De webshop is geopend! Ook geven we keukenadvies op afstand of komen we bij jou thuis. Bekijk hier hoe we dit doen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn op dit moment nog gesloten, maar op 3 maart openen wij onze deuren weer op afspraak! Wel zijn al onze winkels op dit moment telefonisch, per videogesprek en per mail bereikbaar. Een keuken of apparaat aanschaffen is gewoon mogelijk! Bekijk hier de telefonische openingstijden en contactgegevens van onze filialen. 

Afspraak maken

Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden om een afspraak plaats te laten vinden. Door middel van (video)bellen kunnen we je toch te woord staan. Ook komen onze adviseurs bij jou thuis langs! (Uiteraard houden we ons aan alle richtlijnen van het RIVM). Wil je hierover meer informatie? Kijk op onze afspraak pagina. Wil je alvast een afspraak inplannen in de showroom (beschikbaar vanaf 3 maart)? Doe dat direct hier! Een advies aan huis of video-afspraak is na 3 maart ook nog mogelijk.

 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Let op: afhalen kan (op zijn vroegst) 4 uur na het plaatsen van de bestelling. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Een keuken kopen, waar moet je op letten?

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Welkom bij Keukenloods.nl! Wij weten zeker dat je bij ons jouw droomkeuken vindt. Wij beschikken over een groot assortiment keukens van topkwaliteit in diverse stijlen, uitvoeringen en prijsklassen. Maar voordat je begint met het kiezen en samenstellen van je keuken, willen we je eerst wat praktische tips geven. Het kopen van een nieuwe keuken is namelijk een flinke investering en dit doe je waarschijnlijk maar één of twee keer in je leven. Dus om zeker te weten dat de keuken die je kiest ook jouw droomkeuken is, adviseren we je goed te verdiepen in de volgende onderdelen.

Bekijk onze keukens

Meten is weten

Meten is weten

Misschien wel één van de belangrijkste punten: meet de maten van je keuken op en verwerk deze in een plattegrond. Helaas komt het regelmatig voor dat er inmeetfouten worden gemaakt, wat extra kosten met zich meebrengt. Alhoewel het makkelijk lijkt, is het inmeten van een keuken een vak apart. Enkele millimeters verschil kan al erg storend zijn voor het eindresultaat of er zelfs voor zorgen dat een onderdeel niet past. Meet de hoogte en breedte van de wanden en geef op de plattegrond aan waar de deuren, ramen, stopcontacten en gas- en wateraansluitingen zitten. Geen vertrouwen in je eigen kunde wanneer het aankomt op meten? Je kunt ook een keukenadviseur van Keukenloods.nl het meetwerk laten doen. Dat scheelt een hoop tijd (en misschien geld!).

Wat kost een nieuwe keuken?

Wat kost een nieuwe keuken?

Wat kost een nieuwe keuken? Wanneer je jouw budget gaat bepalen, moet je niet alleen rekening houden met de aanschafprijs van de keuken maar ook met kosten voor bijkomende werkzaamheden zoals het demonteren, plaatsen, omleggen van stroom en/of leidingen en de afwerking. Ben je zelf handig? Dan kan je flink besparen op deze kosten. Helaas is het niet altijd even makkelijk om leidingen en stroom om te leggen. Laat je dit liever door een monteur doen? Houd dan rekening in je budget met kosten voor bijkomende werkzaamheden. 

Meer informatie
Welk merk keukenapparatuur?

Welk merk keukenapparatuur?

Bij een moderne keuken hoort uiteraard de benodigde keukenapparatuur. Bij Keukenloods.nl weten we hoe belangrijk goede apparatuur is. Daarom heb je bij ons de keuze uit apparatuur van de bekende A-merken, zoals SiemensSmegBosch en nog veel meer grote namen.

Welke apparatuur je het beste aan kunt schaffen, is afhankelijk van jouw voorkeur en budget, maar ook van hoe (intensief) je de keuken gaat gebruiken. Kook je graag, dan is een groot fornuis of 2 inbouwovens natuurlijk ideaal. Maar heb je een kleine keuken en een hele volle agenda waardoor je regelmatig een kant-en-klare maaltijd in de magnetron zet, dan heb je veel meer aan compacte combimagnetron.

Assortiment keukenapparatuur Meer informatie
Welk soort keukenapparatuur?

Welk soort keukenapparatuur?

Het liefst heb je alle handige keukenapparaten in je keuken staan. Maar het zou zonde zijn om apparatuur in huis te hebben die je niet gebruikt. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over wat je écht nodig hebt. Werk je fulltime en houd je er van zo nu en dan te koken? Dan heb je sowieso de standaard keukenapparaten nodig. Om je hier een goed overzicht van te geven, zetten we de 5 standaard keukenapparaten graag voor je op een rijtje.

Meer informatie
Welk materiaal keukenblad kies jij?

Welk materiaal keukenblad kies jij?

Het werkblad is een essentieel onderdeel van je keuken. Hij moet passen bij jouw gebruiksintensiteit, een mooie uitstraling hebben en natuurlijk lang meegaan. Dus welk type werkblad past er bij jouw nieuwe keuken? Wij hebben kort de plus- en minpunten voor je uitgewerkt.

