Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

 

Grijze keukens

Gelukkig hoef je tegenwoordig niet alle keukens in zwart-wit te zien. Er zijn namelijk nog talloze andere kleuren waar je uit kunt kiezen voor je nieuwe keuken. Denk bijvoorbeeld eens aan een grijze keuken. Ja echt, grijs! Je kan een grijze keuken heel mooi combineren met hoogglans keukenkasten voor een moderne uitstraling. Wil je liever een stoere keuken, kies dan voor een mat grijze robuuste keuken met een bakstenen achterwand. De keuzes zijn oneindig! Bekijk onze grijze keukens op Keukenloods.nl en wie weet val jij wel verliefd op deze gave keuken kleur.

Inspiratie voor een grijze keuken

Een grijze keuken past gemakkelijk bij iedere gewenste keukenstijl. Heb jij een moderne inrichting met lichte kleuren in huis? Kies dan voor een mooie donkergrijze keuken met een moderne keukenstijl. Een grijze keuken kan ook heel mooi gecombineerd worden met verschillende natuurtinten zoals mokka, beige of taupe. Kies bijvoorbeeld voor een houten werkblad en houten keuken planken aan de muur. Hout elementen geven je keuken een huiselijke sfeer. Als je meer houdt van lichte pastel kleuren zoals lichtblauw, kun je deze kleuren ook heel mooi combineren met een lichtgrijze keuken. Deze combinatie houdt het contrast mooi in stand. Naast een moderne keuken, staat een grijze kleur ook heel mooi bij een landelijke keukenstijl. De kleur grijs zal jouw landelijke keuken een unieke touch geven. Als je het liefst een stoere robuuste keuken wilt, staat grijs heel mooi bij betonnen keukenelementen.

Grijs met houten keuken

Waarom zou jij kiezen voor een grijze keuken?

De kleur grijs is heel gemakkelijk te combineren met jouw favoriete kleur. Hierdoor kan je jouw interieur geheel naar eigen smaak inrichten. Lichtgrijs staat heel mooi bij lichte tinten en donkergrijs past perfect in combinatie met stoere donkere tinten. Daarnaast blijft een grijze keuken uniek en spannend waardoor jouw keuken niet onopgemerkt zal blijven. Een groot voordeel van een grijze keuken is dat deze kleur absoluut niet saai overkomt maar ook vrij neutraal is. Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen voor een grijze keuken kiezen

Grijs met blauwe keuken

Kan jij kiezen tussen alle beschikbare keuken kleuren?

Een grijze keuken is een echte trend die steeds meer mensen ontdekken. Wil jij ook graag een unieke grijze keuken? Zorg dan dat je de juiste keukenopstelling en keukenstijl kiest. Als je dit nog lastig vindt (wat heel begrijpelijk is), doe dan extra informatie op door onze grijze keukens op Keukenloods.nl te bekijken. Wil je onze keukens liever in het echt bewonderen? Bezoek dan één van onze showrooms. Hier kun je onze prachtige grijze keukens in het echt zien en advies vragen aan een van onze keukenadviseurs. Maak nu een afspraak of bel naar 0226-355340.

Grijze glans keuken