Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Keuken van familie A. van Zanten

Plaats:Ede gld
Winkel:Gaanderen

Voor een compleet nieuwe keuken in L-vorm met alle gewenste apparatuur meerdere bedrijven bezocht en uiteindelijk bij Keukenloods terecht gekomen. Voor het eerst werd hier wel gevraagd naar de bestaande aansluitpunten als uitgangspunt. Lijkt logisch maar de voorgangers vroegen alleen naar de afmetingen van de keuken, gingen meteen aan de slag, en of ik dan even wil tekenen voor een niet of nauwelijks aansluitbare keuken. Keukenloods bleek voor ons een verademing. En kon het geheel ook nog eens leveren tegen de laagst aangeboden prijs van de 5 bezochte bedrijven. Dan is voor ons de beslissing niet moeilijk meer. En daar hebben wij zeker geen spijt van gekregen. Een keuken naar ons zin met merkapparatuur van Miele, Novy, Bosch, Franke, Grohe en Atag. En het betrokken montagebedrijf bleek ook uitstekend; zorgvuldig en snel binnen 1 werkdag van ruim 12 uur, nadat de aflevering daags ervoor ook al niets te wensen overliet. Enig minpunt leek een bijlage, die er niet bij was tijdens het tekenen van het koopcontract, om vervolgens in het verkeerde keelgat te schieten met eisen die krankzinnig lijken maar slechts bedoeld zijn om zich in te dekken tegen onredelijke acties van klanten; dat antwoord baarde ons zorgen maar is wel juist gebleken; aansluitpunten kunnen dus ook anders dan lijkt te worden verplicht mits in overleg en goed bruikbaar. Wanneer bijvoorbeeld een al bestaande boiler niet past in het gekozen keukenkastje, dan moet ook naar onze mening niet Keukenloods maar de klant negatief beoordeeld worden wegens gebrek aan initiatief zoals het niet gebruiken van de keukenplanner of onvoldoende maatgegevens van bestaande zaken.

Contact

Geïnteresseerd in deze keuken?
Neem dan contact met ons op: