Wat kost een nieuwe keuken?

Je weet wat je mooi vindt en je weet ongeveer wat je wil, maar wat gaat dat nu kosten, zo’n nieuwe keuken? Het is een antwoord dat je waarschijnlijk niet wil horen maar dit hangt af van vele factoren zoals het formaat van de keuken, de kwaliteit van de gekozen materialen en het gekozen inbouwapparatuur. Om je toch een indicatie te geven; keukenprijzen kunnen variëren van €1596,- exclusief montage (voor een Keukenloods.nl voorraad keuken) tot €20.000 (voor een op maat gemaakte keuken). Gemiddeld ben je tussen de €7.500 en €15.000 euro kwijt voor een nieuwe keuken. 

Een offertecheck, inzicht in de juiste kosten voor je nieuwe keuken

Heb je reeds een offerte opgevraagd voor het plaatsen van de nieuwe keuken? Bij Keukenloods kun je altijd een offertecheck laten doen. Hiervoor kun je simpelweg je offerte opsturen om deze vervolgens door ons te laten checken. Hierbij sturen wij je onze scherpste prijs. Zo weet je zeker dat je jouw keuken tegen de laagst mogelijke prijs ontvangt.

Offertecheck

Persoonlijk advies over jouw nieuwe keuken

Wanneer je een nieuwe keuken gaat kopen zijn er veel zaken om rekening mee te houden. Bij Keukenloods kun je daarom altijd terecht voor de juiste ondersteuning bij onze verkoopadviseurs. Zij kijken samen met jou naar de beste keuken voor in jouw huis en houden daarmee rekening met de prijzen die je in gedachte had. Dit adviesgesprek is geheel gratis en vrijblijvend. Dat is de service waar je op kunt rekenen bij Keukenloods.

Keuken ontwerpen

Maak direct een afspraak

Wil jij graag weten wat jouw nieuwe keuken gaat kosten? Dan kun je daar gratis en vrijblijvend een offerte voor aanvragen. De prijzen uit de offerte zijn wat je uiteindelijk betaalt voor je keuken. Je komt hierbij dus nooit voor verassingen te staan. Maak direct een afspraak met een adviseur om jouw nieuwe keuken uit te kiezen en vervolgens een offerte op maat aan te vragen! Wil je graag meer informatie over onze keukens en werkwijze? Dan kun je altijd bellen naar 0226-355340 voor het stellen van al je vragen!

Afspraak vrijblijvende offerte

Advies op maat

Het internet biedt natuurlijk een uitkomst voor de eerste oriŰntatie en inspiratie voor jouw nieuwe keuken. Toch mis je vaak concreet keuken-advies. En dan kun je het beste een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij maken graag tijd voor jouw vragen, advies en voor goede koffie. Tijdens het adviesgesprek in ÚÚn van onze vestigingen, kun je ook op je gemak de showroom bekijken.

Advies op maat

Keukenadviseur bij jou thuis

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

Keukenadviseur bij jou thuis

Vakkundig ge´nstalleerd

Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.

Informeer bij jouw keukenadviseur naar de uitgebreide mogelijkheden.

Vakkundig ge´nstalleerd