Showroomkeukens uitverkoop

Bent u op zoek naar een mooie keuken voor een leuk prijsje? Dan kunt u altijd bij De Keukenloods terecht, want wij hebben altijd de mooiste keukens voor de laagste prijzen. Maar als u nog voordeliger uit wilt zijn, dan moet u eens bij onze showroomkeukens kijken!

Showroomkeukens uitverkoop

Natuurlijk worden onze showrooms steeds vernieuwd zodat u altijd de nieuwste keukens van onze collectie in de showroom kan bewonderen. Daarom worden showroomkeukens ook regelmatig vervangen door nieuwe, en de modellen die vervangen worden gaan er voor een hele lage prijs uit. Dat is voor u dé kans om een goedkope keuken aan te schaffen die toch niet minder waard is dan een gewone nieuwe keuken.

Soms vragen klanten ons daarom naar de showroomkeukens uitverkoop en of dat in een speciale periode valt. Dat is niet het geval. De keukens gaan er gewoon uit op het moment dat er nieuwe exemplaren aan de collectie worden toegevoegd en dat is per winkel verschillend. Vaak gaat het wel met een aantal keukens tegelijk. Een enkele keer is er ook een complete showroom uitverkoop, waarbij alle keukens vervangen worden door nieuwe modellen.

De verkoop daarvan vindt dan plaats middels veilingen. Het is dus slim om regelmatig te komen kijken en te informeren of er showroomkeukens vervangen gaan worden.