Goedkope keukens

Een nieuwe keuken koopt u niet iedere dag en is echt een investering. Het spreekt voor zich dat u graag een zo mooi mogelijke, topkwaliteit keuken heeft, voor de beste prijs. Bij Keukenloods.nl zijn we heel duidelijk over de prijzen en we hebben keukens voor ieder budget in ons assortiment. Daarnaast kunt u bij ons altijd een offertecheck doen; stuur ons uw offerte op en wij checken deze voor u, én sturen u onze scherpste prijs. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt!

Goedkope keukens; bekijk ons assortiment

Bent u op zoek naar een mooie, goedkope keuken? Bekijk dan het assortiment in onze webshop of kom langs in één van onze filialen. Bij Keukenloods.nl kunt u bijvoorbeeld kiezen uit de voordelige ‘voorraadkeuken’ die in elke gewenste opstelling geplaatst kan worden. We hebben in het magazijn verschillende maten keukenkasten waarmee de voorraadkeukens worden samengesteld, dit kunt u ook naar eigen inzicht doen. Een extra voordeel van onze voorraadkeukens is dat u uw keuken al heel snel in huis heeft; deze wordt namelijk binnen 1 dag geleverd, zelfs met graniet op maat! Voor de beste deals kunt u ook onze showroomkeukens in de gaten houden. Het zijn keukens uit de showrooms die vaak met hoge kortingen worden verkocht, als zij plaats gaan maken voor nieuwe modellen. Voordeliger kan niet.

Transparante prijzen & degelijk advies

Het is voor een koper vaak moeilijk in te schatten wat de juiste prijs-kwaliteitverhouding van een keuken is. Daarom vinden we het bij Keukenloods.nl heel belangrijk om transparant te zijn over de prijzen. Bij ons krijgt u een duidelijk kostenoverzicht en weet u van te voren precies hoeveel u moet betalen. Geen verrassingen achteraf.

Goedkope a-kwaliteit keuken

Goedkope keukens van A-kwaliteit

Ook onze lager geprijsde keukens zijn van goede kwaliteit en hiervoor gelden dezelfde service- en garantievoorwaarden als voor de duurdere uitvoeringen. Bij Keukenloods.nl stelt u zelf uw keuken samen, inclusief keukenblad en apparatuur. Zo krijgt u precies de keuken die u wenst; uw droomkeuken!

Goedkope a-kwaliteit keuken wit

Adviesgesprek

Bij het kiezen van een keuken zijn er veel aspecten om rekening mee te houden. Voor advies kunt u altijd terecht bij onze verkoopadviseurs. Zij kijken dan, samen met u, wat de beste oplossing is voor uw keuken en wat de voordeligste opties zijn die aansluiten bij uw wensen en budget. Het adviesgesprek is, net als de offerte, gratis en vrijblijvend! Wij komen als u dat wenst, zelfs bij u thuis voor een persoonlijk advies. Onze adviseur kan dan meteen maten opnemen en eventuele (on)mogelijkheden bekijken. Op de website kunt u eenvoudig een afspraak inplannen.

Adviesgesprek

Advies op maat

Het internet biedt natuurlijk een uitkomst voor de eerste oriŰntatie en inspiratie voor jouw nieuwe keuken. Toch mis je vaak concreet keuken-advies. En dan kun je het beste een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij maken graag tijd voor jouw vragen, advies en voor goede koffie. Tijdens het adviesgesprek in ÚÚn van onze vestigingen, kun je ook op je gemak de showroom bekijken.

Advies op maat

Keukenadviseur bij jou thuis

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

Keukenadviseur bij jou thuis

Vakkundig ge´nstalleerd

Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.

Informeer bij jouw keukenadviseur naar de uitgebreide mogelijkheden.

Vakkundig ge´nstalleerd