Keuken met bar

Een keuken met daarin een bar verwerkt wordt steeds populairder tegenwoordig. Dat is niet gek, want de bar aan de keuken brengt een gezellige sfeer met zich mee voor in huis. De bar is dan ook vaak een centrale plaats in de keuken. Het zorgt er voor dat er echt in de keuken gewoond wordt.

Een keuken met bar creŽer je gezelligheid in huis

Terwijl jij heerlijk aan het koken bent schuift je partner of kind alvast aan om gezellig bij te kletsen. Vervolgens genieten jullie samen van een heerlijke maaltijd aan de bar. Vanzelfsprekend biedt de bar ook de perfecte gelegenheid om gezellig een drankje te doen met vrienden en familie. Zoals je ziet, ligt een keuken met bar als basis voor vele gezellige momenten in huis. Dankzij de bar wordt de keuken dan ook een sfeervolle ruimte waar je kunt genieten van de mooie momenten van het leven, samen met je gezin of met vrienden.

Witte keuken met bar

Bezoek jouw dichtstbijzijnde vestiging

Zie jij dat wel zitten, zo’n moderne keuken met bar in je huis? Kom dan eens langs bij een van de vestigingen van Keukenloods om de modellen in ons assortiment in het echt te bekijken. Eén van onze keukenadviseurs zal je vervolgens alles vertellen over de mogelijkheden voor het plaatsen van een keuken met bar bij jou in huis. Wil je graag wat meer informatie over Keukenloods of de producten die wij aanbieden? Dan kun je altijd even bellen naar 0226-355340. Onze specialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Houtlook keuken met Bar

Advies op maat

Het internet biedt natuurlijk een uitkomst voor de eerste oriŽntatie en inspiratie voor jouw nieuwe keuken. Toch mis je vaak concreet keuken-advies. En dan kun je het beste een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij maken graag tijd voor jouw vragen, advies en voor goede koffie. Tijdens het adviesgesprek in ťťn van onze vestigingen, kun je ook op je gemak de showroom bekijken.

Advies op maat

Keukenadviseur bij jou thuis

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

Keukenadviseur bij jou thuis

Vakkundig geÔnstalleerd

Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.

Informeer bij jouw keukenadviseur naar de uitgebreide mogelijkheden.

Vakkundig geÔnstalleerd