Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Condensdroger

Condensdroger

Een condensdroger droogt de was door het vocht uit de trommel te halen. Het vocht in de lucht wordt omgezet naar condens. Dat wordt opgevangen in een reservoir dat je af en toe moet legen. Het voordeel van dit type droger is dat er geen slang naar buiten hoeft via een gat in de muur in tegenstelling tot de luchtafvoerdroger. Dit betekent ook dat je het apparaat overal kan neerzetten. Er zijn versies verkrijgbaar die je kunt aansluiten op een afvoer zodat er geen reservoir geleegd hoeft te worden. Condensdrogers zijn van solide kwaliteit en tegen een schappelijke prijs aan te schaffen. En niet geheel onbelangrijk, de meesten verbruiken tegenwoordig minder energie dan een luchtafvoerdroger.

Assortiment condensdroger

Belangrijke informatie

  • Bij de meeste condensdrogers zit het deurscharnier aan de linkerkant.
  • Het condensreservoir dient om de zoveel tijd te worden geleegd.

Specificaties

1.

 

BOSCH warmtepompdroger
siemens warmtepompdrogers
AEG condensdroger
Samsung condensdroger
Zanussi condensdroger
lg warmtepompdroger

2. Trommelinhoud

De trommelinhoud of het vulgewicht van een droger wordt net als bij wasmachines weergegeven in kilo’s. Bij het kiezen van een droger kun je het beste dezelfde trommelinhoud kiezen als de wasmachine. Dan kan de natte was zo van het ene, naar het andere apparaat overgeheveld worden. Ben je benieuwd welk vulgewicht bij jouw huishouden past? Daar is een vuistregel voor:

- 1 of 2 personen: t/m 7 kilo
- 2 t/m 5 personen: 8 kilo
- 5 of meer personen: 9 kilo of meer

3. Droogprogramma’s en opties

Drogers beschikken over standen om jou van het gewenste droogresultaat te voorzien. Voor meer gebruikscomfort zijn de meeste apparaten uitgerust met extra functies. De meest voorkomende functionaliteiten zijn:

  • Startuitstel of eindtijduitstel

Als je wil dat de machine op een bepaald tijdstip klaar is dan kun je dat met deze functionaliteit instellen.

  • Kastdroog

Dit programma zorgt ervoor dat was na afloop van het programma rechtstreeks de kast in kan.

  • Strijkdroog

Ben je van plan je was uit de droger te strijken? Bij het inschakelen van dit programma blijft de was na de droogcyclus een beetje vochtig waardoor strijken een eenvoudig klusje is.

  • Opfrisprogramma’s

Muffe of kort gedragen kleding worden weer fris met deze instelling.

4. Energieverbruik

Wasdrogers zijn niet de zuinigste apparaten in het huishouden. Ze verbruiken veel stroom. Met een energiezuinig exemplaar kan je flink wat geld besparen. Van het energielabel kun je aflezen of het apparaat energiezuinig is. De labels gaan van A+++ tot en met C. A+++ is het meest energiezuinig.

Energieverbruik

5. Geluidsvermogen

Een droger produceert behoorlijk wat geluid. Het wordt gemeten in decibel en het gemiddelde niveau ligt tussen de 63 en 65 decibel. Dit is een indringend geluid en te vergelijken met dat van een gesprek. Het is dan ook niet ideaal om zo’n apparaat vlakbij de woon- of slaapkamer te plaatsen. Er zijn stillere modellen verkrijgbaar die minder dan 63 decibel produceren.

6. Condensatie-efficiëntie

Het is belangrijk dat een condensdroger in een goed geventileerde ruimte staat. Het apparaat zorgt namelijk voor vochtigheid in huis. Als de ruimte niet goed geventileerd is kan dit voor schimmelvorming zorgen en dat is ongezond. Ook kan de ruimte in huis dan minder goed verwarmd worden met de kachel. De condensatie-efficiëntie geeft aan welk percentage van het vocht uit de machine in huis terechtkomt. Condensatie-efficiëntie A staat voor 10%. Condensatie-efficiëntie B is 20%.

Trends en ontwikkelingen

ÖKOFLOW-systeem

Bij AEG wasdrogers met het ÖKOFLOW-systeem hoeft er maar één filter schoongemaakt te worden in plaats van twee. Dit zorgt voor betere droogprestaties en maakt deze apparaten zuiniger dan reguliere drogers.