Showroomkeukens uitverkoop

Bent u op zoek naar een mooie keuken voor een leuk prijsje? Dan kunt u altijd bij De Keukenloods terecht, want wij hebben altijd de mooiste keukens voor de laagste prijzen. Maar als u nog voordeliger uit wilt zijn, dan moet u eens bij onze showroomkeukens kijken!

Showroomkeukens uitverkoop

Natuurlijk worden onze showrooms steeds vernieuwd zodat u altijd de nieuwste keukens van onze collectie in de showroom kan bewonderen. Daarom worden showroomkeukens ook regelmatig vervangen door nieuwe, en de modellen die vervangen worden gaan er voor een hele lage prijs uit. Dat is voor u dé kans om een goedkope keuken aan te schaffen die toch niet minder waard is dan een gewone nieuwe keuken.

Soms vragen klanten ons daarom naar de showroomkeukens uitverkoop en of dat in een speciale periode valt. Dat is niet het geval. De keukens gaan er gewoon uit op het moment dat er nieuwe exemplaren aan de collectie worden toegevoegd en dat is per winkel verschillend. Vaak gaat het wel met een aantal keukens tegelijk. Een enkele keer is er ook een complete showroom uitverkoop, waarbij alle keukens vervangen worden door nieuwe modellen.

De verkoop daarvan vindt dan plaats middels veilingen. Het is dus slim om regelmatig te komen kijken en te informeren of er showroomkeukens vervangen gaan worden.

Advies op maat

Het internet biedt natuurlijk een uitkomst voor de eerste oriŰntatie en inspiratie voor jouw nieuwe keuken. Toch mis je vaak concreet keuken-advies. En dan kun je het beste een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij maken graag tijd voor jouw vragen, advies en voor goede koffie. Tijdens het adviesgesprek in ÚÚn van onze vestigingen, kun je ook op je gemak de showroom bekijken.

Advies op maat

Keukenadviseur bij jou thuis

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

Keukenadviseur bij jou thuis

Vakkundig ge´nstalleerd

Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.

Informeer bij jouw keukenadviseur naar de uitgebreide mogelijkheden.

Vakkundig ge´nstalleerd