Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Welke kleur wordt jouw keuken?

Bij Keukenloods.nl kun je kiezen tussen oneindig veel keuken kleuren. Voor ieder interieur is er wel een passende kleur. Je kunt onder andere kiezen tussen de keuken kleuren blauw, geel, brons, bordeaux, mocca, lichtgroen en nog veel meer opties. Bij elke keukenstijl en keukenopstelling past er wel een mooie keuken kleur. Met de kleur van jouw keuken kun je jouw keuken zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Een knal rode keuken springt er natuurlijk ontzettend uit. Wil je liever een rustigere sfeer creëren? Ga dan voor een mooie witte of lichtgrijze keuken. De keuze is geheel aan jou!

Zwarte keukens

Zwarte keukens

Zwarte keukens zijn super hip! Ze geven vaak een moderne en nette uitstraling aan jouw keuken. Deze kleur keukens zijn verkrijgbaar in alle keukenopstellingen en keukenstijlen. Ga je voor een echte chique keuken? Neem dan een zwart glanzende keuken kleur. Liever een stoere zwarte keuken? Ga dan voor een mat zwarte keuken kleur. Een mat zwarte keuken geeft geen weerspiegeling of vingerafdrukken.

Zwarte keuken - N-line Greeploos
Zwarte keuken - Grafietsteen
Zwarte keuken - Bristol  Velvet

Assortiment zwarte keukens Meer informatie
Witte keukens

Witte keukens

Wil je graag rust en ruimte creëren in jouw woning? Ga dan voor een witte keuken kleur. Wit behoort tot de zachte en lichte keuken kleuren. Lichte kleuren geven een unieke en rustige uitstraling, perfect te combineren met een drukker interieur. Witte keukens passen bij alle keukenstijlen. Ga bijvoorbeeld voor een witte landelijke keuken, een witte moderne keuken of een witte klassieke keuken.

Witte Keuken - Marmer calacatta
Witte Keuken - Witte eilandkeuken
Witte Keuken - Witte eilandkeuken

Assortiment witte keukens Meer informatie
Grijze keukens

Grijze keukens

Heb je veel grijze tinten in je woning? Dan past een grijze keuken perfect bij jouw interieur. Alle grijstinten zijn mooi in combinatie met natuurtinten zoals steen en kiezel. Een grijze keuken is ook erg mooi in combinatie met hout. Kies bijvoorbeeld voor een houten werkblad. Grijs is een warme kleur en zorgt voor een knus en huiselijk gevoel. 

Keukens - N-line Cemento Lichtgrijs
Keukens - Riva Grey
Keukens - Riva StoneArt

Assortiment grijze keukens Meer informatie
Houten keukens

Houten keukens

De meeste mensen denken bij een keuken kleur niet aan hout. Maar een keuken van hout zorgt juist voor een unieke en warme uitstraling. Naast uniek en warm, zijn houten keukens ook erg stijlvol. Combineer je houten keuken met mooie houten meubelen en iedereen zal jaloers zijn op je unieke interieur thuis!

Houten Keuken - N-line Kansas 597 Hoek
Houten Keuken - N-line Structura Combi
Houten Keuken - N-line Structura Klassiek

Assortiment houten keukens Meer informatie

 

Kom langs voor persoonlijk advies

Hopelijk hebben we je een goed beeld gegeven van een aantal van onze beschikbare keuken kleuren. Bekijk voor meer keukeninspiratie onze Pinterest pagina. Wil je meer hulp bij het kiezen van een geschikte keuken kleur? Kom dan langs één van onze showrooms en bekijk onze keuken kleuren met eigen ogen. Wil je graag meer informatie? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 0226-355340 of maak meteen een afspraak in een van onze filialen.

> Maak direct een afspraak

Bekijk ook

Een keuken uitzoeken kan best lastig zijn. Wij proberen daarom het hele proces zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Hier vind je meer keukeninspiratie en informatie. Voor je het weet staat jouw droomkeuken bij jou thuis te stralen!