Keuken aanbiedingen

Ben je toe aan een nieuwe keuken, dan is het natuurlijk interessant als je naast een scherp geprijsde keuken ook profiteert van een voordelige aanbieding. We geven altijd periodieke aanbiedingen weg bij de keukens. Zo profiteer je altijd van een mooi geschenk bij aankoop van je nieuwe keuken. Het betreft altijd dingen die relevant zijn bij de aanschaf van een keuken, maar die je zelf misschien nog niet meeneemt omdat het de kosten van de keuken teveel beïnvloedt. Het zijn dus extra’s waar je echt iets aan hebt!

Wil je weten van welke aanbieding je op dit moment kunt profiteren bij het aanschaffen van een nieuwe keuken? Houdt dan goed onze website en social media in de gaten. Via onze website en social media kanalen blijf je namelijk gemakkelijk op de hoogte van onze huidige acties en promoties.

Persoonlijk advies

Bezoek jouw dichtstbijzijnde vestiging van Keukenloods om te spreken met één van onze keukenadviseurs. Deze zal je meer vertellen over de mogelijkheden die wij bieden. Ook kun je natuurlijk altijd even bellen naar 0226-355340 voor meer informatie over onze keukens maar ook over de diensten die wij bieden.

persoonlijk advies

Advies op maat

Het internet biedt natuurlijk een uitkomst voor de eerste oriŰntatie en inspiratie voor jouw nieuwe keuken. Toch mis je vaak concreet keuken-advies. En dan kun je het beste een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij maken graag tijd voor jouw vragen, advies en voor goede koffie. Tijdens het adviesgesprek in ÚÚn van onze vestigingen, kun je ook op je gemak de showroom bekijken.

Advies op maat

Keukenadviseur bij jou thuis

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

Keukenadviseur bij jou thuis

Vakkundig ge´nstalleerd

Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.

Informeer bij jouw keukenadviseur naar de uitgebreide mogelijkheden.

Vakkundig ge´nstalleerd