatie en inspiratie voor jouw nieuwe keuken. Toch mis je vaak concreet keuken-advies. En dan kun je het beste een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij maken graag tijd voor jouw vragen, advies en voor goede koffie. Tijdens het adviesgesprek in ÚÚn van onze vestigingen, kun je ook op je gemak de showroom bekijken.

Advies op maat

Keukenadviseur bij jou thuis

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

Keukenadviseur bij jou thuis

Vakkundig ge´nstalleerd

Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.

Informeer bij jouw keukenadviseur naar de uitgebreide mogelijkheden.

Vakkundig ge´nstalleerd