Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend op afspraak! Een afspraak maken? Dat kan, ga direct naar onze afspraakpagina. Let op: het is erg druk met het maken van afspraken in onze showrooms. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Let op: afhalen kan (op zijn vroegst) 4 uur na het plaatsen van de bestelling. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Hoe installeer je een Quooker?

Hoe installeer je een Quooker?

Iedereen kent hem ondertussen wel, de bekende Quooker kraan die direct kokend water levert. Steeds meer mensen kiezen voor deze handige kokendwaterkraan. Je hoeft niet lang meer te wachten tot het water kookt voor een kopje thee, het klaarmaken van gerechten of het koken van een eitje. Als je een beetje handig bent, is het zeker mogelijk om zelf je Quooker kraan te installeren. De kraan moet op het aanrecht geplaatst worden en het reservoir in het keukenkastje eronder. Als alle benodigde leidingen al goed lopen en er een geschikt stopcontact aanwezig is, kan de Quooker met 2 à 3 uur geïnstalleerd zijn.

Hoe installeer je een Quooker PRO3 reservoir?

Quooker PRO3 geeft direct 3 liter kokend water en kan toegepast worden wanneer er geen keukenboiler in het keukenkastje staat en er niet te lang gewacht hoeft te worden op warm leidingwater. In dit filmpje wordt er uitgelegd hoe je het Quooker PRO3 reservoir installeert.

Hoe installeer je een Quooker COMBI reservoir?

De Quooker COMBI reservoir mengt koud leidingwater met kokend water uit de Quooker. Dit reservoir is het perfecte alternatief voor de gewone keukenboiler. Bij de installatie van dit reservoir is het belangrijk om op het einde de kraan goed te laten doorspoelen.

Hoe installeer je een Quooker COMBI+ reservoir?

In deze montage video wordt de installatie van de COMBI+ toegelicht. De COMBI+ is aangesloten op de koud- en warmwaterleiding. Net als de gewone COMBI zorgt dit reservoir voor snel warm water en voorkomt het verspilling van water. Met de COMBI+ heb je 7 liter direct kokend water en onbeperkt warm water.

Hoe installeer je een Quooker CUBE?

Wil je binnen een handomdraai een glas sparkelend fris water? Dan is de Quooker CUBE een perfecte optie. De CUBE moet onderin je keukenkastje naast het Quooker-reservoir geplaatst worden. Door middel van deze handige video, heb je super snel jouw Quooker CUBE gemonteerd.

Hoe installeer je een Quooker Fusion kraan?

Tot slot komen we bij de prachtige Quooker Fusion kraan. In dit filmpje wordt er uitgelegd hoe je deze Quooker Fusion kraan installeert. De Quooker Fusion is een combinatie van een kokendwaterkraan en mengkraan in een. Koud, warm en kokend water komen uit één super handige en eenvoudig te bedienen kraan

Ben jij klaar om je nieuwe Quooker te installeren?

Na deze handige montage video's moet het geen probleem zijn om zelf je quooker te plaatsen. Twijfel je of het goed gaat? Schakel dan altijd hulp in. Als je er helemaal niet meer uitkomt, kan je er altijd nog voor kiezen om je Quooker toch door een vakman te laten installeren. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. 


Neem contact met ons op