Assortiment werkbladen Meer informatie
Keukenfronten, wat is jouw stijl?

Keukenfronten, wat is jouw stijl?

Keukenfronten zijn bepalend voor de stijl van je keuken. Daarom zijn ze verkrijgbaar in vele soorten, materialen, kleuren en stijlen. We maken onder andere een onderscheid tussen keukenfronten van kunststof, MDF en spaanplaat.

De meeste keukenfronten worden gemaakt uit MDF of spaanplaat. Keukens gemaakt van deze relatief 'goedkope' houtsoorten gaan gemiddeld 15 jaar mee. Beide materiaalsoorten kunnen minder goed tegen warmte en vocht en worden daarom afgewerkt met kunststof, een fineerlaag of folie.

Met kunststof keukenfronten wordt vaak bedoeld fronten die zijn gemaakt van MDF of spaanplaat en  afgewerkt met een kunststoflaag. Keukenkastjes die enkel uit kunststof zijn gemaakt zijn bijna niet tot niet verkrijgbaar. Fronten die zijn afgewerkt met kunststof kunnen goed tegen vocht en warmte waardoor ze wat duurzamer zijn dan folie of fineer.

Assortiment keukenfronten
Welke keukengrepen zijn er allemaal?

Welke keukengrepen zijn er allemaal?

Over keukengrepen of knoppen wordt vaak redelijk makkelijk gedacht. Toch bepalen ook deze onderdelen voor een groot deel de stijl van je keuken, maar ook het gebruiksgemak. Oriënteer je voor het ontwerpen van je keuken naar de vele mogelijkheden. Probeer ook diverse grepen in je keukenontwerp uit zodat je een goed beeld hebt voordat je jouw offerte aanvraagt.

 

Assortiment keukengrepen
Ontwerp jouw keuken zelf

Ontwerp jouw keuken zelf

Je weet nu wat je mooi vindt, je weet hoe groot je keuken is en met welk budget je rekening moet houden. De volgende stap is ook nog eens een hele leuke stap: het ontwerpen van je keuken. Ben je handig met de computer? Dan kun je dit eenvoudig zelf doen met de Keukenloods.nl 3D-keukenplanner. Dit programma kun je kosteloos gebruiken en hoef je niet te downloaden.

Houd in je ontwerp rekening met praktische zaken zoals gezinsgrootte, lengte van de gebruikers, links- of rechtshandigen enzovoort. Zeker weten dat je niks vergeet? Vraag dan de Keukenloods.nl checklist aan. Denk ook goed na over de volgende aspecten.

Ontwerp jouw droomkeuken

Ben jij er klaar voor?

Een keuken kopen is geen makkelijke klus. Maar het eindresultaat is het zeker waard! Om alles nog even duidelijk voor je op een rijtje te zetten, hebben we hieronder nog een aantal belangrijke onderwerpen kort toegelicht. Blijf je het na deze informatie lastig vinden om keuzes te maken? Dan kun je altijd een afspraak maken in een van onze filialen. Onze keukenspecialisten zullen je helpen met al jouw vragen.

Maak direct een afspraak

Wat kan een keukenspecialist voor jou betekenen?

Wat kan een keukenspecialist voor jou betekenen?

Een keukenspecialist staat voor je klaar om je te helpen bij moeilijke beslissingen. Het is dan ook verstandig om altijd met een specialist te spreken bij het kopen van een keuken. Dan weet je zeker dat je geen fout maakt waar je achteraf spijt van krijgt. Een keukenspecialist adviseert je onder andere over maten, opstellingen, stijlen en kleuren.

Meer informatie
Zelf je nieuwe keuken plaatsen?

Zelf je nieuwe keuken plaatsen?

De montage van je nieuwe keuken uit handen geven kan veel werks schelen. Ook als ze zelf een echte doe-het-zelver bent. Wil je toch je nieuwe keuken zelf plaatsen? Bekijk dan de belangrijke dingen in het stappenplan dat we hebben opgesteld. Vergeet niet: Dit is geen klein project, en kan een aantal dagen in beslag nemen. 

Meer informatie
Video's voor het zelf plaatsen van je nieuwe keuken

Video's voor het zelf plaatsen van je nieuwe keuken

Heb je de stap gezet en besloten om helemaal zelf jouw nieuwe keuken te monteren? Laat onze keukenmerken je dan hierbij helpen! Nobilia, Häcker en Impuls hebben een aantal handige montage video's gemaakt. Deze video's zullen je helpen bij het monteren van jouw droomkeuken. Mocht je naar aanleiding van de video's vragen hebben, stel ze dan gerust en bel naar 0226-355340.

Bekijk video's

Weet jij alles voor het kopen van jouw droomkeuken?

We kunnen het ons goed voorstellen dat dit erg veel informatie is. Laat alles daarom even goed bezinken en denk goed na over welke keuken het beste bij jouw woning past. Heb je nog vragen? Bel dan naar 0226-355340 of maak een afspraak in een van onze filialen. Onze keukenspecialisten zullen je helpen met al jouw vragen

Maak direct een afspraak