Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Hoe installeer je een Quooker?

Hoe installeer je een Quooker?

Iedereen kent hem ondertussen wel, de bekende Quooker kraan die direct kokend water levert. Steeds meer mensen kiezen voor deze handige kokendwaterkraan. Je hoeft niet lang meer te wachten tot het water kookt voor een kopje thee, het klaarmaken van gerechten of het koken van een eitje. Als je een beetje handig bent, is het zeker mogelijk om zelf je Quooker kraan te installeren. De kraan moet op het aanrecht geplaatst worden en het reservoir in het keukenkastje eronder. Als alle benodigde leidingen al goed lopen en er een geschikt stopcontact aanwezig is, kan de Quooker met 2 à 3 uur geïnstalleerd zijn.

Hoe installeer je een Quooker PRO3 reservoir?

Quooker PRO3 geeft direct 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet te lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. In dit filmpje wordt er uitgelegd hoe je het Quooker PRO3 reservoir installeert.

Hoe installeer je een Quooker COMBI reservoir?

De Quooker COMBI reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Dit reservoir is het perfecte alternatief voor de gewone keukenboiler. Bij de installatie van dit reservoir is het belangrijk om op het einde de kraan goed te laten doorspoelen.

Hoe installeer je een Quooker COMBI+ reservoir?

In deze montage video wordt de installatie van de COMBI+ toegelicht. De COMBI+ is aangesloten op de koud- en warmwaterleiding. Net als de gewone COMBI zorgt dit reservoir voor snel warm water en voorkomt het verspilling van water. Met de COMBI+ heb je 7 liter direct kokend water en onbeperkt warm water.

Hoe installeer je een Quooker CUBE?

Wil je binnen een handomdraai een glas sparkelend fris water? Dan is de Quooker CUBE een perfecte optie. De CUBE moet onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir geplaatst worden. Door middel van deze handige video, heb je super snel jouw Quooker CUBE gemonteerd.

Hoe installeer je een Quooker Fusion kraan?

Tot slot komen we bij de prachtige Quooker Fusion kraan. In dit filmpje wordt er uitgelegd hoe je deze Quooker Fusion kraan installeert. De Quooker Fusion is een combinatie van een kokendwaterkraan en mengkraan in een. Koud, warm en kokend water komen uit één super handige en eenvoudig te bedienen kraan

Ben jij klaar om je nieuwe Quooker te installeren?

Na deze handige montage video's moet het geen probleem zijn om zelf je quooker te plaatsen. Twijfel je of het goed gaat? Schakel dan altijd hulp in. Als je er helemaal niet meer uitkomt, kan je er altijd nog voor kiezen om je Quooker toch door een vakman te laten installeren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. 


Neem contact met ons op