Zwarte, witte of grijze keuken?

Of je nu een witte of zwarte keuken zoekt, of misschien toch liever gaat voor de kleur grijs, je vindt het allemaal bij Keukenloods. De kleur van de keuken die je kiest is van belang voor de sfeer in je huis. Niet alleen de stijl van de keuken, maar ook zeker de kleur van de keuken draagt enorm veel bij aan het effect dat de keuken heeft op de uitstraling van je interieur. Wanneer je kiest voor een witte of zwarte keuken of juist een keuken in het grijs, is het belangrijk om deze kleur goed af te stemmen met de rest van je huis.

CreŽer rust met een witte keuken of ga voor luxe met een zwarte keuken

Door lichte tinten te verwerken in het interieur van je huis, bijvoorbeeld door te kiezen voor een witte keuken, creëer je een gevoel van rust en ruimte. Dit geeft een unieke en fijne sfeer die prima past bij verschillende stijlen, van nostalgisch tot modern. Door te kiezen voor een zwarte keuken in huis heb je meteen een ware blikvanger. Hoewel het vroeger niet erg gebruikelijk was een zwarte keuken in huis te hebben, is deze trend steeds meer in opkomst. Zo geeft een zwarte keuken een luxe en moderne uitstraling aan het interieur van je huis.

Witte keuken

Het hoeft niet allemaal zo zwart-wit te zijn

Gelukkig hoef je tegenwoordig niet alles zwart-wit te zien. Er zijn namelijk nog talloze andere kleuren waar je uit kunt kiezen voor je nieuwe keuken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de kleur grijs voor je nieuwe keuken? Of kies je misschien voor een warme look en ga je voor hout tinten? Neem eens een kijkje tussen het uitgebreide assortiment van Keukenloods. Van grijs tot blauw of zelfs rood, bij Keukenloods vind je een keuken in elke gewenste kleur.

Donkergrijze keuken

De juiste kleur voor jouw keuken

Twijfel je nog een beetje over welke kleur keuken het best binnen jouw huis zou passen? Of wil je misschien zeker weten of bijvoorbeeld de kleur grijs een goede optie zou zijn voor jouw nieuwe keuken? Keukenloods helpt je hierbij! Maak daarom direct een afspraak met een van onze keukenadviseurs bij de voor jou dichtstbijzijnde vestiging. Voor verdere vragen over onze producten of onze diensten kun je altijd even bellen naar 0226-355340. Onze medewerkers staan 7 dagen per week voor je klaar! 

Lichtgrijze keuken

Advies op maat

Het internet biedt natuurlijk een uitkomst voor de eerste oriŽntatie en inspiratie voor jouw nieuwe keuken. Toch mis je vaak concreet keuken-advies. En dan kun je het beste een afspraak maken met een van onze adviseurs. Zij maken graag tijd voor jouw vragen, advies en voor goede koffie. Tijdens het adviesgesprek in ťťn van onze vestigingen, kun je ook op je gemak de showroom bekijken.

Advies op maat

Keukenadviseur bij jou thuis

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je de samenstelling van je nieuwe keuken rustig wilt bespreken in een vertrouwde omgeving. Onze keukenadviseur kan ook bij je langskomen met brochures en uitvoeringen van keuken elementen. Dan kan het keukenadvies goed afgestemd worden op de rest van jouw huis of bedrijf. Daarnaast kunnen maten direct opgenomen worden, waardoor de keuken zeker zal passen.

Keukenadviseur bij jou thuis

Vakkundig geÔnstalleerd

Jouw keuken is een bijzondere en kostbare aankoop. Je wilt dan ook dat je keuken en de bijbehorende apparatuur vakkundig en met zorg gemonteerd worden. Keukenloods.nl biedt jou deze mogelijkheid.

Informeer bij jouw keukenadviseur naar de uitgebreide mogelijkheden.

Vakkundig geÔnstalleerd