Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

 

Een keuken kopen, waar moet je op letten?

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Welkom bij Keukenloods.nl! Wij weten zeker dat je bij ons jouw droomkeuken vindt. Wij beschikken over een groot assortiment keukens van topkwaliteit in diverse stijlen, uitvoeringen en prijsklassen. Maar voordat je begint met het kiezen en samenstellen van je keuken, willen we je eerst wat praktische tips geven. Het kopen van een nieuwe keuken is namelijk een flinke investering en dit doe je waarschijnlijk maar één of twee keer in je leven. Dus om zeker te weten dat de keuken die je kiest ook jouw droomkeuken is, adviseren we je goed te verdiepen in de volgende onderdelen.

Bekijk onze keukens

Meten is weten

Meten is weten

Misschien wel één van de belangrijkste punten: meet de maten van je keuken op en verwerk deze in een plattegrond. Helaas komt het regelmatig voor dat er inmeetfouten worden gemaakt, wat extra kosten met zich meebrengt. Alhoewel het makkelijk lijkt, is het inmeten van een keuken een vak apart. Enkele millimeters verschil kan al erg storend zijn voor het eindresultaat of er zelfs voor zorgen dat een onderdeel niet past. Meet de hoogte en breedte van de wanden en geef op de plattegrond aan waar de deuren, ramen, stopcontacten en gas- en wateraansluitingen zitten. Geen vertrouwen in je eigen kunde wanneer het aankomt op meten? Je kunt ook een keukenadviseur van Keukenloods.nl het meetwerk laten doen. Dat scheelt een hoop tijd (en misschien geld!).

Wat kost een nieuwe keuken?

Wat kost een nieuwe keuken?

Wat kost een nieuwe keuken? Wanneer je jouw budget gaat bepalen, moet je niet alleen rekening houden met de aanschafprijs van de keuken maar ook met kosten voor bijkomende werkzaamheden zoals het demonteren, plaatsen, omleggen van stroom en/of leidingen en de afwerking. Ben je zelf handig? Dan kan je flink besparen op deze kosten. Helaas is het niet altijd even makkelijk om leidingen en stroom om te leggen. Laat je dit liever door een monteur doen? Houd dan rekening in je budget met kosten voor bijkomende werkzaamheden. 

Meer informatie
Welk merk keukenapparatuur?

Welk merk keukenapparatuur?

Bij een moderne keuken hoort uiteraard de benodigde keukenapparatuur. Bij Keukenloods.nl weten we hoe belangrijk goede apparatuur is. Daarom heb je bij ons de keuze uit apparatuur van de bekende A-merken, zoals SiemensSmegBosch en nog veel meer grote namen.

Welke apparatuur je het beste aan kunt schaffen, is afhankelijk van jouw voorkeur en budget, maar ook van hoe (intensief) je de keuken gaat gebruiken. Kook je graag, dan is een groot fornuis of 2 inbouwovens natuurlijk ideaal. Maar heb je een kleine keuken en een hele volle agenda waardoor je regelmatig een kant-en-klare maaltijd in de magnetron zet, dan heb je veel meer aan compacte combimagnetron.

Assortiment keukenapparatuur Meer informatie
Welk soort keukenapparatuur?

Welk soort keukenapparatuur?

Het liefst heb je alle handige keukenapparaten in je keuken staan. Maar het zou zonde zijn om apparatuur in huis te hebben die je niet gebruikt. Het is daarom belangrijk om goed na te denken over wat je écht nodig hebt. Werk je fulltime en houd je er van zo nu en dan te koken? Dan heb je sowieso de standaard keukenapparaten nodig. Om je hier een goed overzicht van te geven, zetten we de 5 standaard keukenapparaten graag voor je op een rijtje.

Meer informatie
Welk materiaal keukenblad kies jij?

Welk materiaal keukenblad kies jij?

Het werkblad is een essentieel onderdeel van je keuken. Hij moet passen bij jouw gebruiksintensiteit, een mooie uitstraling hebben en natuurlijk lang meegaan. Dus welk type werkblad past er bij jouw nieuwe keuken? Wij hebben kort de plus- en minpunten voor je uitgewerkt.

Assortiment werkbladen Meer informatie
Keukenfronten, wat is jouw stijl?

Keukenfronten, wat is jouw stijl?

Keukenfronten zijn bepalend voor de stijl van je keuken. Daarom zijn ze verkrijgbaar in vele soorten, materialen, kleuren en stijlen. We maken onder andere een onderscheid tussen keukenfronten van kunststof, MDF en spaanplaat.

