Wij hebben weer groots ingekocht! Daarom bieden wij de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur!

Bij Keukenloods.nl houden we graag alles betaalbaar! Wij hebben daarom weer extra groot ingekocht! Dat betekent dat we de beste prijs voor jouw inbouwapparatuur hebben. 

 

Heb je een vraag over een apparaat of ben je op zoek naar een set apparaten?
Onze specialisten staan voor je klaar! 

 

Ook hebben wij 14 showrooms verspreid door heel Nederland. Is jouw complete keuken aan vervanging toe? Geen probleem. Kom eens langs voor een vrijblijvend advies.

 

Je kunt in onze showrooms, naast complete keukens bekijken en bestellen, ook los (inbouw) apparatuur bekijken en afhalen!

Grijze keukens

Gelukkig hoef je tegenwoordig niet alle keukens in zwart-wit te zien. Er zijn namelijk nog talloze andere kleuren waar je uit kunt kiezen voor je nieuwe keuken. Denk bijvoorbeeld eens aan een grijze keuken. Ja echt, grijs! Je kan een grijze keuken heel mooi combineren met hoogglans keukenkasten voor een moderne uitstraling. Wil je liever een stoere keuken, kies dan voor een mat grijze robuuste keuken met een bakstenen achterwand. De keuzes zijn oneindig! Bekijk onze grijze keukens op Keukenloods.nl en wie weet val jij wel verliefd op deze gave keuken kleur.

Inspiratie voor een grijze keuken

Een grijze keuken past gemakkelijk bij iedere gewenste keukenstijl. Heb jij een moderne inrichting met lichte kleuren in huis? Kies dan voor een mooie donkergrijze keuken met een moderne keukenstijl. Een grijze keuken kan ook heel mooi gecombineerd worden met verschillende natuurtinten zoals mokka, beige of taupe. Kies bijvoorbeeld voor een houten werkblad en houten keuken planken aan de muur. Hout elementen geven je keuken een huiselijke sfeer. Als je meer houdt van lichte pastel kleuren zoals lichtblauw, kun je deze kleuren ook heel mooi combineren met een lichtgrijze keuken. Deze combinatie houdt het contrast mooi in stand. Naast een moderne keuken, staat een grijze kleur ook heel mooi bij een landelijke keukenstijl. De kleur grijs zal jouw landelijke keuken een unieke touch geven. Als je het liefst een stoere robuuste keuken wilt, staat grijs heel mooi bij betonnen keukenelementen.

Grijs met houten keuken

Waarom zou jij kiezen voor een grijze keuken?

De kleur grijs is heel gemakkelijk te combineren met jouw favoriete kleur. Hierdoor kan je jouw interieur geheel naar eigen smaak inrichten. Lichtgrijs staat heel mooi bij lichte tinten en donkergrijs past perfect in combinatie met stoere donkere tinten. Daarnaast blijft een grijze keuken uniek en spannend waardoor jouw keuken niet onopgemerkt zal blijven. Een groot voordeel van een grijze keuken is dat deze kleur absoluut niet saai overkomt maar ook vrij neutraal is. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen voor een grijze keuken kiezen

Grijs met blauwe keuken

Kan jij kiezen tussen alle beschikbare keuken kleuren?

Een grijze keuken is een echte trend die steeds meer mensen ontdekken. Wil jij ook graag een unieke grijze keuken? Zorg dan dat je de juiste keukenopstelling en keukenstijl kiest. Als je dit nog lastig vindt (wat heel begrijpelijk is), doe dan extra informatie op door onze grijze keukens op Keukenloods.nl te bekijken. Wil je onze keukens liever in het echt bewonderen? Bezoek dan één van onze showrooms. Hier kun je onze prachtige grijze keukens in het echt zien en advies vragen aan een van onze keukenadviseurs. Maak nu een afspraak of bel naar 0226-355340.

Grijze glans keuken