Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.
- Onze medewerkers dragen (zoveel als mogelijk) een mondkapje.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus 
(klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Kom maximaal met 2 personen per huishouden.
- Wij verzoeken je dringend, om in onze winkels een mondkapje te dragen. 
Wanneer je deze niet zelf mee hebt zullen wij die voor je verzorgen.
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Welk merk keukenapparatuur?

Welk merk keukenapparatuur?

De aanschaf van een nieuwe keuken is niet zomaar iets. De indeling, de maten, de stijl en het materiaal; allemaal overwegingen om goed over na te denken. Als je eenmaal hebt besloten welke keuken het precies wordt, moet je nog passend keukenapparatuur kiezen. Hierbij moet er goed worden nagedacht over waar de apparatuur geplaatst wordt en hoeveel apparatuur je echt nodig hebt.

Bekijk assortiment

Bosch apparatuur

Koop je apparatuur bij Bosch, dan kun je rekenen op kwaliteit en duurzaamheid. Het merk streeft ernaar om koken leuker en gemakkelijker te maken. Naast het reguliere assortiment lukt dat zeker met de Bosch Accent line. De producten hierin zijn standaard uitgerust met bijzondere extra’s. De lijn bestaat uit verschillende series: 2, 4, 6 en 8. Elke serie is voorzien van verschillende handige functies. Zo droogt een vaatwasser sneller dankzij zeoliet technologie en kun je nauwkeurig je gaskookplaat bedienen dankzij FlameSelect.

Ook Bosch gaat mee met de nieuwste ontwikkelingen. Zo beschikken steeds meer apparaten over de HomeConnect-functie, waardoor je deze makkelijk kunt besturen via je smartphone. 

Bekijk het hele Bosch assortiment Lees meer over Bosch

merk apparaten bosch

Miele apparatuur

Keukenapparatuur van Miele wordt niet voor niets aangeprezen. Met vooruitstrevende designs en innovatie functies behoort dit merk tot de top. Zo is er in de vaatwasser meer ruimte voor borden en pannen dankzij de 3D-Besteklade+. Hiermee kun je het bestek overzichtelijk plaatsen in een lade en hoeft dit niet in een korf.
Miele heeft ook een eigen app waarmee je je apparaten in de gaten kunt houden. Zo kun je in de Miele@Home applicatie in een handig overzicht zien welk toestel uit is of in gebruik is. Hiermee kun je ook de afzuigkap en kookplaat op elkaar afstemmen.

Bekijk het hele Miele assortiment Lees meer over Miele

merk apparatuur miele

Siemens apparatuur

Al sinds de vorige eeuw voert Siemens innovatie na innovatie door in zijn producten. Dit vooruitstrevende merk stopt dan ook nooit met vernieuwen. Dat komt terug in de gehele collectie, met name in de studioLine. Deze reeks producten bieden net dat beetje extra. Naast een mooi design zijn hieraan functionaliteiten toegevoegd die daadwerkelijk iets bijdragen aan de kwaliteit van het apparaat. Deze lijn spreidt zich over verschillende categorieën, zoals kookplaten, ovens, afzuigkappen, vaatwassers en vriezers. Bekijk hier het hele studioLine-assortiment.

Siemens gaat uiteraard ook mee met de HomeConnect technologie. Hierbij kun je je apparaten op afstand besturen via een app op je smartphone. Zo kun je bijvoorbeeld de oven alvast voorverwarmen of in de winkel bekijken wat voor producten je nog in de koelkast hebt staan. 

Bekijk het hele Siemens assortiment Lees meer over Siemens

apparatuur merk siemens

Whirlpool apparatuur

De apparaten van Whirlpool zijn ontworpen om jouw werk uit handen te nemen. Door intelligente technologie bieden de producten functionele oplossingen voor het dagelijkse huishouden. Een kenmerkende functie van Whirlpool producten is 6th-Sense. Deze wordt toegepast op verschillende apparaten, zoals ovens, vaatwassers en kookplaten. Dit maakt de producten ‘slim’ door efficiënter om te gaan met tijd en energie. Wat je daar in de praktijk aan hebt? Een oven hoeft bijvoorbeeld niet meer voorverwarmd te worden, en maakt de oven zichzelf binnen een halfuur schoon zonder schoonmaakmiddelen dankzij SmartClean technologie. Maar dat niet alleen. Zo zorgen sensoren bij wasmachines ervoor dat delicate kleding zorgvuldig wordt behandeld, ook op lage temperaturen.

Bekijk het hele Whirlpool assortiment Lees meer over Whirlpool

merk apparatuur whirlpool

AEG apparatuur

AEG blinkt uit met innovatieve producten die naadloos aansluiten in de keuken. Het merk laat zich inspireren door de behoeften en wensen van consumenten en de toekomst. AEG heeft dan ook verschillende stijlen om aan ieders verwachting te voldoen. Voor zichtapparatuur zoals ovens, magnetrons, koffiemachines en warmhoudlades is er de Mastery Range. In deze lijn kun je kiezen uit vier verschillende opties: De Horizon Line, Black Line, Frame Line en Clear Line. Deze producten passen perfect bij elkaar.

Qua technologie heeft AEG ook een aantal handige snufjes. Zo kun je met een AEG oven cakes en andere gerechten perfect bakken op elke hoogte. De Thermic Air functie zorgt ervoor dat de hitte gelijkmatig wordt verdeeld, waardoor het niet meer uit maakt welke inschuifhoogte je gebruikt. Bovendien duurt het minder lang om de oven op te warmen en kun je met een lagere temperatuur uit de voeten. Deze technologie bespaart dus tijd en energie!

Bekijk het hele AEG assortiment Lees meer over AEG

apparatuur merk aeg