Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.


Bezoek aan onze winkels

Onze winkels zijn weer geopend op afspraak! Een afspraak maken? Dat kan, ga direct naar onze afspraakpagina. Let op: het is erg druk met het maken van afspraken in onze showrooms. Onze adviseurs nemen (na het invullen van het afspraakformulier) z.s.m. contact met je op om je wensen te bespreken en de datum/tijd te bespreken.
 

Apparatuur nodig?
Geen probleem. Onze webshop is geopend en wij kunnen de apparatuur blijven bezorgen. Heb je een vraag? Het online verkoop team staat voor je klaar. Schroom niet om contact op te nemen. 

 

Bezorging aan huis

Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je hierover vragen dan kun je contact met ons opnemen. Onze bezorgers houden zich aan de voorschriften en brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen is helaas niet mogelijk. 

 

Afhalen

Afhalen is sinds 10 februari weer mogelijk! Een artikel bij jou in de buurt afhalen? Neem vooraf contact op met het filiaal om de afhaaldatum + tijd te bespreken. Let op: afhalen kan (op zijn vroegst) 4 uur na het plaatsen van de bestelling. Vooraf betalen is verplicht. 

 

Informatie over jouw nieuwe keuken

Gelukkig blijft het mogelijk om keukens in te meten, leveren en monteren. Hierbij staat jouw gezondheid en die van onze medewerkers centraal. We verzoeken je daarom om alle RIVM-maatregelen te respecteren. Heb je een vraag over jouw keuken? Je kunt de status van je keuken via de orderstatus bekijken of neem contact op met het filiaal.

 

Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op de orderstatus pagina.

 

Tenslotte

We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

 

Met vriendelijke groet,
Directie Keukenloods.nl

Hoe trots zijn we op onze kookkunsten?

Hoe trots zijn we op onze kookkunsten?

Maar liefst 28 procent van de Nederlandse vrouwen vindt dat hun partner niet goed kan koken. Opvallend genoeg zijn vrouwen boven de zestig met 37 procent het minst te spreken over de kookkunsten van hun partner. Dit blijkt uit onderzoek van Panelwizard onder 1.032 Nederlanders in opdracht van Keukenloods.nl. Daarnaast zegt een op de vijf jonge vrouwen zich weleens te schamen tegenover hun partner of gasten, voor het eten dat ze op tafel zetten. 

Kwart vrouwen vindt eten partner niet lekker

De meeste Nederlanders vinden het fijn als hun partner voor ze kookt. Maar wat vinden we eigenlijk van de kookkunsten van onze wederhelft? Uit het onderzoek blijkt dat vooral vrouwen niet altijd even tevreden zijn over het eten dat hun partner hen voorschotelt. Het is zelfs zo erg dat ruim een kwart van hen de eigen partner omschrijft als een slechte kok. Maar hoe is het andersom, wat vinden mannen van de kookkunsten van hun partner? De exacte verdeling tussen mannen en vrouwen in verschillende leeftijdscategorieën zie je hiernaast.

Kwart vrouwen vindt eten partner niet lekker

Mannen zelfverzekerd over eigen kookkunsten

Niet alle Nederlandse vrouwen zijn dus even enthousiast over de kookkunsten van hun partner. Vinden mannen deze kritiek terecht? Het lijkt er niet op. Negen op tien mannen zegt zich nooit te schamen voor het eten dat zij voorschotelen aan anderen. Alleen jonge mannen zijn iets onzekerder over hun kookkwaliteiten. Eén op vijf zegt zich wel eens te schamen voor het eten dat ze voor anderen hebben gekookt. Hoe mannen in verschillende leeftijdscategorieën scoren, zie je hiernaast

Mannen zelfverzekerd over eigen kookkunsten

Mannen zeggen vaker dat het eten ze niet smaakt

Heb je weleens tegen een ander gezegd dat je zijn of haar eten echt niet lekker vond? Volgens het onderzoek zegt meer dan de helft er iets van als ze de maaltijd van een bekende niet lekker vinden. Mannen zijn hierover overigens veel eerlijker dan vrouwen. De exacte verdeling tussen mannen en vrouwen in verschillende leeftijdscategorieën zie je hiernaast.

Mannen zeggen vaker dat het eten ze niet smaakt

Limburgse vrouwen koken nog het meeste voor hun partner

Koken werd eeuwenlang gezien als een taak voor de vrouw. Dankzij de emancipatie en populariteit van kookshows op televisie, staan mannen tegenwoordig veel vaker in de keuken dan vroeger. Toch blijken de kooklasten nog steeds niet 50/50 te zijn verdeeld. Zo zegt bijna driekwart van de Nederlandse vrouwen vaker te koken dan hun partner. Vooral Limburgse mannen zijn volgens het onderzoek notoire aanrecht-ontduikers. Hoe is de situatie in de rest van Nederland? Bekijk de exacte verdeling tussen mannen en vrouwen in de verschillende provincies hiernaast.

Limburgse vrouwen koken nog het meeste voor hun partner

In Overijsel wordt het meest geruzied over wie er kookt

Heb je weleens ruziegemaakt met je partner over wie er die avond moest koken? Zo ja, dan hoor je bij de 17 procent van alle Nederlanders die weleens woorden hebben met de partner over wie er verantwoordelijk is voor het avondeten. Procentueel gezien wonen de meeste ruziemakers in Overijssel. In de visual hiernaast vind je een exacte verdeling tussen mannen en vrouwen in de verschillende regio’s.

In Overijsel wordt het meest geruzied over wie er kookt