Voorraad keukens

Een kookeiland of toch een hoekkeuken, voor welke opstelling kies jij?

Keuken met barKeuken met barKeukenapparatuurKeukenapparatuurKeuken met kookeilandKeuken met kookeilandKeukenopstellingKeukenopstelling

Laat je keuken ontwerpen bij Keukenloods.nl


Liever zelf je keuken ontwerpen? Ga naar de 3D keuken creator op de desktop site.

Voorraad keukens

Bij Keukenloods.nl kun je terecht voor de mooiste keukens; voordelig en van topkwaliteit. Het kan voorkomen dat een keuken op heel korte termijn nodig is. Bijvoorbeeld bij projectbouw, voor je bedrijf of als je snel in een woning wilt trekken. Voor deze vraag heeft Keukenloods.nl het ‘voorraadkeuken’ concept. Dit houdt in dat we een mooie hoogglans witte keuken met rvs grepen en indien gewenst met werkblad van composiet op maat binnen één dag kunnen leveren.

Wat zijn voorraadkeukens?

Voorraadkeukens worden samengesteld uit keukenkasten in verschillende soorten en maten die direct uit het magazijn geleverd kunnen worden. Om je een idee te geven wat er mogelijk is, hebben wij een aantal voorbeeldkeukens samengesteld. Je kunt uiteraard ook de voorraadkeukens naar eigen inzicht samenstellen; van keukenkastjes tot kraan en van vaatwasser tot fornuis. Daarbij heb je de keuze uit veel merken zoals AEG, Bauknecht, Miele, Siemens en Whirlpool. Zo krijg je een complete keuken met topkwaliteit apparatuur, een goede prijs-kwaliteitverhouding en hij is direct leverbaar!

Hoe zit het met ‘same day delivery’?

Voorraadartikelen die besteld worden voor 09.30 uur worden dezelfde werkdag nog bezorgd. Bestel je voor 23.59 uur dan wordt je keuken de volgende werkdag bezorgd.

Keukenadviseur bij jou thuis

Het samenstellen van jouw nieuwe (voorraad)keuken kan een flinke uitdaging zijn. Het moet allemaal passen in je keukenruimte en er moet de juiste apparatuur in zitten zodat je altijd met veel plezier in de keuken staat. Het is dan prettig als de keukenadviseur bij je thuis kan komen. Hij kan de maten opnemen en je adviseren over keukenelementen en apparatuur. Omdat de adviseur meteen ziet waar de keuken moet komen, kan hij zijn advies perfect afstemmen op je huis en de rest van het interieur.

Vakkundige installatie

Omdat je niet iedere dag een nieuwe keuken koopt en je er jarenlang plezier van wilt hebben, is het belangrijk dat jouw keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig gemonteerd wordt. Keukenloods.nl biedt je uiteraard de mogelijkheid om de klus uit handen te geven aan onze vakbekwame monteurs. Informeer naar de mogelijkheden!