Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Hoe trots zijn we op onze kookkunsten?

Hoe trots zijn we op onze kookkunsten?

Maar liefst 28 procent van de Nederlandse vrouwen vindt dat hun partner niet goed kan koken. Opvallend genoeg zijn vrouwen boven de zestig met 37 procent het minst te spreken over de kookkunsten van hun partner. Dit blijkt uit onderzoek van Panelwizard onder 1.032 Nederlanders in opdracht van Keukenloods.nl. Daarnaast zegt een op de vijf jonge vrouwen zich weleens te schamen tegenover hun partner of gasten, voor het eten dat ze op tafel zetten. 

Kwart vrouwen vindt eten partner niet lekker

De meeste Nederlanders vinden het fijn als hun partner voor ze kookt. Maar wat vinden we eigenlijk van de kookkunsten van onze wederhelft? Uit het onderzoek blijkt dat vooral vrouwen niet altijd even tevreden zijn over het eten dat hun partner hen voorschotelt. Het is zelfs zo erg dat ruim een kwart van hen de eigen partner omschrijft als een slechte kok. Maar hoe is het andersom, wat vinden mannen van de kookkunsten van hun partner? De exacte verdeling tussen mannen en vrouwen in verschillende leeftijdscategorieën zie je hiernaast.

Kwart vrouwen vindt eten partner niet lekker

Mannen zelfverzekerd over eigen kookkunsten

Niet alle Nederlandse vrouwen zijn dus even enthousiast over de kookkunsten van hun partner. Vinden mannen deze kritiek terecht? Het lijkt er niet op. Negen op tien mannen zegt zich nooit te schamen voor het eten dat zij voorschotelen aan anderen. Alleen jonge mannen zijn iets onzekerder over hun kookkwaliteiten. Eén op vijf zegt zich wel eens te schamen voor het eten dat ze voor anderen hebben gekookt. Hoe mannen in verschillende leeftijdscategorieën scoren, zie je hiernaast

Mannen zelfverzekerd over eigen kookkunsten

Mannen zeggen vaker dat het eten ze niet smaakt

Heb je weleens tegen een ander gezegd dat je zijn of haar eten echt niet lekker vond? Volgens het onderzoek zegt meer dan de helft er iets van als ze de maaltijd van een bekende niet lekker vinden. Mannen zijn hierover overigens veel eerlijker dan vrouwen. De exacte verdeling tussen mannen en vrouwen in verschillende leeftijdscategorieën zie je hiernaast.

Mannen zeggen vaker dat het eten ze niet smaakt

Limburgse vrouwen koken nog het meeste voor hun partner

Koken werd eeuwenlang gezien als een taak voor de vrouw. Dankzij de emancipatie en populariteit van kookshows op televisie, staan mannen tegenwoordig veel vaker in de keuken dan vroeger. Toch blijken de kooklasten nog steeds niet 50/50 te zijn verdeeld. Zo zegt bijna driekwart van de Nederlandse vrouwen vaker te koken dan hun partner. Vooral Limburgse mannen zijn volgens het onderzoek notoire aanrecht-ontduikers. Hoe is de situatie in de rest van Nederland? Bekijk de exacte verdeling tussen mannen en vrouwen in de verschillende provincies hiernaast.

Limburgse vrouwen koken nog het meeste voor hun partner

In Overijsel wordt het meest geruzied over wie er kookt

Heb je weleens ruziegemaakt met je partner over wie er die avond moest koken? Zo ja, dan hoor je bij de 17 procent van alle Nederlanders die weleens woorden hebben met de partner over wie er verantwoordelijk is voor het avondeten. Procentueel gezien wonen de meeste ruziemakers in Overijssel. In de visual hiernaast vind je een exacte verdeling tussen mannen en vrouwen in de verschillende regio’s.

In Overijsel wordt het meest geruzied over wie er kookt