Lees hier alles over de voorzorgsmaatregelen die wij hebben getroffen.

Hoe gaat Keukenloods.nl om met het de huidige omstandigheden? Zo zorgen we voor jullie en onze gezondheid.

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

1. Bezoek aan onze winkels
Je blijft van harte welkom in onze winkels. Wel vragen wij om je begrip voor de nodige voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van jou vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
- Onze medewerkers geven je geen hand en houden gepaste afstand. Het advies is 1,5 meter.
- We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis.
- In al onze winkels bieden we desinfecterende handgel aan en we wassen onze handen met grote regelmaat.
- We maken onze winkels extra vaak schoon.

Wat vragen we van jou?
- De voorschriften van RIVM te respecteren.
- Regelmatig handen wassen bij bezoek aan onze winkels.
- Onze winkel niet bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen, keelklachten).
- Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons  te verzetten.

Reguliere openingstijden
Het kan zijn dat sommige winkels aangepaste openingstijden hebben (bijvoorbeeld omdat we te weinig collega’s hebben die je van dienst kunnen zijn). De laatste informatie hierover vind je altijd op onze website.

Open op afspraak
Wij bieden je ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het jou uitkomt. Je kunt contact opnemen met één van onze vestigingen of eenvoudig zelf de afspraak plannen op onze website.

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren
Al onze klanten worden hierover persoonlijk geïnformeerd. Heb je nog geen bericht van ons ontvangen of heb je vragen dan kun je contact met ons opnemen.

Onze bezorgers brengen je bestelling tot aan de voordeur. Contant betalen aan de deur is tijdelijk helaas niet mogelijk.

3. Update
Voor het laatste nieuws omtrent jouw bestelling bij Keukenloods.nl kijk dan op onze voorzorgsmaatregelen update pagina

Tenslotte
We danken je voor je begrip en medewerking en wensen jou en iedereen om je heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met vriendelijke groet,

Directie Keukenloods.nl

 

Hoe deel je een keuken ergonomisch in?

Hoe deel je een keuken ergonomisch in?

De ergonomie van een werkblad in de keuken is erg belangrijk. Een juiste ergonomie zorgt er namelijk voor dat je gezondheid gewaarborgd blijft. Standaard wordt een aanrechtblad op 90 centimeter hoogte geplaatst, maar dit is lang niet voor iedereen een geschikte hoogte. Veel mensen zullen hier niet aan denken bij het aanschaffen van een keuken. Gelukkig helpen onze keukenadviseurs je hier graag bij en kan er tegenwoordig veel aangepast worden aan een nieuwe keuken.  

Waarom is ergonomisch koken belangrijk?

Ergonomisch werken is voor iedereen uiterst belangrijk. Als je let op de ergonomie van een werkplek let je op jouw veiligheid en gezondheid. En als je flink staat te kokkerellen in jouw keuken, ben je hard aan het werk. Hierdoor is de keuken vaak zonder dat je het beseft, een echte werkplek. Het is daarom belangrijk dat je een juiste houding hebt tijdens het koken. Hierdoor werk je lekkerder, gezonder en kook je sneller de lekkerste gerechten. Voor een ergonomische kookplek is een werkblad op ideale hoogte belangrijk. Daarnaast is de inrichting in jouw keuken van belang. Zorg dat alle apparaten binnen handbereik staan en niet ver weg verstopt in een van de hoogste kasten.

Vrouw in keuken

Hoe bepaal je de hoogte van je werkblad?

Een standaard hoogte voor een werkblad is 90 centimeter. Maar veel mensen zijn te klein of te lang voor deze afmeting. Een tip is om even te gaan staan in een van onze keukens in de showroom. Dan voel je vaak al meteen of het werkblad te hoog of te laag is. Als je tijdens het koken bijvoorbeeld veel naar beneden gebogen staat, is dit erg slecht voor je rug. Je kan hier op de langere termijn zelfs klachten van krijgen. Per lichaamslengte kan er een hoogte voor het werkblad worden bepaald. Bij de standaard maat van 90 centimeter is een lichaamslengte van ongeveer 160 cm vereist. Hoe langer je bent, hoe hoger het werkblad moet zijn. Bij 165 cm lichaamslengte is dus een werkblad van 95 centimeter vereist. Op deze manier kun je er elke keer vijf centimeter bij optellen. Ben je juist kleiner? Dan kan je per 5 centimeter omlaag rekenen voor de ideale hoogte.  

Hoogte van je werkblad bepalen

Onze keukenadviseurs helpen je graag verder

Vind je het nog lastig om de juiste hoogte van jouw werkblad te bepalen? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Het kan namelijk ook zo zijn dat er veel verschillende lichaamslengtes in een huishouden zijn. In dit geval kan er gemakkelijk advies worden opgevraagd bij een van onze keukenadviseurs. Kom langs bij een van onze vestigingen en om even bij een werkblad in een keuken te staan of maak meteen een afspraak. Onze keukenadviseurs staan klaar om je te begeleiden naar het aanschaffen van jouw nieuwe droomkeuken met ergonomisch werkblad, waar je nog lange tijd van zult genieten! Wil je meer informatie? Dan kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen via 0226-355340.

Maak direct een afspraak

Vrouw pakt glas uit keuken