Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Welke soorten wasmachines bestaan er?

Keukenloods.nl beschikt over een groot assortiment wasmachines en wasdrogers in diverse prijsklasse en van diverse topmerken. Om het overzichtelijk te houden hebben we alles verdeeld in vier categorieën: vrijstaande wasmachines, inbouw wasmachines, was-droogcombinaties en drogers.

Vrijstaande wasmachine
De meest verkochte wasmachine is de vrijstaande. Bij vrijstaande wasmachines kun je kiezen tussen een voorlader of bovenlader. Een bovenlader wasmachine is smaller als een voorlader en neemt minder ruimte in. Het wasgoed stop je, zoals de naam het al zegt, aan de bovenkant in de trommel. Bij een voorlader wasmachine stop je het wasgoed aan de voorkant in de trommel. Deze is erg handig omdat je, als je dat wilt, er een droger op kunt zetten met een stapelkit.

Inbouw wasmachine
Inbouw wasmachines zijn ideaal wanneer je deze in de (bij)keuken wilt zetten. Het design van de voorzijde van de wasmachine is afgevlakt en voorzien van scharnierpunten zodat je er een frontdeurtje op kunt monteren. 

Was-droogcombinatie
Wanneer je geen ruimte hebt voor een wasmachine én een droger is de was-droogcombinatie perfect. Dit twee-in-een apparaat bespaart ruimte en is uitgerust met een combi programma waarin je kleding wordt gewassen en gedroogd.