Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Onze webshop is 24/7 geopend!
Online bestellingen plaatsen is geen probleem. Wij blijven de bestellingen bij je thuis bezorgen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen of pinnen aan de deur is helaas niet mogelijk. 

Onze winkels zijn weer geopend!
Al onze filialen zijn weer open! Ben jij op zoek naar jouw droomkeuken? Kom langs in een van onze showrooms. Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken. We mogen niet  teveel bezoekers tegelijkertijd ontvangen. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. 

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

Grijze keukens

Gelukkig hoef je tegenwoordig niet alle keukens in zwart-wit te zien. Er zijn namelijk nog talloze andere kleuren waar je uit kunt kiezen voor je nieuwe keuken. Denk bijvoorbeeld eens aan een grijze keuken. Ja echt, grijs! Je kan een grijze keuken heel mooi combineren met hoogglans keukenkasten voor een moderne uitstraling. Wil je liever een stoere keuken, kies dan voor een mat grijze robuuste keuken met een bakstenen achterwand. De keuzes zijn oneindig! Bekijk onze grijze keukens op Keukenloods.nl en wie weet val jij wel verliefd op deze gave keuken kleur.

Inspiratie voor een grijze keuken

Een grijze keuken past gemakkelijk bij iedere gewenste keukenstijl. Heb jij een moderne inrichting met lichte kleuren in huis? Kies dan voor een mooie donkergrijze keuken met een moderne keukenstijl. Een grijze keuken kan ook heel mooi gecombineerd worden met verschillende natuurtinten zoals mokka, beige of taupe. Kies bijvoorbeeld voor een houten werkblad en houten keuken planken aan de muur. Hout elementen geven je keuken een huiselijke sfeer. Als je meer houdt van lichte pastel kleuren zoals lichtblauw, kun je deze kleuren ook heel mooi combineren met een lichtgrijze keuken. Deze combinatie houdt het contrast mooi in stand. Naast een moderne keuken, staat een grijze kleur ook heel mooi bij een landelijke keukenstijl. De kleur grijs zal jouw landelijke keuken een unieke touch geven. Als je het liefst een stoere robuuste keuken wilt, staat grijs heel mooi bij betonnen keukenelementen.

Grijs met houten keuken

Waarom zou jij kiezen voor een grijze keuken?

De kleur grijs is heel gemakkelijk te combineren met jouw favoriete kleur. Hierdoor kan je jouw interieur geheel naar eigen smaak inrichten. Lichtgrijs staat heel mooi bij lichte tinten en donkergrijs past perfect in combinatie met stoere donkere tinten. Daarnaast blijft een grijze keuken uniek en spannend waardoor jouw keuken niet onopgemerkt zal blijven. Een groot voordeel van een grijze keuken is dat deze kleur absoluut niet saai overkomt maar ook vrij neutraal is. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen voor een grijze keuken kiezen

Grijs met blauwe keuken

Kan jij kiezen tussen alle beschikbare keuken kleuren?

Een grijze keuken is een echte trend die steeds meer mensen ontdekken. Wil jij ook graag een unieke grijze keuken? Zorg dan dat je de juiste keukenopstelling en keukenstijl kiest. Als je dit nog lastig vindt (wat heel begrijpelijk is), doe dan extra informatie op door onze grijze keukens op Keukenloods.nl te bekijken. Wil je onze keukens liever in het echt bewonderen? Bezoek dan één van onze showrooms. Hier kun je onze prachtige grijze keukens in het echt zien en advies vragen aan een van onze keukenadviseurs. Maak nu een afspraak of bel naar 0226-355340.

Grijze glans keuken