Keuken met bar

Een keuken met bar wordt tegenwoordig steeds populairder. Dat is niet gek, want een bar in de keuken brengt een gezellige sfeer met zich mee in huis. De bar is dan ook een gezellige plaats om samen te komen in de keuken. Het zorgt er voor dat er echt in de keuken wordt gewoond.

Gezelligheid aan de bar in de keuken

Terwijl jij heerlijk aan het koken bent schuift je partner of kind alvast aan om gezellig bij te kletsen. Vervolgens genieten jullie samen van een heerlijke maaltijd aan de bar. Vanzelfsprekend biedt de bar ook de perfecte gelegenheid om gezellig een drankje te doen met vrienden en familie. Zoals je ziet, ligt een keuken met bar als basis voor vele gezellige momenten in huis. Dankzij de bar wordt de keuken dan ook een sfeervolle ruimte waar je kunt genieten van de mooie momenten van het leven, samen met je gezin of met vrienden.

 

Houten keuken met bar

Keuken inspiratie voor een keuken met bar

Een keuken met bar past met gemak bij iedere keukenstijl. Wil je graag een stoere robuuste keuken? Dan zorgt een bar voor een extra ruime uitstraling. Als je alle ruimte van de wereld hebt, kan je voor een U-keukenopstelling gaan. Een U keuken met bar geeft jouw woning een luxe sfeer met veel ruimte voor vrienden en familie. Op deze manier haal je zeker de gezelligheid in huis. Zelf bij een landelijke keukenstijl, moderne keukenstijl of industriele keukenstijl, zorgt een bar voor een extra luxe afwerking.

Keuken met bar

Voor- en nadelen keuken met bar

Door te kiezen voor een keuken met bar, verbind je jouw woonkamer met je keuken. Hierdoor is de woonruimte en keuken meer een geheel voor extra gezelligheid tijdens het koken. Als je geen ruime ruimte hebt voor jouw keuken, zorgt de bar voor de benodigde opvulling! Een nadeel is dat er vaak juist te weinig ruimte is voor een bar. Terwijl een bar juist voor zo veel gezelligheid zorgt!

Keuken met bar

Bezoek jouw dichtstbijzijnde vestiging

Zie jij dat wel zitten, zo’n moderne keuken met bar in je huis? Kom dan eens langs bij een van de vestigingen van Keukenloods om de modellen in ons assortiment in het echt te bekijken. Eén van onze keukenadviseurs zal je vervolgens alles vertellen over de mogelijkheden voor het plaatsen van een keuken met bar bij jou in huis. Wil je graag wat meer informatie over Keukenloods of de producten die wij aanbieden? Dan kun je altijd even bellen naar 0226-355340. Onze specialisten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Houtlook keuken met Bar