De meeste keukenfronten worden gemaakt uit MDF of spaanplaat. Keukens gemaakt van deze relatief 'goedkope' houtsoorten gaan gemiddeld 15 jaar mee. Beide materiaalsoorten kunnen minder goed tegen warmte en vocht en worden daarom afgewerkt met kunststof, een fineerlaag of folie.

Met kunststof keukenfronten wordt vaak bedoeld fronten die zijn gemaakt van MDF of spaanplaat en  afgewerkt met een kunststoflaag. Keukenkastjes die enkel uit kunststof zijn gemaakt zijn bijna niet tot niet verkrijgbaar. Fronten die zijn afgewerkt met kunststof kunnen goed tegen vocht en warmte waardoor ze wat duurzamer zijn dan folie of fineer.

Assortiment keukenfronten
Welke keukengrepen zijn er allemaal?

Welke keukengrepen zijn er allemaal?

Over keukengrepen of knoppen wordt vaak redelijk makkelijk gedacht. Toch bepalen ook deze onderdelen voor een groot deel de stijl van je keuken, maar ook het gebruiksgemak. Oriënteer je voor het ontwerpen van je keuken naar de vele mogelijkheden. Probeer ook diverse grepen in je keukenontwerp uit zodat je een goed beeld hebt voordat je jouw offerte aanvraagt.

 

Assortiment keukengrepen
Ontwerp jouw keuken zelf

Ontwerp jouw keuken zelf

Je weet nu wat je mooi vindt, je weet hoe groot je keuken is en met welk budget je rekening moet houden. De volgende stap is ook nog eens een hele leuke stap: het ontwerpen van je keuken. Ben je handig met de computer? Dan kun je dit eenvoudig zelf doen met de Keukenloods.nl 3D-keukenplanner. Dit programma kun je kosteloos gebruiken en hoef je niet te downloaden.

Houd in je ontwerp rekening met praktische zaken zoals gezinsgrootte, lengte van de gebruikers, links- of rechtshandigen enzovoort. Zeker weten dat je niks vergeet? Vraag dan de Keukenloods.nl checklist aan. Denk ook goed na over de volgende aspecten.

Ontwerp jouw droomkeuken

Ben jij er klaar voor?

Een keuken kopen is geen makkelijke klus. Maar het eindresultaat is het zeker waard! Om alles nog even duidelijk voor je op een rijtje te zetten, hebben we hieronder nog een aantal belangrijke onderwerpen kort toegelicht. Blijf je het na deze informatie lastig vinden om keuzes te maken? Dan kun je altijd een afspraak maken in een van onze filialen. Onze keukenspecialisten zullen je helpen met al jouw vragen.

Maak direct een afspraak

Wat kan een keukenspecialist voor jou betekenen?

Wat kan een keukenspecialist voor jou betekenen?

Een keukenspecialist staat voor je klaar om je te helpen bij moeilijke beslissingen. Het is dan ook verstandig om altijd met een specialist te spreken bij het kopen van een keuken. Dan weet je zeker dat je geen fout maakt waar je achteraf spijt van krijgt. Een keukenspecialist adviseert je onder andere over maten, opstellingen, stijlen en kleuren.

Meer informatie
Zelf je nieuwe keuken plaatsen?

Zelf je nieuwe keuken plaatsen?

De montage van je nieuwe keuken uit handen geven kan veel werks schelen. Ook als ze zelf een echte doe-het-zelver bent. Wil je toch je nieuwe keuken zelf plaatsen? Bekijk dan de belangrijke dingen in het stappenplan dat we hebben opgesteld. Vergeet niet: Dit is geen klein project, en kan een aantal dagen in beslag nemen. 

Meer informatie
Video's voor het zelf plaatsen van je nieuwe keuken

Video's voor het zelf plaatsen van je nieuwe keuken

Heb je de stap gezet en besloten om helemaal zelf jouw nieuwe keuken te monteren? Laat onze keukenmerken je dan hierbij helpen! Nobilia, Häcker en Impuls hebben een aantal handige montage video's gemaakt. Deze video's zullen je helpen bij het monteren van jouw droomkeuken. Mocht je naar aanleiding van de video's vragen hebben, stel ze dan gerust en bel naar 0226-355340.

Bekijk video's

Weet jij alles voor het kopen van jouw droomkeuken?

We kunnen het ons goed voorstellen dat dit erg veel informatie is. Laat alles daarom even goed bezinken en denk goed na over welke keuken het beste bij jouw woning past. Heb je nog vragen? Bel dan naar 0226-355340 of maak een afspraak in een van onze filialen. Onze keukenspecialisten zullen je helpen met al jouw vragen

Maak direct een afspraak