Welke kleur wordt jouw keuken?

Op zoek naar een nieuwe keuken? Wij loodsen je erdoorheen! 

Bij Keukenloods.nl kun je kiezen tussen oneindig veel keuken kleuren. Voor ieder interieur is er wel een passende kleur. Je kunt onder andere kiezen tussen de keuken kleuren blauw, geel, brons, bordeaux, mocca, lichtgroen en nog veel meer opties. Bij elke keukenstijl en keukenopstelling past er wel een mooie keuken kleur. Met de kleur van jouw keuken kun je jouw keuken zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Een knal rode keuken springt er natuurlijk ontzettend uit. Wil je liever een rustigere sfeer creëren? Ga dan voor een mooie witte of lichtgrijze keuken. De keuze is geheel aan jou!

Zwarte keukens

Zwarte keukens

Zwarte keukens zijn super hip! Ze geven vaak een moderne en nette uitstraling aan jouw keuken. Deze kleur keukens zijn verkrijgbaar in alle keukenopstellingen en keukenstijlen. Ga je voor een echte chique keuken? Neem dan een zwart glanzende keuken kleur. Liever een stoere zwarte keuken? Ga dan voor een mat zwarte keuken kleur. Een mat zwarte keuken geeft geen weerspiegeling of vingerafdrukken.

Zwarte keuken - N-line Touch 340 supermat
Zwarte keuken - Grafietsteen
Zwarte keuken - Bristol  Velvet

Assortiment zwarte keukens Meer informatie
Witte keukens

Witte keukens

Wil je graag rust en ruimte creëren in jouw woning? Ga dan voor een witte keuken kleur. Wit behoort tot de zachte en lichte keuken kleuren. Lichte kleuren geven een unieke en rustige uitstraling, perfect te combineren met een drukker interieur. Witte keukens passen bij alle keukenstijlen. Ga bijvoorbeeld voor een witte landelijke keuken, een witte moderne keuken of een witte klassieke keuken.

Witte Keuken - Marmer calacatta
Witte Keuken - Witte eilandkeuken
Witte Keuken - Witte eilandkeuken

Assortiment witte keukens Meer informatie
Grijze keukens

Grijze keukens

Heb je veel grijze tinten in je woning? Dan past een grijze keuken perfect bij jouw interieur. Alle grijstinten zijn mooi in combinatie met natuurtinten zoals steen en kiezel. Een grijze keuken is ook erg mooi in combinatie met hout. Kies bijvoorbeeld voor een houten werkblad. Grijs is een warme kleur en zorgt voor een knus en huiselijk gevoel. 

Keukens - N-line Cemento Lichtgrijs
Keukens - Riva Grey
Keukens - Riva StoneArt

Assortiment grijze keukens Meer informatie
Houten keukens

Houten keukens

De meeste mensen denken bij een keuken kleur niet aan hout. Maar een keuken van hout zorgt juist voor een unieke en warme uitstraling. Naast uniek en warm, zijn houten keukens ook erg stijlvol. Combineer je houten keuken met mooie houten meubelen en iedereen zal jaloers zijn op je unieke interieur thuis!

Houten Keuken - N-line Kansas 597 Hoek
Houten Keuken - N-line Structura Combi
Houten Keuken - N-line Structura Klassiek

Assortiment houten keukens Meer informatie

 

Kom langs voor persoonlijk advies

Hopelijk hebben we je een goed beeld gegeven van een aantal van onze beschikbare keuken kleuren. Bekijk voor meer keukeninspiratie onze Pinterest pagina. Wil je meer hulp bij het kiezen van een geschikte keuken kleur? Kom dan langs één van onze showrooms en bekijk onze keuken kleuren met eigen ogen. Wil je graag meer informatie? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen via 0226-355340 of maak meteen een afspraak in een van onze filialen.

> Maak direct een afspraak

Bekijk ook

Een keuken uitzoeken kan best lastig zijn. Wij proberen daarom het hele proces zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Hier vind je meer keukeninspiratie en informatie. Voor je het weet staat jouw droomkeuken bij jou thuis te stralen!