Profiteer nu nog van de prijzen van 2021
Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

  • Afbeelding 1 van 2
  • Afbeelding 2 van 2

Keuken van dhr. van Gils

Plaats:TILBURG
Winkel:Drunen

In coronatijd, Maart 2021, hebben wij onze keuken ontworpen en samengesteld bij Keukenloods in Drunen. De communicatie ging geheel via de computer met video bellen. Was wel spannend, om zonder een keuken in het echt te zien, deze samen te stellen. We hadden wel specifieke wensen. Offerte werd opgemaakt en deze was tot in de kleinste details uitgewerkt. Kleur en materiaal van werkblad zou nog later gewijzigd mogen worden, zonder extreem hoge kosten. Op een gegeven moment mocht de winkel open voor slechts 2 personen. Toen bleek dat we toch erg graag een ander werkblad wilden, een andere kraan en een andere spoelbak. We zijn toen vriendelijk geholpen en tot verassend resultaat gekomen. We hoefden voor de upgrade niets extra’s te betalen. Na een week of 10 werd de keuken geleverd. Alles was compleet en zonder beschadigingen. Op twee kleinigheden na. In de stol zat een fabrieksfoutje en een heel klein stukje van het graniet. Deze zijn later perfect gerepareerd. Ook is er later de verlichting aangebracht. Dit alles ging op een zeer professionele wijze. Een dikke pluim voor: - De verkoper (Maurice), die ons vriendelijk en vakkundig heeft geholpen. - De monteur Bas van Woodworks Jansen die onze complexe keuken perfect heeft geïnstalleerd. - De monteur van Lion Stone, die de kleine beschadiging perfect repareerde. - De Service monteur van Keukenmagazijn (Toine) die de verlichting later zeer mooi en zonder beschadigingen alsnog heeft aangebracht. We zijn superblij met onze keuken. Het is precies geworden wat wij in gedachten hadden. En dat voor een mooie prijs. Alles bij elkaar scheelde dit duizenden euro’s in vergelijking met de uiterste prijs van de Keukenkampioen. (Daar ging het offerte traject alles behalve prettig. Verkoper dacht uit te maken welke apparatuur er in moest, en de offerte prijsopgaaf werd onder de neus teruggenomen. We zouden een nieuwe krijgen, maar dat is nooit meer gebeurd.) Wij kunnen Keukenloods Drunen van harte aanbevelen. Ga er zeker langs als u een nieuwe keuken wilt aanschaffen.

Contact

Geïnteresseerd in deze keuken?
Neem dan contact met ons op: