Klassieke keuken

Helemaal gek op die authentieke keukenstijl van vroeger? Ga dan voor een klassieke keuken! Met een klassieke keuken haal je de nostalgische uitstraling van vroeger in huis. Doordat er veel kleine details worden gebruikt zoals zoals zilveren keukengrepen en natuurlijke elementen, krijgt de keuken een warme en gezellige uitstraling. Dit zorgt ervoor dat je jezelf snel thuis zult voelen in je nieuwe keuken in klassieke stijl. Een klassieke keuken biedt de perfecte uitstraling voor een gezellige knusse avond met vrienden of familie.

 

Een klassieke keuken als sfeervol middelpunt

Heeft jouw huis een klassiek interieur? Dan mag een klassieke keuken natuurlijk niet ontbreken. Klassieke keukens zie je vaak in een wat ouder artistiek huis zoals een monumentale grachtenwoning of een woonboerderij. De keuken wordt dan al snel het sfeervolste middelpunt van het huis. Naast een klassieke keuken zie je ook veel landelijke keukens in artistieke huizen. Deze twee keukenstijlen hebben veel met elkaar gemeen. Een klassieke keuken heeft vaak meer opvallende details dan een landelijke keuken.

Klassieke keuken

Natuurlijke elementen bij een klassieke keuken

Klassieke keukens zijn voorzien van natuurlijke elementen en verschillende authentieke details. Klassieke keukens hebben vaak sierlijke keukengrepen en natuurstenen elementen zoals een natuurstenen wasbak. Daarnaast zie je vaak dat er gebruik wordt gemaakt van unieke reliëf tegels. Tot slot hoort er bij een klassieke keuken een echt authentiek en klassiek fornuis.

Klassiek fornuis

Bekijk onze klassieke keukens in de showroom

Weet je helemaal zeker dat je voor een klassieke keuken wilt gaan? Speur dan rond tussen onze klassieke keukens op onze website voor meer inspiratie. Wil je onze klassieke keukens in het echt bekijken? Bezoek dan onze showroom! Hier kun je onze prachtige klassieke keukens met eigen ogen bekijken en direct advies ontvangen van onze keukenadviseurs. Voor meer informatie kun je ook altijd even contact met ons opnemen via 0226-355340 of maak meteen een afspraak.

Inrichting klassieke keuken