Een kookeiland of toch een hoekkeuken, voor welke opstelling kies jij?

Keuken met barKeuken met barKeukenapparatuurKeukenapparatuurKeuken met kookeilandKeuken met kookeilandKeukenopstellingKeukenopstelling

Laat je keuken ontwerpen bij Keukenloods.nl


Liever zelf je keuken ontwerpen? Ga naar de 3D keuken creator op de desktop site.

Showroomkeukens

Bij Keukenloods.nl vind je kwaliteitskeukens voor de laagste prijzen. Onze showrooms zijn dan ook ons visitekaartje waar je de look-and-feel van showroomkeukens kunt ervaren. Want een keuken is een grote aankoop en dan wil je natuurlijk niet alleen op fotoís af gaan.

Omdat er regelmatig nieuwe modellen keukens aan ons assortiment worden toegevoegd, moet ook de collectie showroomkeukens up-to-date blijven. Daarom hebben wij met grote regelmaat showroom keukens te koop tegen scherpe prijzen!

Een topkeuken voor een mooie prijs

Een nieuwe keuken is een grote uitgave. Het is een investering voor lange tijd, waarbij je een keuze maakt voor de toekomst. Is je droomkeuken te duur? Of wil je graag meer keuken voor hetzelfde geld? Een showroomkeuken is dan een slimme oplossing want de korting op showroomkeukens kan oplopen tot wel 70%!

Showroomkeuken kopen?

Omdat de showroomkeukens representatief moeten zijn voor onze collectie, vind je in de winkels keukens in verschillende stijlen en prijsklassen. Vaak zijn de showroomkeukens van luxe keukenapparatuur voorzien, die je er voor veel lagere prijzen bij krijgt. Bij een showroomkeuken geldt: Ďwhat you see is what you getí. Zoals de keuken staat opgesteld, krijg je hem mee naar huis.

Het is wel belangrijk dat je je keukenruimte goed opmeet zodat je kunt zien of de showroomkeuken echt past in bij jou thuis. We willen natuurlijk voorkomen dat je net een halve centimeter ruimte te kort zou komen, of 5 centimeter over heeft en de keuken dus niet optimaal staat of zelfs niet past.

Wij hebben zeer regelmatig showroomkeukens in de aanbieding, omdat die plaats maken voor nieuwe modellen. Hou onze showroomkeukens dus goed in de gaten en wie weet ben jij binnenkort ook de eigenaar van zoín mooie, complete en goedkope keuken! Je kunt altijd onze keukenadviseur vragen om meer informatie over deze keukens.