Duitse keukens

Men denkt bij Duitse keukens vaak aan kwaliteit, luxe en stijl. In onze showrooms wordt regelmatig naar Duitse keukens gevraagd. Een groot deel van ons keukenassortiment is in Duitsland geproduceerd. Het imago van kwaliteit is absoluut terecht en de Duitse keukenontwerpers hebben ook groot gevoel voor stijl. Naast Duitse keukens hebben wij natuurlijk ook hoogwaardige keukens van Nederlandse bodem en ook de Italiaanse keukens scoren goed.

Wat maakt Duitse keukens goed?

Duitse keukens worden samengesteld met betrouwbare en degelijke materialen en producten. De belangrijkste reden waarom Duitse keukens zo’n goede naam hebben, is omdat in Duitsland de productie volledig gaat volgens de ISO 9001:2000 norm. Deze norm stelt hoge eisen voor wat betreft de kwaliteit van het product en de klantgerichtheid. Gezien deze hoge norm, wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen. Bovendien wordt elk element dat uit de fabriek komt, gecontroleerd voordat het naar de afnemer getransporteerd wordt.

Naar Duitsland

Veel mensen denken dat ze door naar Duitsland te reizen en daar een keuken te kopen, veel goedkoper uit zijn. Dat klopt echter niet want in Nederland zijn Duitse keukens ook verkrijgbaar, voor dezelfde prijs en soms zelfs voordeliger. Bij Keukenloods.nl hebben wij ook precies dezelfde keukens in het assortiment als de Duitse keukenzaken en voor dezelfde prijzen! Bespaart u zich dus de moeite van de rit naar Duitsland en het gedoe met de communicatie in het Duits bij eventuele vragen of moeilijkheden.

Duitse keuken wit

Wilt u een Duitse keuken?

Gaat uw voorkeur uit naar een Duitse keuken? Een van de huismerken van Keukenloods.nl is afkomstig uit ’s werelds grootste keukenfabriek, gevestigd in Duitsland. U vindt bij ons dus enorm veel keuze en met 11 vestigingen is er altijd wel één in de buurt. Zo heeft u uw service ook in de buurt en over de prijs hoeft u niet in te zitten. We bieden u eenzelfde prijs als de keukens in Duitsland. Het Duitse voordeel en de kwaliteit naar Nederland gebracht!

Duitse keuken hoogglans