Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.
Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant of per pin betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

Hoe vaak staan we eigenlijk nog in de keuken?

Hoe vaak staan we eigenlijk nog in de keuken?

Hoewel bewust en gezond eten waarschijnlijk de meest gehoorde termen zijn op kookgebied, blijkt het voor veel mensen lastig te zijn om elke dag een verse maaltijd te bereiden. Ook eet vijftien procent van de Nederlanders vaker kant-en-klaarmaaltijden dan ze zouden willen. Dit blijkt uit een onderzoek dat Keukenloods door Panelwizard onder 1.029 consumenten liet uitvoeren. Hieronder vind je de resultaten van het onderzoek.

Eet jij elke dag verse groenten?

Eet jij elke dag verse groenten of gooi je ook wel eens een hak-potje wortelen in een pannetje? Ruim een kwart van de Nederlanders vindt het moeilijk om iedere dag een verse maaltijd op tafel te zetten. Onder mannen ligt het percentage zelfs op 32 procent. Hoe zit het met de Nederlandse vrouwen en zijn er ook grote verschillen tussen de verschillende leeftijdscategorieën? Vind het terug in de visual hiernaast.

Eet jij elke dag verse groenten?

Lange dag gehad op het werk?

Wanneer je een lange dag hebt gehad op werk, heb je niet altijd zin om nog een hele maaltijd in elkaar te zetten. Een kant-en-klaarmaaltijd die je alleen in de magnetron hoeft te zetten, is dan ideaal. Maar doe je dit net iets vaker dan je eigenlijk zou willen? Dan ben je niet de enige. Eén op de zes Nederlanders deelt namelijk dit gevoel. In welke provincies men hier het meest mee zit, zie je in de visual hiernaast.

Lange dag gehad op het werk?

Ben jij een echte keukenprins(es)?

Ben jij een echte keukenprins(es) en vindt je het heerlijk om je vrienden te verwennen met lekker eten of heb jij geen zin in al die moeite en ga je liever uit eten? Ruim een derde van de Nederlanders geeft de voorkeur aan de tweede optie. Onder twintigers gaat meer dan de helft van de ondervraagden liever naar een restaurant met vrienden. Hoe zit dit in andere leeftijdscategorieën? En gaan vrouwen vaker uit eten dan mannen? Bekijk het in de visual.

Ben jij een echte keukenprins(es)?

Laat jij de Appie één keer in de week voorrijden?

Laat jij de Appie één keer in de week voorrijden met de boodschappen of vind je het nog steeds het fijnst om zelf je groente en fruit uit te kiezen in de winkel? Hoewel we steeds meer online shoppen, geeft 90 procent van de Nederlanders nog altijd de voorkeur aan de oude  vertrouwde  supermarkt. Welke provincies het meest vooruitstrevend zijn op dit gebied en vaker online boodschappen doen dan gemiddeld, vind je terug in de visual hiernaast.

Laat jij de Appie één keer in de week voorrijden?