Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Ben je op zoek naar een goedkope keuken?

Ben je op zoek naar een goedkope keuken?

Een nieuwe keuken is een grote investering en koop je dan ook niet iedere dag. Je wilt daardoor dan ook graag de mooiste, goedkoopste en meest kwalitatieve keuken. Bij Keukenloods.nl hebben we de beste prijzen en keukens voor ieder budget in ons assortiment. 

Assortiment goedkope keukens

IKEA keuken of een Keukenloods.nl voorraad keuken?

IKEA keuken of een Keukenloods.nl voorraad keuken?

IKEA staat bekend om hun betaalbare keukens die je geheel zelf kunt laten samenstellen en welke uit voorraad geleverd worden. Zoals hierboven aangegeven hebben wij ook binnen ons assortiment veel goedkope, mooie en toch kwalitatieve keukens beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit een ‘voorraadkeuken’ die in elke gewenste opstelling geplaatst kan worden. Doordat we veel verschillende keukenkasten op voorraad hebben, kunnen deze goedkope keukens geheel naar eigen smaak samengesteld worden. Een extra voordeel van een voorraadkeuken is dat je deze keuken een stuk sneller in huis kan hebben. 

Bekijk onze voorraad keukens Meer informatie
Bekijk onze keukenaanbiedingen

Bekijk onze keukenaanbiedingen

Als je een nieuwe keuken koopt, is het natuurlijk leuk als je kan genieten van een leuke aanbieding. Een keuken kopen is namelijk niet goedkoop. Bij Keukenloods.nl kun je dus altijd profiteren van leuke spectaculaire acties! Houd daarom goed onze social media kanalen en website in de gaten. Wie weet vind jij wel jouw droomkeuken voor een droomprijs! 

Bekijk onze aanbiedingen Meer informatie
Uitverkoop showroomkeukens

Uitverkoop showroomkeukens

Als je een keuken voor een interessante prijs wilt scoren, kun je ook letten op onze showroom uitverkoop. Onze showroom wordt namelijk steeds weer vernieuwd. Hierdoor worden de oude showroomkeukens uit de filialen voor hele leuke prijzen verkocht. Bekijk direct de showroomkeukens in de uitverkoop of lees hier eerst nog meer over. 

Bekijk onze outlet keukens Meer informatie
Transparante prijzen & persoonlijk advies

Transparante prijzen & persoonlijk advies

Bij het kopen van een goedkope keuken is het niet altijd makkelijk om de juiste prijs-kwaliteitverhouding in te schatten. Daarom vinden wij het bij Keukenloods.nl heel belangrijk om transparant te zijn over onze prijzen. Bij ons krijg je een duidelijk kostenoverzicht en weet je van te voren precies hoeveel je moet betalen. Daarbij kan je onze verkoopadviseurs alles vragen zodat je geen verrassingen achteraf krijgt.

Daarnaast kun je bij ons altijd een offertecheck doen. Stuur ons jouw offerte op en wij checken deze voor je en sturen onze scherpste prijs. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt!

Stuur direct jouw offerte in

Bekijk ons assortiment goedkope keukens

Bij het kiezen van een budget keuken zijn er veel aspecten om rekening mee te houden. Voor advies kun je altijd terecht bij onze verkoopadviseurs. Samen met jou gaan ze kijken naar de beste oplossing voor jouw keuken en wat de voordeligste opties zijn die aansluiten bij jouw wensen en budget. Het adviesgesprek, is net als de offerte, gratis en vrijblijvend! Wil je eerst wat keukens in het echt zien? Bezoek dan een van onze showrooms

Maak een afspraak