Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

Informatie: ons coronabeleid en schaarste in de markt.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Schaarste en leveringsproblemen
Wellicht heb je het in het nieuws al voorbij zien komen, maar diverse grondstoffen (o.a. hout) worden steeds schaarser en hierdoor stijgen de prijzen. Ook is er een tekort aan computerchips. Onze leveranciers (van keukens en apparatuur) hebben hier helaas ook mee te maken. Verder is de Europese vraag enorm gegroeid terwijl de productiecapaciteit door de coronamaatregelen en tekorten van grondstoffen is gedaald.

Ons advies: heb je binnenkort apparatuur of een keuken nodig? Bestel snel om leverproblemen en prijsverhogingen te voorkomen. Wij gaan onze uiterste best doen om de bestelling snel en voor de beste prijs bij jou te bezorgen! Voor advies en vragen staat ons verkoopteam online voor je klaar. 

Onze winkels en webshop zijn geopend!
Onze winkels zijn geopend. Langskomen? Wij verzoeken je vooraf een afspraak te maken zodat je er zeker van bent dat wij alle tijd voor je hebben om je goed te informeren. Hier vind je onze afspraakpagina waar je een datum en voorkeurstijd kunt aangeven. Onze adviseurs nemen z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bevestigen. Uiteraard is onze webshop 24/7 geopend en kunnen wij je bestelling indien voorradig snel thuis bezorgen.
 
Bezorging aan huis en afhalen
Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. Afhalen in een van onze filialen is ook een mogelijkheid. 

Informatie over jouw nieuwe keuken
Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of contact opnemen met het filiaal.
 
Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid.
 
Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

 

IKEA keuken of een Keukenloods.nl voorraad keuken?

IKEA keuken of een Keukenloods.nl voorraad keuken?

Op zoek naar een betaalbare keuken die snel geleverd kan worden? Wij loodsen je erdoorheen!

IKEA staat bekend om hun betaalbare keukens die je geheel zelf kunt laten samenstellen en welke uit voorraad geleverd worden. Dit zijn waarschijnlijk ook de redenen dat jij een IKEA keuken overweegt, je bent op zoek naar een keuken met goede prijs-kwaliteitverhouding die snel geleverd kan worden. Dus waarom dan toch kiezen voor een voorraad keuken van Keukenloods.nl?

Onze voorraad keukens bestaan uit losse kasten met standaard maten die in veel verschillende opstellingen gecombineerd kunnen worden. Hierdoor weet je altijd precies hoe breed en lang je keuken wordt. De kastjes zijn al deels gemonteerd, waardoor het makkelijk wordt om de keuken zelf te installeren. Uiteraard kun je dat ook gewoon laten doen door het kundige inbouwteam van Keukenloods.nl.

Bekijk assortiment

Voordelen van een Keukenloods.nl voorraad keuken

 

Voorraad keuken - IP3050 Hoogglans Wit

Betaalbare keuken

Voorraad keukens van Keukenloods.nl zijn, net als IKEA keukens, betaalbaar omdat ze niet op maat gemaakt hoeven te worden. De onderkasten, carrousselkasten (voor in een hoek), bovenkasten en apparatuurkasten hebben allemaal standaardafmetingen. En omdat er veel verschillende soorten keukenkasten zijn, kunnen we er ook veel verschillende opstellingen mee creëren. Dit komt allemaal ten goede van de prijs. Je kunt al een voorraad keuken aanschaffen voor een bedrag tussen €3000-4000,- (incl. apparatuur).

Voorraad keuken - Keuken PACO N14

Prijs-kwaliteit

De voorraad keukens van Keukenloods.nl zijn van goede kwaliteit en worden geproduceerd in Duitsland. De keukens zijn in elke denkbare opstelling mogelijk en ook geschikt voor een kleine bedrijfskeuken. De fronten zijn uitgedost in een moderne hoogglans witte lak. Zo wordt er ook meer licht in je woning gereflecteerd. Het composieten werkblad van 30 mm is sterk en gaat lang mee. Nog een goede reden om een Keukenloods.nl keuken te verkiezen boven de IKEA keuken.

Voorraad keuken - Rechte keuken hoogglans wit

Levertijd voorraad keukens

Zoals de naam het al zegt, is een ander voordeel van een voorraad keuken dat deze op zeer korte termijn geleverd kan worden. Dit komt omdat de kastjes waaruit de keuken wordt opgebouwd, op voorraad zijn. In theorie zouden we de keuken de volgende dag al kunnen leveren. Maar dat hangt dan wel af van de beschikbaarheid van de gekozen keukenapparatuur en het werkblad.

Ontwerp jouw nieuwe keuken zelf

Dus hoe ziet jouw ideale keuken eruit? Ontwerp hem zelf via de 3D-online-keukenplanner van Keukenloods.nl. Binnen dit online programma kun je zelf de kasten en grepen kiezen. Heb je jouw 3D ontwerp af, dan kun je deze bewaren en later nog eens bekijken of laten zien aan vrienden en familie.

Start direct jouw 3D keukenontwerp
Ontwerp nieuwe keuken

Keukenloods.nl voorraad keuken

Kortom, Keukenloods.nl heeft een goed alternatief voor een IKEA keuken. De voorraad keuken is snel leverbaar, van goede kwaliteit en bovenal; betaalbaar! Wil je meer weten over de voorraad keukens van Keukenloods.nl? Maak dan een afspraak in een van onze showrooms of neem contact met ons op (0226-355340). Bekijk daarnaast ook eens ons overige assortiment keukens en doe keuken inspiratie op!

> Maak direct een afspraak

 
 

Bekijk ook

Een keuken uitzoeken kan best lastig zijn. Wij proberen daarom het hele proces zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Hier vind je meer keukeninspiratie en informatie. Voor je het weet staat jouw droomkeuken bij jou thuis te stralen!